Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

HΠΑ: Αδιαμφισβήτητα Αποδεικτικά Στοιχεία κατευθείαν απο το CDC και το FDA για την Απάτη του τεστ PCR

Κουίζ:...

Αν μια υπηρεσία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης αποκάλυπτε ότι δεν είχε καμία βάση για την κατασκευή ενός διαγνωστικού τεστ που χρησιμοποιήθηκε σε εκατομμύρια ανθρώπους- αλλά το τεστ ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος ενός εθνικού λουκέτου- και το λουκέτο οδήγησε την οικονομία στον γκρεμό- και κατέστρεψε εκατομμύρια ζωές- ωστόσο, ΤΩΡΑ, η υπηρεσία αυτή λέει ότι έχει μια βάση για το τεστ- θα αγοράζατε αυτό που πουλάνε;

Αν η απάντησή σας είναι ναι, βρίσκεστε σε καλή παρέα- την παρέα που ονομάζω Τυφλοί, Αδαείς, Αρνητικοί, Απατεώνες Δημοσιογράφοι.

Το CDC εξέδωσε ένα έγγραφο που βρίθει από συγκλονιστικές παραδοχές.

Το δελτίο έχει τίτλο: "07/21/2021: "Αλλαγές στην RT-PCR του CDC για τα τεστ SARS-CoV-2" (“07/21/2021: Lab Alert: Changes to CDC RT-PCR for SARS-CoV-2 Testing.”). Αρχίζει εκρηκτικά:

Πολλοί πιστεύουν ότι αυτό σημαίνει ότι το CDC εγκαταλείπει το τεστ PCR ως μέσο "ανίχνευσης του ιού". Το CDC δεν λέει καθόλου κάτι τέτοιο.

Λένε ότι η τεχνολογία PCR θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται, αλλά αντικαθιστούν αυτό που ψάχνει το τεστ με ένα καλύτερο "δείγμα αναφοράς". Ένα καλύτερο δείκτη. Έναν καλύτερο στόχο. Ένα καλύτερο κομμάτι RNA που υποτίθεται ότι προέρχεται από τον SARS-CoV-2.

Με άλλα λόγια, τα εκατομμύρια των εκατομμυρίων "κρουσμάτων COVID" που βασίζονται στο τεστ PCR που χρησιμοποιείται είναι όλα ύποπτα. Στην πραγματικότητα, αυτή η δήλωση είναι υπερβολικά γενναιόδωρη. Κάθε αποτέλεσμα κάθε δοκιμής PCR θα πρέπει να απορρίπτεται.

Για να επιβεβαιωθεί αυτό, το έγγραφο του CDC παραπέμπει σε μια ανακοίνωση του FDA με τίτλο “SARS-CoV-2 Reference Panel Comparative Data” (Συγκριτικά δεδομένα του πίνακα αναφοράς SARS-CoV-2). Εδώ είναι ένα δολοφονικό απόσπασμα:

Μετάφραση: Εμείς, στο CDC, ΔΕΝ είχαμε δείγμα του ιού SARS-CoV-2 όταν επινοήσαμε το τεστ PCR για τον ιό SARS-CoV-2. Ναι, είναι απίστευτο, σωστά; Και αυτό είναι το τεστ που χρησιμοποιούσαμε από την αρχή. Έτσι, λοιπόν, ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ τα δείγματα του ιού. Κατασκευάσαμε. Είπαμε ψέματα. Φτιάξαμε (εφεύραμε) συνθετικές αλληλουχίες γονιδίων και ΛΕΜΕ ότι αυτές οι αλληλουχίες ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ κοντά στην αλληλουχία του SARS-CoV-2, χωρίς να έχουμε την παραμικρή ιδέα για το τι κάναμε, επειδή, και πάλι, ΔΕΝ είχαμε πραγματικό δείγμα του ιού. Δεν είχαμε καμία απόδειξη ότι ΥΠΗΡΧΕ κάτι που ονομαζόταν SARS-CoV-2.

Αυτό το καταπληκτικό έγγραφο του FDA συνεχίζει να λέει ότι ο Οργανισμός έχει χορηγήσει έγκριση έκτακτης ανάγκης σε 59 διαφορετικά τεστ PCR από την αρχή της (ψεύτικης) πανδημίας. 59. Και "...δεν είναι εφικτό να συγκρίνουμε με ακρίβεια την απόδοση των διαφόρων τεστ που χρησιμοποίησαν επινοημένα δείγματα, επειδή κάθε δοκιμή επικύρωσε την απόδοση χρησιμοποιώντας δείγματα που προέρχονται από διαφορετικές πηγές γονιδιακών ειδικών, συνθετικών ή γονιδιωματικών νουκλεϊκών οξέων".

Μετάφραση: Κάθε ένα από τα 59 διαφορετικά τεστ PCR για τον SARS-CoV-2 είπε διαφορετικά ψέματα και επινόησε διαφορετικά κατασκευάσματα σχετικά με τη γενετική σύσταση του ιού - του ιού που δεν είχαμε. Προφανώς, λοιπόν, οι εξετάσεις αυτές θα έδιναν αναξιόπιστα αποτελέσματα. ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ PCR ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ.

ΑΛΛΑ, μην ανησυχείτε, να είστε χαρούμενοι, γιατί ΤΩΡΑ, λένε το CDC και ο FDA, έχουν πραγματικά πραγματικά δείγματα του ιού SARS-CoV-2 από ασθενείς- έχουν καλύτερους στόχους για το τεστ PCR, και τα εργαστήρια θα πρέπει να αρχίσουν να προετοιμάζονται για τα νέα και βελτιωμένα τεστ.

Με άλλα λόγια, έλεγαν ψέματα ΤΟΤΕ, αλλά δεν λένε ψέματα ΤΩΡΑ. "Επινοούσαν", αλλά τώρα λένε την αλήθεια.

Αν το πιστεύετε αυτό, έχω προς πώληση νερό της Πηγής της Νεότητας, που προέρχεται από το μολυσμένο με μόλυβδο σύστημα του Φλιντ του Μίσιγκαν.

Εδώ, για άλλη μια φορά, αναφέρω την εκδοχή της ιολογίας "απομονώσαμε τον ιό":

Αυτή η υπόθεση είναι εντελώς αδικαιολόγητη. Τα φάρμακα και οι χημικές ουσίες θα μπορούσαν να κάνουν τη θανάτωση των κυττάρων, και οι ερευνητές λιμοκτονούν επίσης τα κύτταρα από ζωτικά θρεπτικά συστατικά, και αυτή η λιμοκτονία θα μπορούσε να σκοτώσει τα κύτταρα.

Το να πούμε ότι αυτό είναι μια μη συνεπαγωγή είναι μια τεράστια υποτίμηση. Στο σύμπαν τους, "Υποθέτουμε, χωρίς απόδειξη, ότι έχουμε τον ιό θαμμένο σε μια σούπα σε ένα πιάτο στο εργαστήριο" ισοδυναμεί με, "Έχουμε διαχωρίσει τον ιό από όλο το περιβάλλον υλικό".

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο NoMoreFakeNews.


Δείτε το ντοκυμαντέρ για την ΑΠΑΤΗ του PCR πατώντας 👉 ε δ ώ

------------------

Δικτυογραφία :

CDC/FDA Smoking Gun of Smoking Guns

https://healthimpactnews.com/2022/cdc-fda-smoking-gun-of-smoking-guns/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive