Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

ΗΧΗΤΙΚΟ FOCUS FM//Ο Χρήστος Κέλλας αδειάζει τον Μητσοτάκη για τους υγειονομικούς σε αναστολή: «Το έχει πάρει πεισματικά»

 

«Αδειάζει» τον Πρωθυπουργό ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας. Την αντίθεσή του στη σκληρή γραμμή της κυβέρνησης στο θέμα των ανεμβολίαστων υγειονομικών εξέφρασε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας “αδειάζοντας” τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη....

«Το έχει πάρει πεισματικά ο Μητσοτάκης», ακούγεται να λέει σε ηχητικό που μεταδόθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM κατά τη διάρκεια της εκπομπής του δημοσιογράφου Στέφανου Δαμιανίδη.

«Τον Μάρτιο που με ρώτησαν τι θα κάνουμε με τους ανεμβολίαστους είπα, η ιστορία τέλειωσε, όποιος θέλει ας επιστρέψει… λέει να τους απολύσουμε ή να παρατείνουμε την αναστολή; Είπα να τους απολύσουμε γιατί;».

Στη συνέχεια ακούγεται να λέει ότι: «εάν απελευθερώσουν όμως τώρα τους χώρους για τους ανεμβολίαστους και δεν θα χρειάζεται πιστοποιητικό στην ουσία θα είστε  και εσείς ελεύθεροι».

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε ο κ. Κέλλας με υγειονομικούς σε αναστολή, στο περιθώριο εκδήλωσης στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού το Σάββατο 2 Απριλίου.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive