Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Γυναίκα "νεκρή" απο τροχαίο «ξύπνησε» στην κηδεία της. ΒΙΝΤΕΟ

Περού: Γυναίκα «ξύπνησε» στην κηδεία της 

Συγκλονισμένος είναι ο κόσμος αφού σημεία ζωής έδωσε μια γυναίκα, την οποία επρόκειτο να αποχαιρετήσουν οι συγγενείς της αφού δηλώθηκε ως νεκρή μετά από τροχαίο. Στην πόλη...

Lambayeque στο Περού έφθασε η νεκρώσιμη πομπή μεταφέροντας το φέρετρο με τη Rosa Isabel Céspedes Callaca μέσα. Ξαφνικά, οι συγγενείς κατάλαβαν ότι η ίδια άνοιξε τα μάτια της αφού πρώτα χτύπησε με τα χέρια της το φέρετρο.

 Έντρομοι κάλεσαν τις Αρχές που έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι βρισκόταν στη ζωή. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Ferrenafe, όπου εξετάστηκε από γιατρό και διαπιστώθηκε ότι τα ζωτικά της σημεία ήταν χαμηλά.

Η γυναίκα αμέσως διασωληνώθηκε αλλά λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή. Να σημειωθεί ότι στο ίδιο τροχαίο πέθανε ο κουνιάδος της, ενώ τα τρία της παιδιά αγωνίζονται να επιβιώσουν στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive