Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ Θέλει να Δημιουργήσει μια Συνθήκη για την "κλιματική αλλαγή"

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) θέλει να δημιουργήσει μια διεθνή Συνθήκη για την "κλιματική αλλαγή", υποτίθεται για να σώσει τον ωκεανό.."Η επιστήμη είναι σαφής: για να μεγιστοποιηθεί η υγεία και η ανθεκτικότητα του παγκόσμιου ωκεανού...

τουλάχιστον το 30% αυτού πρέπει να προστατευθεί μέσω ενός δικτύου "ιδιαίτερα" και "πλήρως" προστατευόμενων θαλάσσιων περιοχών (MPAs) μέχρι το 2030", γράφει σε άρθρο του το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

"Για την επίτευξη αυτού του στόχου, πρέπει να συναφθεί μια νέα συνθήκη για τη διατήρηση και διαχείριση της θαλάσσιας ζωής στην ανοικτή θάλασσα, ώστε να διασφαλιστεί ότι η διαχείριση των ανθρώπινων δραστηριοτήτων γίνεται με στόχο την αποτροπή σημαντικών αρνητικών επιπτώσεων, με ισχυρούς μηχανισμούς εποπτείας και διατάξεις για τη δημιουργία πλήρως προστατευόμενων ΜΠΕ στην ανοικτή θάλασσα".

Σύμφωνα με το Φόρουμ, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι που έχουν ενταχθεί στην εκστρατεία "Γαλάζιοι Ηγέτες" θα συναντηθούν και θα συσπειρωθούν για να τους ακολουθήσουν και άλλες χώρες σε μια επερχόμενη σύμβαση στην Κίνα, καθώς και στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς από τις 27 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου.

Ωστόσο, η συνθήκη για την "κλιματική αλλαγή" με στόχο τη διάσωση των ωκεανών δεν είναι η μόνη συνθήκη στην ατζέντα του WEF. Θέλουν επίσης μια συνθήκη για την κλιματική αλλαγή για την αντιμετώπιση της ρύπανσης από τα πλαστικά.

"Χρειαζόμαστε μια παγκόσμια συνθήκη για την αντιμετώπιση της ρύπανσης από πλαστικά, παρόμοια με εκείνη για την κλιματική αλλαγή. Οι ακτιβιστές και ένας αυξανόμενος αριθμός κυβερνήσεων και επιχειρήσεων λένε ότι χρειαζόμαστε. Ενόψει της Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον, η οποία θα μπορούσε να ξεκινήσει συνομιλίες για ένα σύμφωνο για τα πλαστικά, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ άκουσε από μια σειρά εμπειρογνωμόνων γιατί χρειαζόμαστε μια συνθήκη και τι θα μπορούσε να περιέχει", γράφει το WEF.

Φυσικά, το Φόρουμ υποστηρίζει επίσης τις προσπάθειες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας να δημιουργήσει μια παγκόσμια συνθήκη για την πανδημία που θα σφετεριστεί την υγειονομική κυριαρχία και των 194 κρατών μελών. Μπορεί κανείς μόνο να φανταστεί πώς οι διεθνείς συνθήκες για την κλιματική αλλαγή μπορεί να επηρεάσουν τις παγκόσμιες και εθνικές οικονομίες και την καθημερινή δραστηριότητα των ανθρώπων που θεωρείται ότι έχουν πολύ μεγάλο αντίκτυπο στον άνθρακα.

Πηγή: TheCounterSignal.com

-----------------

Δικτυογραφία :

The World Economic Forum Wants to Create a Climate Change Treaty

https://humansbefree.com/2022/05/the-world-economic-forum-wants-to-create-a-climate-change-treaty.html

2 σχόλια:

  1. Ελα τωρα,μαλακιες απο αυτον τον διεστραμενο κιναιδο.Οταν μας δινανε δισεκατομμυρια αναξιοπιστα σελφ τεστ,δεν σκεφτηκανε του μυριαδες τονους πλαστικο.Και επειδη αυτα τα σκουληκια και επικινδυνα ειναι και μας την σπανε συνεχει,ενας να τους στειλει στον αλλο κοσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυστραλία: Φόρος ανά χιλιόμετρο οδήγησης...

    https://www.youtube.com/watch?v=Cg_hPdA-uzI


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive