Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

"Γρίπη των πτηνών" - Άλλη μια Ψεύτικη "πανδημία"... Αυτή τη Φορά για τα κοτόπουλα

 

Η επιδημία της γρίπης των πτηνών δεν είναι πραγματική.Αυτό θα πρέπει να είναι το σημείο εκκίνησης όλων μας - με τα πάντα, πραγματικά - να υποθέσουμε ότι τα μέσα ενημέρωσης λένε ψέματα και να περιμένουμε να αποδείξουν ότι δεν είναι.Πάντα να αμφιβάλλετε για τον Τύπο. Πάντα....

Ιδιαίτερα όταν οι μοίρες φαίνεται να συγκλίνουν και κάθε μεμονωμένο στοιχείο στις "ειδήσεις" στρέφει την κοινή γνώμη προς την ίδια κατεύθυνση και εξυπηρετεί την ίδια ατζέντα

...όπως σίγουρα κάνει η γρίπη των πτηνών.

Ελλείψεις τροφίμων. Αύξηση της φτώχειας. Συσσίτια. Η κρίση του κόστους ζωής. Είναι όλα μέρος της ατζέντας της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Στην επιδίωξη αυτής της ατζέντας, τα τελευταία δύο χρόνια, κατέστρεψαν τις μικρές επιχειρήσεις και κατέστρεψαν την οικονομία, οδήγησαν τους φορτηγατζήδες στην ανεργία και διέκοψαν τις γραμμές εφοδιασμού, ξεκίνησαν έναν πόλεμο μεταξύ δύο από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς σιταριού στον κόσμο και ανέβασαν την τιμή της βενζίνης και του φυσικού αερίου.

Η γρίπη των πτηνών ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το μοτίβο. Η τιμή των πουλερικών και των αυγών πρόκειται να εκτοξευθεί στα ύψη... και μάλιστα λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα.

Ξέρουμε ότι μόλις σκηνοθέτησαν μια πανδημία στους ανθρώπους. Νομίζετε ότι δεν μπορούν - ή δεν θα κάνουν - το ίδιο και για τα κοτόπουλα;

Τώρα, ίσως κάποιοι από εσάς εξακολουθούν να έχουν πίστη στους τίτλους, ίσως δεν έχετε αναπτύξει αυτή την αίσθηση της αράχνης που σας επιτρέπει να καταλάβετε πότε κάτι είναι τελείως βλακώδες. Και ίσως θα πρέπει να προβάλουμε ένα επιχείρημα, για να μην πέσουμε θύματα των "ελεγκτών γεγονότων".

Ας μιλήσουμε λοιπόν για αποδείξεις για ένα λεπτό.

Πρώτον, ας μιλήσουμε για το πώς η κυβέρνηση των ΗΠΑ "ανιχνεύει" τα κρούσματα της γρίπης των πτηνών.

Σύμφωνα με ένα άρθρο στο Conversation [η έμφαση προστέθηκε]:

Το USDA πραγματοποιεί ελέγχους ρουτίνας σε πτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις χρησιμοποιώντας τεστ PCR.

Σας θυμίζει κάτι;

Δεύτερον, ας μιλήσουμε για το πώς οι παγκόσμιες κυβερνήσεις χειρίζονται την "κρίση".

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ένα "θανατηφόρο" ξέσπασμα της γρίπης των πτηνών, ισχυρίζεται ο Guardian [η έμφαση προστέθηκε]:

Όλα τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ακολουθούν την ίδια γραμμή - αναφέρουν εκατομμύρια πτηνά που πεθαίνουν από γρίπη.

Ωστόσο, το άρθρο του The Conversation που αναφέρθηκε παραπάνω αναφέρει [η έμφαση προστέθηκε]:

Και αυτό το άρθρο στο The Scientist ισχυρίζεται [και πάλι, η έμφαση προστέθηκε]...

Έτσι, υπάρχει κάποια ασυνέπεια εδώ. Ουσιαστικά, δεν ξέρουμε πόσα πέθαναν από τη "γρίπη των πτηνών", ή πόσα θανατώθηκαν με τη "γρίπη των πτηνών".

Σας θυμίζει κάτι;

Τώρα, ας κάνουμε μερικά απλά μαθηματικά για να προσπαθήσουμε να ξεκαθαρίσουμε τη σύγχυση.

Γνωρίζουμε ότι ο Τύπος αναφέρει περίπου 24 εκατομμύρια θανάτους πουλερικών στις ΗΠΑ.

Γνωρίζουμε ότι οι αγρότες του Ουισκόνσιν έσφαξαν 2,7 εκατομμύρια κοτόπουλα για να "σταματήσουν την εξάπλωση".

Και ξέρουμε ότι η Αϊόβα, ο μεγαλύτερος παραγωγός αυγών στις ΗΠΑ, έχει σφάξει πάνω από 13 εκατομμύρια κοτόπουλα.

Λοιπόν, αυτά είναι ήδη 16 εκατομμύρια από τα 24 εκατομμύρια που έχουμε. Ή το 67% του υποτιθέμενου συνολικού αριθμού που "σκοτώθηκε από τη γρίπη" στις ΗΠΑ.

Έτσι, τουλάχιστον τα δύο τρίτα των νεκρών πτηνών - και ενδεχομένως όλα - σκοτώθηκαν σε σφαγές και ΟΧΙ από τη γρίπη.

Και αυτοί είναι μόνο οι αριθμοί των ΗΠΑ. Και άλλες χώρες πραγματοποιούν σφαγές.

Η Γαλλία είχε δύο τεράστιες σφαγές πουλερικών, συνολικής αξίας άνω των 11 εκατομμυρίων πτηνών.

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει σφάξει τουλάχιστον 2 εκατομμύρια από τον Οκτώβριο, παρά το γεγονός ότι είχε εντοπίσει μόλις 108 κρούσματα μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Οι κυβερνήσεις θανατώνουν εκατομμύρια πτηνά και οι θάνατοι αυτοί αποδίδονται στη "γρίπη".

Συνοψίζοντας, η ραχοκοκαλιά αυτής της επιδημίας της "γρίπης των πτηνών" είναι:

1.- Ο έλεγχος ρουτίνας που γίνεται με τη χρήση αναξιόπιστων τεστ PCR, τα οποία μπορούν να χειραγωγηθούν για να δημιουργήσουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα.

2.- Γλωσσική ασάφεια σχετικά με τις αιτίες θανάτου και αναξιόπιστη αναφορά των αριθμών των θυμάτων.

3.- Κυβερνητικές υπερβολικές αντιδράσεις που "κατά λάθος" επιδεινώνουν το πρόβλημα.

...σοβαρά, σας θυμίζει τίποτα από όλα αυτά κάτι;

Όλοι ξέρουμε πού θα καταλήξει η κατάσταση.

Ακριβώς όπως και με όλα τα άλλα, αυτό θα οδηγήσει σε περισσότερη συζήτηση για μια επισιτιστική κρίση. Η Γαλλία ήδη προειδοποιεί για ελλείψεις πουλερικών, και δεδομένου ότι οι ΗΠΑ είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας αυγών και κοτόπουλου στον κόσμο, οποιαδήποτε διαταραχή εκεί έχει τεράστιες επιπτώσεις. Η τιμή των αυγών και του κοτόπουλου έχει ήδη αυξηθεί.

Ακριβώς όπως και με τα λουκέτα, η "κρίση" της γρίπης των πτηνών θα πλήξει τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις σκληρότερα και ταχύτερα από τους γίγαντες της Big Farma (ήδη βλέπουμε αναφορές για καταστροφή οικογενειακών αγροκτημάτων).

Αναφέρουν ότι τα πτηνά ελευθέρας βοσκής κινδυνεύουν περισσότερο από τη γρίπη των πτηνών (επειδή τους επιτρέπεται να βγαίνουν έξω και να ζουν όπως τα κανονικά πτηνά), οπότε οι βιολογικές βιώσιμες και ηθικές γεωργικές πρακτικές θα πληγούν με νέους κανόνες που δεν ισχύουν για τα εταιρικά εργοστάσια κρέατος που αντιμετωπίζουν τα ζώα ως άψυχα αντικείμενα.

Εν τω μεταξύ, αυτό θα χρησιμοποιηθεί για να προωθηθεί περαιτέρω ο πόλεμος κατά του κρέατος, ενισχύοντας τόσο τον βιγκανισμό όσο και τους υποστηρικτές του "κρέατος" που παράγεται στο εργαστήριο.

Αναπόφευκτα μιλούν ήδη για ένα νέο εμβόλιο κατά της "γρίπης" των πτηνών για τους ανθρώπους ή/και τα πτηνά. Στην πραγματικότητα, μια βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο εμβόλιο κατά της γρίπης των πτηνών για νεοσσούς μόλις πριν από τρεις ημέρες. Αυτή είναι μια καλά συγχρονισμένη έρευνα, σπουδαία δουλειά.

Καλή τύχη στο να είσαι "αντι-εμβολιαστής", όταν θα κάνουν νόμο την κυριολεκτική ένεση όλων των τροφίμων σου με πρωτεΐνες αιχμής ή πειραματικούς τροποποιητές mRNA ή ποιος ξέρει τι άλλο.

Και, φυσικά, αν το χρειαστούν ποτέ, η "γρίπη των πτηνών" μπορεί να μεταπηδήσει από τα κοτόπουλα στους ανθρώπους και να έχουμε μια ολοκαίνουργια πανδημία, όπως ακριβώς προέβλεψε τις προάλλες ο πρώην επικεφαλής του CDC.

Όπως είπα και στην αρχή, δεν υπάρχει κανένα ξέσπασμα "γρίπης των πτηνών", είναι απλά το Covid για τα κοτόπουλα. Απλά περισσότερο "building back better". Απλά περισσότερη νέα κανονικότητα.

Είναι τα πάντα η Μεγάλη Επανεκκίνηση. Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει αυτές τις μέρες.

------------------

Δικτυογραφία :

Bird Flu: Another phony “pandemic”…this time for chickens – OffGuardian

https://off-guardian.org/2022/04/11/bird-flu-another-phony-pandemic-this-time-for-chickens/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive