Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Λόγια της "μυτιάς"! Να μην δεχθούμε Ρώσους τουρίστες...

  

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Μας υπαγορεύουν οι ΗΠΑ τι θα κάνουμε.
Μας υπαγορεύει η ΕΕ τι θα... κάνουμε.
Μας υπαγορεύει το υποταγμένο πολιτικό σύστημα της χώρας μας τι θα κάνουμε.
Και τώρα μας υπαγορεύει και ο Ζελένσκι τι "πρέπει" να κάνουμε!
Μας καλεί να μην δεχθούμε Ρώσους τουρίστες!...

"Αισθανόμαστε την υποστήριξη των ανθρώπων από την Ελλάδα, τους είμαι ευγνώμων για αυτό. Από την άλλη πλευρά, στην Ελλάδα υπάρχει μια στιγμή που καταλαβαίνω ότι η χώρα κερδίζει από τον τουρισμό. Ο ρωσικός τουρισμός έχει φέρει στην Ελλάδα πολλά χρήματα για πολλά χρόνια, αλλά πιστεύουμε ότι τα κερδίζουν με αίμα και σας τα φέρνουν".
Καλεί και την Τουρκία να πράξει το ίδιο και την απειλεί ότι δεν θα έχει φιλικές σχέσεις μαζί της, αν δεν το κάνει.
"Η ίδια κατάσταση υπάρχει και στην Τουρκία. Από τη μια η Τουρκία λειτουργεί ως μεσολαβητής και στηρίζει την Ουκρανία με σημαντικά βήματα και από την άλλη βλέπουμε την προετοιμασία τουριστικών διαδρομών ειδικά για τον ρωσικό τουρισμό. Αν θέλουμε να έχουμε φιλικές σχέσεις, εγώ ως πρόεδρος πρέπει να πω ότι έτσι δεν γίνεται! Είναι διπλά στάνταρτς".
Ωστόσο, αυτή η παρανοϊκή μαριονέττα των Αμερικανών, που υλοποιεί, κατά γράμμα τα σχέδια των ΗΠΑ, για την καταστροφή όλης της Ευρώπης, που καλεί σε κυρώσεις και ξανά κυρώσεις, που δίνει εντολές και ξεφτιλίζει Καγκελάριους, Προέδρους και πρωθυπουργούς, δεν έχει κάνει το πιο απλό! Να κλείσει ο ίδιος την στρόφιγγα του φυσικού αερίου, προς την Ευρώπη, που περνάει, απ΄ το ΟυκροΡάιχ και του αποφέρει, ως διαμεσολαβητή, τεράστια κέρδη. Γιατί καλεί άλλα κράτη να το κάνουν;;
Λόγια της "μυτιάς"!
Υ.Γ. Κανένας, πλην του υποταγμένου πολιτικού μας συστήματος, της κρατικοδίαιτης ελίτ, των ΜΜΕ και κάποιων ΜΚΟ του Σόρος δεν σας υποστηρίζει στην χώρα μου, ναζίδια!
Περιμένουμε την στιγμή, που θα πάτε να βρείτε τον εμπνευστή σας, για να πανηγυρίσουμε, ακόμα μία "Ημέρα της Νίκης"! press-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive