Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Μπούτσα COPY PASTE SYRIA, IRAQ......VIETNAM ---Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διαψεύδει τις κατηγορίες του καθεστώτος του Κιέβου για την υποτιθέμενη δολοφονία αμάχων στην πόλη Μπούτσα, στην περιοχή του Κιέβου

Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύονται από το καθεστώς του Κιέβου και υποτίθεται ότι πιστοποιούν κάποια "εγκλήματα" που διαπράχθηκαν από Ρώσους στρατιώτες στην πόλη Μπούτσα της περιφέρειας του Κιέβου αποτελούν μια ακόμη πρόκληση.... https://function.mil.ru/news_page/country/more.htm?id=12415918@egNews  ...https://twitter.com/mattia_n/status/1499495451413958661?

https://www.youtube.com/watch?v=wP47UmWRF1E&t=39s

https://rumble.com/vzjxet-fake-de-brucha.html

https://www.youtube.com/watch?v=qd7LovTN9FI

Κατά τη διάρκεια του χρόνου που η περιοχή αυτή βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, ούτε ένας κάτοικος της περιοχής δεν έχει υποστεί βίαιες ενέργειες. Οι Ρώσοι στρατιωτικοί παρέδωσαν και διένειμαν 452 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας σε πολίτες στους οικισμούς της περιοχής του Κιέβου.

Καθ' όλη τη διάρκεια που η πόλη βρισκόταν υπό τον έλεγχο των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων και ακόμη περισσότερο μετά, μέχρι σήμερα, οι κάτοικοι της Bucha μπορούσαν να κυκλοφορούν ελεύθερα στην πόλη και να χρησιμοποιούν το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Οι έξοδοι από την Bucha δεν είχαν αποκλειστεί. Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής μπορούσαν να εγκαταλείψουν ελεύθερα τον οικισμό προς τα βόρεια, μεταξύ άλλων και προς τη Δημοκρατία της Λευκορωσίας. Ταυτόχρονα, τα νότια περίχωρα της πόλης, συμπεριλαμβανομένων κατοικημένων περιοχών, βομβαρδίζονταν όλο το εικοσιτετράωρο από τα ουκρανικά στρατεύματα με πυροβολικό μεγάλου διαμετρήματος, άρματα μάχης και πολλαπλούς εκτοξευτές ρουκετών.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ειδικότερα ότι όλες οι ρωσικές μονάδες αποσύρθηκαν πλήρως από την Μπούχα ήδη από τις 30 Μαρτίου, την επομένη του γύρου των κατ' ιδίαν συνομιλιών μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας στην Τουρκία.

Επιπλέον, στις 31 Μαρτίου, ο δήμαρχος της Bucha, Anatoliy Fedoruk, επιβεβαίωσε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ότι δεν υπήρχαν Ρώσοι στρατιωτικοί στην πόλη, αλλά δεν ανέφερε καν ότι υπήρχαν ντόπιοι που πυροβολήθηκαν στους δρόμους με δεμένα χέρια.

Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όλα τα λεγόμενα "στοιχεία εγκλημάτων" στην Μπούχα δεν εμφανίστηκαν μέχρι την 4η ημέρα, όταν έφτασαν στην πόλη αξιωματικοί της SBU και εκπρόσωποι της ουκρανικής τηλεόρασης.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι όλα τα σώματα των ανθρώπων των οποίων οι εικόνες δημοσιεύθηκαν από το καθεστώς του Κιέβου δεν έχουν, μετά από τουλάχιστον τέσσερις ημέρες, νεκρική ακαμψία, δεν έχουν χαρακτηριστικές κηλίδες πτώματος και οι πληγές περιέχουν ανεπιβεβαίωτο αίμα.

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν αναντίρρητα ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο από την Μπούχα είναι άλλη μια παραγωγή του καθεστώτος του Κιέβου για τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, όπως συνέβη και στη Μαριούπολη με το μαιευτήριο, καθώς και σε άλλες πόλεις.

2 σχόλια:

  1. Δημήτρης Λιάτσος: “Μαρτυρίες υποστηρίζουν ότι πολλά από τα πτώματα στην Μπούτσα, είναι ανθρώπων που πέθαναν από διάφορες αιτίες και τα νοσοκομεία δεν έδωσαν ποτέ τις σορούς στους συγγενείς τους” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ 1:03:50
    https://www.youtube.com/watch?v=bP1zVXscBjM

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε,ρέ Μ(πούτσα) πού σάς χρειάζεται
    ...νά βγαίνει απ'τό στόμα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive