Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

ΚΟΥΪΖ: ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΑΝΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ;

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Τελικά τα πιστοποιητικά εμβολιασμού έγιναν 9μηνα όπως ήταν αρχικά αλλά κάπου στο ενδιάμεσο έγιναν μέχρι και 3μηνα. Το ίδιο ισχύει και για τα πιστοποιητικά νόσησης που σαν ακορντεόν κι αυτά μεταβάλλονταν από 6μηνα σε 3μηνα και τώρα ξανά 6μηνα...
Άνθρωποι που είχαν εμβολιαστεί και το πιστοποιητικό τους είχε λήξει λόγω παρέλευσης 3μηνου, τώρα ξαναέχουν πιστοποιητικό σε ισχύ. Στο ενδιάμεσο πλήρωναν για ράπιντ τεστ... Για τις απαγορεύσεις στους μη-εμβολιασμένους που ισχύουν ακόμα δεν το συζητάμε καν. Είναι κατασταλτικά-τιμωρητικά και όχι υγειονομικά μέτρα.
Θα έλεγε κάποιος καλοπροαίρετος ότι ίσως όλα αυτά να σχετίζονται με την εξέλιξη της πανδημίας, τους θανάτους και τις διασωληνώσεις... Έλα όμως που τις τελευταίες μέρες έχουμε αύξηση θανάτων που κάποιες ημέρες ξεπερνούν και τους 60... Έλα όμως που τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουμε και αργή αλλά σταθερή αύξηση διασωληνώσεων...
Ναι, ο Covid είναι και υπαρκτός και μεταδοτικός και θανατηφόρος.
Για εμάς η κυβέρνηση και οι ειδικοί που συνεργάζονται μαζί της και της δίνουν το πράσινο φως και κάλυψη για όλα αυτά είναι συνένοχοι:
1ον Για την εγκατάλειψη του ΕΣΥ με αποτέλεσμα ένα από τα υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας σε νοσηλευόμενους και διασωληνωμένους με covid, πανευρωπαϊκά. Πολύ απλά το υπάρχον νοσοκομειακό προσωπικό και το υπάρχουν σύστημα υγείας δεν αντέχει ...και την κυβέρνηση δεν τη νοιάζει.
2ον Για την υποταγή κάθε υγειονομικού μέτρου στην κατασταλτική ή οικονομική ατζέντα της κυβέρνησης και των μεγαλοεπιχειρηματιών και
3ον Για την απαξίωση κάθε σοβαρής επιστημονικής συζήτησης γύρω από το θέμα της πανδημίας...
Για όλα τα παραπάνω είναι επικίνδυνοι και αδίστακτοί και όχι δεν είμαστε καθόλου καλοπροαίρετοι απέναντί τους.
🔴Τέρμα στα κατασταλτικά και τιμωρητικά μέτρα!
🔴Ενίσχυση του Ε.Σ.Υ.!
🔴Ουσιαστικά υγειονομικά μέτρα προστασίας πρώτα και κύρια των ευάλωττων πληθυσμιακών ομάδων!
🔴Ηλικιωμένοι και ευπαθείς ομάδες δεν περισσεύουν, δεν είναι απλά στατιστικές για να μετράμε δεκάδες θανάτους την ημέρα εδώ και ένα εξάμηνο τουλάχιστον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive