Σάββατο 21 Μαΐου 2022

ΡΟΔΟΣ. Σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων – Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Τροχαίο ατύχημα με τρία οχήματα συνέβη πριν από λίγη ώρα στην περιοχή των Κολυμπίων. της Νατάσας Παμπρή. ΦΩΤΟ

Τροχαίο ατύχημα με τρία οχήματα συνέβη πριν από λίγη ώρα στην περιοχή των Κολυμπίων. Δύο άτομα είναι -ευτυχώς- ελαφρά τραυματίες και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, για τις πρώτες βοήθειες.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας οδηγός κατά πάσα πιθανότητα παραβίασε το STOP και προκλήθηκε η σφοδρότατη σύγκρουση των τριών οχημάτων. 

 

Το ένα όχημα είναι ΤΑΧΙ, το δεύτερο κλούβα (van) και ένα ΙΧ αυτοκίνητο....

  Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ η εταιρία οδικής βοήθειας ΣΙΕΧ, βρέθηκε επί τόπου στο συμβάν για τη μεταφορά των οχημάτων που συγκρούσθηκαν, ώστε να μην διακοπεί περαιτέρω η κυκλοφορία του δρόμου.  

 

Τα αίτια του τροχαίου διερευνά η Τροχαία.  

Όπως δήλωσε στον Real Voice ο επιχειρηματίας Μουσταφά Σιέχ, σήμερα είναι δεκάδες τα τροχαία ατυχήματα που έχουν καταγραφεί στους δρόμους του νησιού, αφού από τα ξημερώματα ως τώρα, η εταιρία του “δεν προλαβαίνει” να τρέχει από συμβάν σε συμβάν για τη μεταφορά των τρακαρισμένων ΙΧ και δικύκλων.

 

 “Είναι απερίγραπτη η κατάσταση που συμβαίνει. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν κρατάνε το τιμόνι. Σήμερα όλα τα τροχαία ήταν από Ροδίτες κυρίως, και τα περισσότερα με αυτοκίνητα”, είπε χαρακτηριστικά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive