Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Μεταμορφωμένος σατανάς με ...ράσσα. “Καλά σας κάνουν αφού δεν κάνετε το εμβόλιο” – Μητροπολίτης Δωδώνης σε ΗΡΩΕΣ υγειονομικούς απεργούς πείνας. ΒΙΝΤΕΟ


 “Καλά σας κάνουν αφού δεν κάνετε το εμβόλιο”.  Με αυτά τα λόγια απάντησε στους απεργούς πείνας ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος όταν τον πλησίασαν κατά την έξοδο του από το υπουργείου Υγείας....  Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στον Focus FM και στον Στέφανο Δαμιανίδης ο Λάμπρος Τσιάπαλης που συνεχίζει μαζί με τους συναδέλφους του για 23η ημέρα την απεργία πείνας, όταν του ζήτησαν να παρέμβει, τους απάντησε με αυτό τον τρόπο.  Υποχρεωτικά να κάνουνε το εμβόλιο, υποχρεωτικά είπε όπως ακούγεται και στο βίντεο.  Δείτε εδώ:


3 σχόλια:

  1. Ανεκαθεν κιναιδος,ανεκαθεν αντιχριστιανος μια συμπλεγματικη πατσαβουρα μελος της ομαδας των υπηρετων του Σατανα.Εσεις εκει κατω,πώς αισθανεστε να πληρωνετε μια σκατοσακουλα για πνευματικο ποιμενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ναταν ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ τέτοιος Δεσπότης και παππάς στην Ελλάδα, θα ήμασταν καλά. Ακόμα και σε συντηρητικότατες θρησκευτικές οργανώσεις βρίσκεις τέτοιους, να το παίζουν στους ανεγκέφαλους πιστούς ΑΓΙΟΙ και μπροστά στα μάτια τους, να βγάζουν τα...μάτια τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ναταν ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ τέτοιος Δεσπότης και παππάς στην Ελλάδα, θα ήμασταν καλά. Ακόμα και σε συντηρητικότατες θρησκευτικές οργανώσεις βρίσκεις τέτοιους, να το παίζουν στους ανεγκέφαλους πιστούς ΑΓΙΟΙ και μπροστά στα μάτια τους, να βγάζουν τα...μάτια τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive