Κυριακή 10 Απριλίου 2022

ΗΠΑ : Το CDC Παραδέχεται ΤΩΡΑ ότι ΔΕΝ υπάρχει "χρυσό πρότυπο" για την Απομόνωση Οποιουδήποτε Ιού!

F. E. A. R = False Evidence Appearing Real (Ψευδείς αποδείξεις που φαίνονται αληθινές)!ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ, ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ/ Ή ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΩΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!....

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών έχουμε ζητήσει από το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών (CDC) στοιχεία για την απομόνωση και την ύπαρξη για οποιουσδήποτε και όλους τους ιούς, συμπεριλαμβανομένων των CoV - 2 και 19, MERS, γρίπη, πολιομυελίτιδα, ιλαρά, HIV, XMRV, HTLV-1, HTLV-III/LAV, HPV, Έμπολα, Ζίκα, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς από τους λεγόμενους ιούς, που αποκαλύπτονται σύμφωνα με το Νόμο περί Ελευθερίας των Πληροφοριών (FOIA).

Αυτά τα γραπτά αιτήματα υποβλήθηκαν από την κα Christine Massey προς τον επικεφαλής του CDC/ATSDR FOIA κ. Robert Andoh, για να εντοπίσει και να παραδώσει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αρχεία, έρευνες και/ή ευρήματα για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ απομόνωση και καθαρισμό "ιού" (από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, οποτεδήποτε στον Κόσμο) από δείγμα ασθενούς μέσω εκχύλισης, διήθησης και/ή χρήσης υπερφυγόκεντρου ή αυτό που αποκαλείται "χρυσό πρότυπο" για την απομόνωση και ταυτοποίηση ενός παθολογικού μικρο- ή νανο-οργανισμού. Το "χρυσό πρότυπο" για την απομόνωση και την ταυτοποίηση μικροβίων αναφέρεται ως τα αξιώματα του Koch και του Rivers, το οποίο καθιερώθηκε πριν από πολλά χρόνια.

Ευθείες απαντήσεις από το CDC - Δεν υπάρχει "ΚΑΜΙΑ καταγραφή/ ΚΑΝΕΝΑ αρχείο, οποιουδήποτε είδους" για οποιονδήποτε ιό

Ο επικεφαλής του CDC FOIA, κ. Roger Andoh, παρείχε ευθείες απαντήσεις σε κάθε ένα από τα αιτήματά μας, παραδεχόμενος εγγράφως ότι δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ αρχείο ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, για τους ακόλουθους λεγόμενους "ιούς-φαντάσματα", συμπεριλαμβανομένων των CoV - 2 -19, HIV, HPV, XMRV, HTMV-1, HTMV-111/LV, ιλαρά, γρίπη, MERS, EBOLA, ZIKA ή POLIO!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ "ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ" ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΙΟ;

Όλες οι Κυβερνήσεις και οι σχετικοί με την υγεία τους Φορείς και Υπηρεσίες έχουν βασιστεί σε μια δημοσιευμένη μελέτη, "Ανίχνευση του 2019 Novel Coronaivrus (2019-nCoV) με RT-PCR πραγματικού χρόνου" (" Detection of 2019 Novel Coronaivrus (2019-nCoV) by Real-Time RT-PCR.").

Αν διαβάσετε το Σκοπό της μελέτης θα δείτε ότι ΔΕΝ είχαν απομονώσει έναν ιό με βάση τα αξιώματα του Koch ή του Rivers. Αναφέρουν στον "ΣΚΟΠΟ" και στη "Μεθοδολογία" της λεγόμενης μελέτης τα εξής:

Σκοπός

"Σκοπός μας ήταν να αναπτύξουμε και να αναπτύξουμε ισχυρή διαγνωστική μεθοδολογία για χρήση σε εργαστηριακές ρυθμίσεις δημόσιας υγείας χωρίς να έχουμε διαθέσιμο υλικό ιού".

Μέθοδοι

"Εδώ παρουσιάζουμε μια επικυρωμένη διαγνωστική ροή εργασίας για τον 2019-nCoV, ο σχεδιασμός της οποίας βασίζεται στη στενή γενετική συγγένεια του 2019-nCoV με τον κορονοϊό SARS, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας συνθετικών νουκλεϊκών οξέων".

Από το ίδιο τους το στόμα οι συγγραφείς της μελέτης καταδικάζουν τους εαυτούς τους δηλώνοντας ότι δεν είχαν απομονώσει τον CoV-19 και έτσι δημιούργησαν τον ιό και τη μεθοδολογία για τον έλεγχο αυτού του λεγόμενου κορονοϊού από τη "στενή γενετική συγγένεια" που δημιουργήθηκε από το δικό τους μυαλό και το μυαλό άλλων με αλγόριθμους υπολογιστών.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχω δηλώσει εδώ και χρόνια ότι οι ιοί υπάρχουν μόνο σε ένα κομμάτι χαρτί και έχω δημοσιεύσει μια εργασία σχετικά με αυτή τη λεγόμενη θεωρία, "Ο ιός είναι μια έννοια που υπάρχει μόνο σε ένα κομμάτι χαρτί"[https://www.drrobertyoung.com/post/the-virus-is-a-concept-that-only-exists-on-a-piece-of-paper].

1. 7 Ιουνίου 2021: Το CDC παραδέχεται ότι δεν έχει κανένα αρχείο οποιουδήποτε "ιού COV - 2 ή 19" που να έχει καθαριστεί από οποιοδήποτε δείγμα ασθενούς μέσω μαλάκυνσης, διήθησης και χρήσης υπερφυγόκεντρου, από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ποτέ:

2. 7 Ιουνίου 2021: CDC παραδέχεται ότι δεν έχει κανένα αρχείο για "ιό HPV" που να έχει καθαριστεί από οποιοδήποτε δείγμα ασθενούς μέσω εκχύλισης, διήθησης και χρήσης υπερφυγόκεντρου, από κανέναν, οπουδήποτε, ποτέ: (Σημείωση: το CDC έκανε λάθος στην αρχική του απάντηση και αργότερα έδωσε τη διορθωμένη έκδοση παρακάτω):

3. 7 Ιουνίου 2021: CDC παραδέχεται ότι δεν έχουν κανένα αρχείο για "ιό ιλαράς" που να έχει καθαριστεί από δείγμα ασθενούς μέσω εκχύλισης, διήθησης και χρήσης υπερφυγόκεντρου, από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ποτέ! Καμία απομόνωση, κανένας καθαρισμός και καμία ταυτοποίηση για τον ιό της ιλαράς!

4. Επιστολή από το CDC σχετικά με το "Πρόγραμμα εμβολιασμών" των ΗΠΑ για την παιδική ηλικία και τους ενήλικες

[Σημείωση: υπήρχε μια αναφορά στη "γρίπη" σε αυτό το αίτημα, αλλά δεν επηρεάζει καθόλου το αίτημά μας, επειδή ήταν στο πλαίσιο του παραδείγματός μας για το αρχείο που ψάχναμε να επικυρώσουμε ότι το CDC δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ αρχείο ή έρευνα ή ευρήματα για ΚΑΝΕΝΑ λεγόμενο ιό που ευθύνεται για ΚΑΝΕΝΑ νόσημα ή ασθένεια - ΠΟΤΕ!

5. 10 Ιουνίου 2021: Το CDC παραδέχεται ότι δεν έχει κανένα αρχείο οποιουδήποτε "ιού MERS" που να έχει καθαριστεί από οποιοδήποτε δείγμα ασθενούς μέσω εκχύλισης, διήθησης και χρήσης υπερφυγόκεντρου, από κανέναν, οπουδήποτε, ποτέ:

6. CDC 11 Ιουνίου 2021: CDC παραδέχεται ότι δεν έχει καταγραφεί κανένας "ιός POLIO" (πολυομμελίτιδα) που να έχει καθαριστεί από δείγμα ασθενούς μέσω εκχύλισης, διήθησης και χρήσης υπερφυγόκεντρου, από κανέναν, οπουδήποτε στον πλανήτη, ποτέ:

7. 15 Μαρτίου 2021 απάντηση του CDC FOIA- δεν υπάρχει κανένα αρχείο απομόνωσης ή καθαρισμού του "ιού Έμπολα" από δείγμα ασθενούς, από κανέναν, οπουδήποτε στον πλανήτη, ποτέ:

8. 19 Μαρτίου 2021, το CDC των ΗΠΑ (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) και η Υπηρεσία Καταγραφής Τοξικών Ουσιών και Ασθενειών (ATSDR) παραδέχονται ότι δεν έχουν κανένα αρχείο απομόνωσης ή καθαρισμού του "ιού Ζίκα" από δείγμα ασθενούς, από οποιονδήποτε, οπουδήποτε στον πλανήτη, ποτέ:

9. Στις 23 Μαρτίου 2021 το CDC παραδέχθηκε σε απάντηση FOIA ότι δεν έχουν κανένα αρχείο απομονωμένου και καθαρισμένου "ιού HIV", "ιού ηπατίτιδας", "ιού σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων" και "βακτηρίου βακίλου φυματίωσης" από δείγμα ασθενούς, από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ποτέ.

10. 7 Απριλίου 2021, το CDC δηλώνει ότι δεν έχει κανένα αρχείο καθαρισμού ή απομόνωσης του "ιού XMRV" από δείγμα ασθενούς, από οποιονδήποτε, οπουδήποτε στον πλανήτη, ποτέ:

11. 7 Απριλίου 2021, το CDC δηλώνει ότι δεν έχει κανένα αρχείο καθαρισμού ή απομόνωσης του "ιού HTLV-1" από δείγμα ασθενούς, από κανέναν, οπουδήποτε στον πλανήτη, ποτέ:

12. 7 Απριλίου 2021, το CDC δηλώνει ότι δεν έχει κανένα αρχείο καθαρισμού ή απομόνωσης του "ιού HTLV-III/LAV" από δείγμα ασθενούς, από κανέναν, οπουδήποτε στον πλανήτη, ποτέ:

13. 12 Απριλίου 2021: Το CDC παραδέχεται ότι δεν έχει κανένα αρχείο απομόνωσης ή καθαρισμού "ιού της γρίπης" από δείγμα ασθενούς, από κανέναν, οπουδήποτε στον πλανήτη, ποτέ:

[Σημείωση- υπήρχε αναφορά στη "γρίπη" σε αυτό το αίτημα, αλλά δεν επηρεάζει καθόλου το αίτημά μας, διότι ήταν στο πλαίσιο του παραδείγματός μας για το αρχείο που ψάχναμε να επικυρώσουμε ότι το CDC δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ αρχείο ή έρευνα ή ευρήματα για ΚΑΝΕΝΑ λεγόμενο ιό που ευθύνεται για ΚΑΝΕΝΑ νόσημα ή ασθένεια - ΠΟΤΕ!

Εάν κανείς, οπουδήποτε και οποτεδήποτε στον Κόσμο δεν έχει απομονώσει και αποδείξει την ύπαρξη οποιουδήποτε τέτοιου νέου κοροναϊού ή για οποιονδήποτε ιό ως μοναδικό παθογόνο, πώς στο καλό μπορεί οποιαδήποτε φαρμακευτική εταιρεία να παρέχει θεραπεία με εμβόλιο για έναν ιό που ΔΕΝ υπάρχει καν;

Μήπως ο ιός ή το παθογόνο είναι ένας μυθικός ιός "FAIRY TALE" που χρειάζεται ένα μυθικό (αλλά ακριβό και δηλητηριώδες!) εμβόλιο για να καταστραφεί;

Ή μήπως αυτός ο ιός-φάντασμα είναι δημιούργημα "κακών ηθοποιών" και "διαφωτιστών" με σκοπό να αναδιανείμουν τον πλούτο του κόσμου στους εαυτούς τους και ταυτόχρονα να μειώσουν τον πλεονάζοντα πληθυσμό των λεγόμενων "άχρηστων φαγάδων";

Όπως μας είχε προειδοποιήσει κάποτε ο Βολταίρος:

"Εκείνοι που μπορούν να σε κάνουν να πιστέψεις σε παραλογισμούς μπορούν να σε κάνουν να διαπράξεις φρικαλεότητες".

Όπως δήλωσε με σαφήνεια ο επικεφαλής αξιωματούχος κ. Roger Andoh στις επιστολές-αιτήματα FOIA του CDC :

"Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν επί του παρόντος διαθέσιμα ποσοτικοποιημένα απομονωμένα ιού του 2019 - nCoV, οι δοκιμασίες [διαγνωστικές δοκιμές] που έχουν σχεδιαστεί για την ανίχνευση του RNA του 2019 - nCoV δοκιμάστηκαν με χαρακτηρισμένα αποθέματα in vitro μεταγραφέντος RNA πλήρους μήκους...".

Όπως έχει δηλώσει ο John Rappoport,

"Από τη στιγμή που ισχύει αυτό, ότι δεν υπάρχουν ποσοτικοποιημένα απομονωμένα ιού, πώς μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι αυτό που προσδιορίζεται ως COVID -19 είναι, στην πραγματικότητα, COVID -19;"

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΘΗΚΕ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΕΝΟΣ ΑΜΒΛΩΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ‘Η ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΝΥΧΤΕΡΙΔΩΝ Η ΠΙΘΗΚΩΝ, ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΩΟ ‘Η ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ COV - 19 ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΙΟ. Ο ΙΟΣ CORONA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΩ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ CORONA"!

Οι δύο παραπάνω μικροφωτογραφίες δείχνουν το "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΟΡΩΝΑ" στα ερυθρά αιμοσφαίρια με την "ΑΣΠΙΓΜΕΝΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ" που προκαλείται από την αποσυμπιεσμένη οξέωση των διάμεσων και στη συνέχεια των αγγειακών υγρών από έναν όξινο τρόπο ζωής και συγκεκριμένα από την έκθεση σε τοξικά παλλόμενα ηλεκτρομαγνητικά πεδία στα 2,4gHz ή υψηλότερα, τη χημική δηλητηρίαση από την τροφή και το νερό που προσλαμβάνουμε, την τοξική όξινη ατμοσφαιρική ρύπανση και τα χημικά ίχνη και, για να τα συμπληρώσουμε όλα, από έναν χημικά φορτωμένο εμβολιασμό! Παρακαλώ ελέγξτε τα συναισθήματα και τις ψευδείς πεποιθήσεις σας στην πόρτα πριν προκαλέσετε πρόωρα βλάβη στον Εαυτό σας!

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον μύθο των ιών, των εμβολίων και της μυθικής θεωρίας των ιών, διαβάστε και μελετήστε το βιβλίο Μια δεύτερη σκέψη για τους ιούς, τα εμβόλια και την υπόθεση του HIV AIDS. Μπορείτε να παραγγείλετε αυτό το βιβλίο στη διεύθυνση: https://www.phmiracleproducts.com/collections/books-audio-video/products/second-thoughts-about-viruses-vaccines-and-the-hiv-aids-hypothesis-bookle


Ποιος είναι ο Dr. Robert O. Young - Robert O Young CPT, MSc, DSc, PhD, ND

Φυσικοπαθητικός ιατρός

Επίτροπος Διεθνές Δικαστήριο Φυσικής Δικαιοσύνης -https://newearthproject.org/initiative/international-tribunal-for-natural-justice/

Μέλος της συντακτικής επιτροπής της ACTA Scientific Medical Sciences -https://www.actascientific.com/ASMS.php

Ερευνητής του Carnicom Disclosure Project για τον Μαγνητισμό, τον Υπερ-ανθρωπισμό, τη Συνθετική Βιολογία, τα Δηλητήρια των Εμβολίων, τη Βιοεπιτήρηση, τη Νευροδιαμόρφωση, τις Ηλεκτρομαγνητικές Βιοανθρώπινες Επιδράσεις, τις Ιογενείς Συγχύσεις, την Υγεία του Εδάφους και του Αίματος και το Μυστικό Ελιξίριο της Ζωής -

www.drrobertyoung.com - ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

www.drrobertyoung.com/blog - επιστημονικό ιστολόγιο

https://phoreveryoung.wordpress.com/ - 3.000 άρθρα

Δικτυογραφία :

CDC NOW Admits NO 'Gold Standard' for the Isolation for ANY Virus!

https://www.drrobertyoung.com/post/cdc-now-admits-no-gold-standard-for-the-isolation-for-any-virus000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive