Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από έναν απλό πολίτη προς την κάστα των αποβρασμάτων της ΕΕ. από τον Daniel Vanhove.

Κυρία Von der Leyen,

Ξέρω ότι η γνώμη μου δεν έχει μεγάλη σημασία για εσάς... και ότι δεν έχει καμία βαρύτητα στις αποφάσεις σας, αλλά σας την στέλνω ούτως ή άλλως, για να ξέρετε πόσο πικραμένοι είναι οι πολίτες των διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών όταν βλέπουν πόσο εύκολα υποθηκεύεται η μοίρα τους...

από τα μέτρα που εσείς και οι συνάδελφοί σας αποφασίζετε να εφαρμόσετε από την κορυφή του πύργου σας από ελεφαντόδοντο.

Είναι λοιπόν μετά από πολύ δισταγμό και συγκράτηση που τελικά σας γράφω με θυμό και πικρία για τον πόλεμο που διεξάγεται εναντίον της Ρωσίας από όλες τις δυτικές δυνάμεις (ΗΠΑ - ΕΕ και τους συνήθεις πειθήνιους και υποταγμένους συμμάχους τους).

Μια σειρά από θέματα και φακέλους που χειρίζεται η ευρωπαϊκή τεχνοκρατία στις Βρυξέλλες είχαν την τέχνη να εκνευρίζουν τους πολίτες των διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την "υγειονομική κρίση C-19", που είναι μια πραγματική απάτη... αλλά, στο σημείο αυτό, οι πολίτες περιμένουν τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, με πρωτοβουλία ενός συμπατριώτη σας, ο οποίος είναι σίγουρα πιο ειλικρινής από εσάς, του δικηγόρου R. Fuellmich, με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να μάθουν περισσότερα για την κατάσταση. Fuellmich, με την ελπίδα ότι σύντομα θα συσταθεί ένα δικαστήριο τύπου "Νυρεμβέργης" για να δικάσει όλους τους υπεύθυνους αυτής της υπόθεσης (και μάλλον δεν θα ξεφύγετε).

Όσον αφορά τον πόλεμο κατά της Ρωσίας, στις περισσότερες χώρες, οι πολίτες δεν ξεγελιούνται και γνωρίζουν ότι το ΝΑΤΟ (αυτή η πολεμική μηχανή που ευθύνεται για εκατομμύρια θανάτους μέσω των επεμβάσεών του σε όλο τον πλανήτη) είχε ως μοναδικό στόχο να πλησιάσει όλο και πιο κοντά στα ρωσικά σύνορα, εκμεταλλευόμενο τα χρόνια αδυναμίας αυτής της μεγάλης χώρας.

Οι Ευρωπαίοι πολίτες γνωρίζουν επίσης ότι οι συμφωνίες του Μινσκ, την εφαρμογή των οποίων υποτίθεται ότι θα εξασφάλιζαν η Γερμανία και η Γαλλία, δεν αποτέλεσαν ποτέ προτεραιότητά σας, όταν, την ίδια στιγμή, οι χώρες αυτές (και άλλες) χρηματοδοτούσαν, εξόπλιζαν και εκπαίδευαν τον ουκρανικό κυβερνητικό στρατό, τις τάξεις του οποίου συμπλήρωναν αρκετοί πυρήνες με ναζιστικές τάσεις.

Διαβάζω και ακούω γύρω μου όλο και περισσότερους συμπολίτες μου να λένε δυνατά και ξεκάθαρα ότι ντρέπονται να ανήκουν σε αυτή την ΕΕ στην οποία δεν ανήκουν πλέον... και αυτό συνδέεται άμεσα με τις πολιτικές αποφάσεις που εσείς και οι ομότεχνοί σας (Ch. Michel και J. Borrell) πήρατε σε αυτόν τον πόλεμο. Borrell) έχουν λάβει σε αυτόν τον παράλογο πόλεμο που διεξάγετε εναντίον της Ρωσίας... γιατί σε αντίθεση με εσάς, οι Ευρωπαίοι πολίτες βιώνουν ήδη τις συνέπειες των παράλογων μέτρων σας στην καθημερινή τους ζωή... μετά τα καταστροφικά της κρίσης C-19!... και δεν έχουν ξεχάσει τα πολλαπλά ψέματα που απεικόνισαν την αμερικανική πολιτική στις περιπτώσεις του Ιράκ, της Συρίας, της Υεμένης, κ.ο.κ...

Σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να νομίζετε, όχι κυρία, οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν σας ακολουθούν σε αυτή την πολιτική που οι περισσότεροι σοβαροί αναλυτές λένε ότι είναι αυτοκτονική για την ΕΕ: οι τιμές της ενέργειας εκρήγνυνται, όπως και των εμπορευμάτων, οι βιομηχανίες υποφέρουν και πολλές ήδη χρεοκοπούν, η ανεργία (πραγματική και όχι ψεύτικη!) αυξάνεται, και ως αποτέλεσμα της τύφλωσής σας να ακολουθείτε την πολιτική των ΗΠΑ σαν σκυλάκια, το ευρώ αποδυναμώνεται κάθε μέρα... όλα αυτά είναι αντανάκλαση των μοιραίων αποφάσεών σας.

Και δυστυχώς, αντί να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας, φαίνεται να επιμένετε, πιστεύοντας ότι η ευφυΐα προέρχεται από την τύφλωση, ένδειξη ανικανότητας που σίγουρα σας χαρακτηρίζει.

Το μέλλον είναι πολύ σκοτεινό για την ΕΕ, της οποίας η τεχνοκρατία επέλεξε τη δοκιμασία της δύναμης απέναντι στη Ρωσία, η οποία έχει υποδείξει σαφώς τις κόκκινες γραμμές της, τις οποίες κάθε λογικός άνθρωπος μπορεί εύκολα να κατανοήσει... αλλά εσείς ευθυγραμμιστήκατε με την αυτοκρατορία των ΗΠΑ, με κίνδυνο μια συλλογική ευρωπαϊκή αυτοκτονία... αυτή η θέση "δεν έχει τίποτα καλό" είναι παράλογη και αντί να είναι ένδειξη δύναμης, είναι ένδειξη της ανικανότητάς σας να αναθεωρήσετε την ανάλυσή σας και να αναγνωρίσετε ότι, κακώς συμβουλευόμενοι αναμφίβολα, κάνατε λάθος...

Οι ΗΠΑ είναι μακριά και 6.000 χιλιόμετρα ωκεανού τις χωρίζουν από το πεδίο της αντιπαράθεσης- η Ρωσία είναι στρατιωτικά εξασφαλισμένη και μπορεί να υπολογίζει στην Κίνα (και το Ιράν) ως συμμάχους (για να μην αναφέρουμε άλλες χώρες που παρατηρούν προς το παρόν, αλλά δεν θα διστάσουν να πάρουν θέση υπέρ της όταν έρθει η ώρα), και η Ευρώπη είναι επομένως όμηρος των ηλίθιων αποφάσεων που λαμβάνουν οι υπηρεσίες σας... είμαστε επομένως τα κύρια θύματα του ΝΑΤΟ με μια ουκρανική κυβέρνηση και τον πρόεδρο-μαριονέτα της ως πρόσχημα για μια μεγάλη (αν όχι μοιραία) κρίση που μας περιμένει.

 

Μπράβο κυρία!... το όνομά σας και των συναδέλφων σας θα μείνει στην ιστορία με κόκκινο χρώμα, και αν νομίζετε ότι είστε εκπρόσωποι μιας ισχυρής ΕΕ, δεν έχετε καν συνειδητοποιήσει (στη φούσκα σας των πλούσιων ευρωκρατών που είναι αποκομμένοι από την πραγματικότητα) ότι ο λαός απορρίπτει εσάς και όλα όσα εκπροσωπείτε!

Με την αμυδρή ελπίδα ότι κάποιοι γύρω σας θα καταφέρουν να σας επαναφέρουν σε κάποια λογική, μπορώ μόνο να σας εκφράσω την πικρία και σχεδόν την αηδία του να ανήκεις σε μια από τις ιδρυτικές χώρες αυτού του σκοτεινού πλέον ευρωπαϊκού σχεδίου.

Daniel Vanhove

1 σχόλιο:

  1. Μετά τον πολεμο καποιοι θα χορευουν
    πανω στα πτωματα της Ευρωπης, Ρωσσιας και Αμερικής.
    ΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive