Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Ο ''ΤΣΑΡΟΣ'' ΕΛΙΩΣΕ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΥ....ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ''ΓΟΒΕΣ'' ΤΩΡΑ....


ΧΑΛΑΡΑ ΑΡΑΞΤΕ ΚΑΝΑΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΛΩΣΤΕ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που στέκονται
 
Δεν υπάρχει πια Ουκρανία. Δεν υφίσταται μία τέτοια χώρα, παρά μόνο πλέον, στα χαρτιά! Η Ουκρανία, έχει χάσει 5.000.000 από τον πληθυσμό της.... που έχει μεταναστεύσει στη Δυτική Ευρώπη και είναι αμφίβολο, εάν θα επιστρέψει ποτέ. Έχει χάσει επίσης, περίπου το 30% των εδαφών της μια για πάντα, όλα σχεδόν τα λιμάνια της και τις βαριές βιομηχανίες της, έχει χάσει την ικανότητά της να παράγει και να εξάγει αγροτικά προϊόντα και πρώτες ύλες, καθώς το ¼ του πληθυσμού της έχει ενταχθεί κάτω από την ρωσική πολιτική κυριαρχία.
Η Ουκρανία, είναι ένα κράτος φάντασμα πλέον, που το συντηρούν τα χρήματα του Μπάιντεν και της συμμορίας της Κλίντον. Ο πόλεμος, στρατιωτικά και πολιτικά, έχει κερδηθεί από τον Πούτιν. Οι Ουκρανοί, αργά ή γρήγορα, θα καταλάβουν σε τι όλεθρο τον έχουν σπρώξει οι γόβες του Ζελένσκι και των δυτικών και θα ενταχθούν κάτω από την ρωσική σφαίρα επιρροής, εάν θέλουν να έχουν φαγητό και θέρμανση τους επόμενους παγωμένους χειμώνες.
Volodymyr Zelensky heels
Πολιτικά και γεωπολιτικά από εδώ και πέρα, θα σχηματιστεί ένας διάδρομος που θα ξεκινάει από την Ρωσία, θα πηγαίνει στην Ουκρανία, την Ουγγαρία και την Σερβία και θα αποκόπτει τη Βαλκανική χερσόνησο από τη δυτική Ευρώπη. Το status quo της Βαλκανικής, θα μπει σε τροχιά μεγάλων αλλαγών και θα επηρεαστούν όλες οι χώρες της περιοχής, αλλά και της Ανατολικής Μεσογείου. Επίσης, οι χώρες παρωδία της Βαλτικής και της Σκανδιναβίας, θα δουν με άλλο μάτι, αναγκαστικά, την σύγκρουση με την Ρωσία και θα αναθεωρήσουν σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο κοιτάζουν τη Δύση.
Οι γόβες των δυτικών, κατάφεραν να δημιουργήσουν, σχεδόν δωρεάν, τον πιο εμπειροπόλεμο στρατό του κόσμου, τον ρωσικό! Οι Ρώσοι, από εκεί που είχαν μία πολεμική μηχανή για γέλια και για κλάματα, πέτυχαν να εκπαιδεύσουν με τα λεφτά των δυτικών και το αίμα των Ουκρανών, 100.000 στρατιώτες που σημαίνει, ότι αυτοί οι 100.000 που απέκτησαν πολεμική πείρα στην Ουκρανία, σε συνθήκες σύγχρονου χερσαίου πολέμου (αστικού, ημιαστικού και πεδινού), μπορούν να μεταλαμπαδεύσουν την εμπειρία τους σε τουλάχιστον 500.000 άντρες του ρωσικού στρατου! Ταυτόχρονα, οι Ρώσοι, έχουν το χρόνο και το χρήμα να βελτιώσουν τις αδυναμίες των οπλικών τους συστημάτων απέναντι στα δυτικά, που αφειδώς παραχώρησε η Δύση στο Ζελένσκι.
Η Ρωσία, με την ασήμαντη απώλεια 10-20.000 στρατιωτών και οπλικών συστημάτων β και γ διαλογής, κατάφερε να έχει τον πιο μάχιμο στρατό πάνω σε Ευρωπαϊκό έδαφος και γεωπολιτικά, να ξαναγίνει πραγματική υπερδύναμη, αφού ο χρόνος πλέον, δουλεύει εις βάρος των Ουκρανών και των δυτικών εν γένει. Είναι και πάλι ζήτημα χρόνου οι δυτικές κοινωνίες υπό το φάσμα της ακραίας φτώχειας, να αναζητήσουν την ανατροπή και τιμωρία των κυβερνήσεών τους, που τους ενέπλεξαν σε έναν πόλεμο για τις γόβες του Ζελένσκι.
Οι Ρώσοι κέρδισαν, ο Πούτιν κέρδισε και έχασε η διεθνής των ομοφυλόφιλων και των παιδεραστών. Εάν ήταν αλλιώς τα πράγματα, δε θα υστερίαζε ο Σόρος στο Νταβός και δε θα έκανε λόγο για το «τέλος της ανθρωπότητας» εξαιτίας της ρωσικής εισβολής. Το τέλος το δικό του και της συμμορίας του βλέπει και έχει τρομάξει!
Η επαναφορά Τραμπ στην αμερικανική Προεδρία ή του Ρον ντε Σάντις, θα είναι το τελειωτικό χτύπημα πάνω στα παρτάλια του Great Reset και της δυτικής Ευρώπης.
Αυτή τη φορά, οι Αμερικανοί που θα αναλάβουν τα ηνία της διακυβέρνησης, ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν και αυτή τη φορά, το μάτι τους στάζει αίμα, όπως έχω ξαναπεί…
Τα επονομαζόμενα PIIGS ανήκω ως "G" Greek και εγώ.......ΤΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ...?
Μας πήγαν οι βόρειοι και οι κεντροευρωπαίοι στρατιωτικό περίπατο λιτότητας 12 χρόνια τώρα. Ποιός θα ξεχάσει τις περιβόητες διασκέψεις του EUROGROUP που έπαιζε τις ζωές μας και τις περιουσίες μας στα ζάρια.
Τώρα όμως η λιτότητα και η κρίση χτύπησε και μάλιστα άσχημα και αυτούς. Είναι η σειρά τους να ζήσουν αυτό το σοκ και δέος. Θα τους πάρει λίγο χρόνο μόνο που χρόνο δεν έχουν.
Από την άλλη ο βρεγμένος Greek Pig την βροχή την φοβάται;;Δεν την φοβάται ρε κουφαλίτσες.Τώρα ήρθε η σειρά τους να δούν την γλύκα ..
Αν μυριστούν αίμα και αρχίσουν οι καρχαρίες να σορτάρουν το ευρώ και τις μετοχές των ευρωπαϊκών τραπεζών από την μια και από την άλλη οι πέραν του Ατλαντικού για να διασώσουν το δολάριο θα γίνει ολοκαύτωμα. Οι δε πολιτικοί είναι σε πανικό και αυτό καθημερινά φαίνεται. Έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Αναγκαστικά θα αυξήσουν και τα επιτόκια και μια νέα πτώση είναι προ των πυλών.
Keep calm and enjoy the show
ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥ,ΠΛΙΚΑΝΩΝ ΑΠΟ ΝΟΕΜΒΡΗ......ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΤΕΡΟ ΣΑΣ ΛΕΩ.....
Δ. ΤΖΩΡΑΣ & ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive