Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Με ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΟΠΛΑ και ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ του ΒΛΕΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ οι στρατιώτες του αγήματος στο χωριό Ασκητές στον Έβρο, την ΠτΔ Κ.Σακελλλαροπούλου.

 
Μια ΠΟΛΥ σπάνια στιγμή, καθώς η απόδοση τιμών στο άτομο που κατέχει το ύπατο πολιτειακό αξίωμα, είναι συνήθως το ακριβώς αντίστροφο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!...
ΕΙΝΑΙ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ, ΜΟΝΟ

4 σχόλια:

  1. χΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,,ΑΝ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΑ ΑΓΗΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΠ ΩΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΤΕ..ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΜΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΟΔΩΝ..ΟΠΟΤΕ Η ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΟΔΩΝ ΕΚΤΕΛΛΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ...ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΙ Ο ΦΛΩΡΟΣ..ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΛΟΧΑΓΟ..ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εαν η φωτο ειναι αληθινή, θα πω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    Επιτέλους αντι να ΚΑΕΙ η Ελλάδα μπορει να
    "επισκευαστεί".
    ΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Στρατιωτικοί μας είναι παντελλώς ΗΛΙΘΙΟΙ.
    Αντί να τα ΑΠΟΣΤΡΕΨΟΥΝ, επρεπε να τα ΣΤΡΕΨΟΥΝ επάνω της.
    ΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ANAΞΙΑ , Η ΓΑΤΟΜΑΜΑ ... ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣτΕ ΕΒΛΑΛΕ ΕΘΝΟΙΚΟΤΟΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ: ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΓΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΚΑΤΗΡΗΓΣΣΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive