Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

ΑΡΤΑ στους Κωστακιούς, ΞΑΦΝΙΚΟΣ θάνατος εμβολιασμένης 33 χρονης. ΚΡΗΤΗ. πάει και 32 χρονος κι άλλος στον Πειραιά

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Άρτα από τον αιφνίδιο θάνατο μίας 34χρονης γυναίκας, μητέρας δύο μικρών παιδιών....

 ΚΡΗΤΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν στις 12 περίπου το μεσημέρι όταν ο 32χρονος εντοπίστηκε στο δωμάτιο που διέμενε χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 Σε μια συγκλονιστική καταγγελία προχώρησε ένας χαροκαμένος πατέρας από τον Πειραιά στην Prime News. O 68χρονος άντρας σε πολύ άσχημη συναισθηματική κατάσταση μας περιέγραψε ότι ο μεγάλος του γιός αναγκάστηκε να κάνει το εμβόλιο εξαιτίας της επιβολής από την εργασία του και ότι μέχρι τη στιγμή που έφυγε, δεν είχε παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα υγείας. Παράλληλα μας είπε ότι σοβαρές παρενέργειες είχε και ο άλλος του γιος, καθώς αντιμετώπισε προβλήματα με την καρδιά του.«Έχασα τον γιο μου νοσηλευτή, πλήρως εμβολιασμένο, από ανακοπή, η νεκροψία που του έκαναν συγκεκριμένα απέδωσε τον θάνατό του σε πνευμονικό οίδημα και ανακοπή κατευθείαν, ούτε ”αχ” δεν είπε. Δούλευε σε ένα ίδρυμα για άστεγους, άπορους και ορφανά παιδιά στον Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive