Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Το γκουβέρνο τα ρίχνει στον Μπαράν αντί να κοιτά τα χάλια του…

 

Κείμενο του ιστολογίου 15/4/2022. Όσοι είδαν αυτή την παραπάνω φωτογραφία κι εστίασαν την κριτική τους στην παρουσία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μπουρχάν Μπαράν καλά θα είναι να βγάλουν τις κομματικές τους παρωπίδες. Ο πρώτος υπεύθυνος για αυτή την άθλια εικόνα που βλέπουμε είναι αυτός που κυβερνά ....

Όλοι εδώ και δεκαετίες στη Θράκη γνωρίζουμε για τους πράκτορες της Άγκυρας που λειτουργούν ανενόχλητοι. Όμως το γκουβέρνο αυτή την στιγμή το έχει η ΝΔ. Κι αντί να βάζει τα όργανα της να επιτεθούν στο ΠΑΣΟΚ και στον βουλευτή Μπαράν, ας αρχίσουν να απελαύνουν κανένα Τούρκο διπλωμάτη.

Διότι εννοείται πως η όλη εκδήλωση ήταν υπό την υψηλή του επίβλεψη-διοργάνωση.

Επιτέλους αποδείξτε πως είμαστε ανεξάρτητη χώρα και απελάστε τον Τούρκο πρόξενο.

Τολμάτε ή μόνο στους Ρώσους φτάνει η “αλυσίδα” σας ;

Οφείλουμε επίσης να δημοσιεύσουμε την σχετική ανακοίνωση του βουλευτή Μπαράν :

“Στο πλαίσιο της θρησκευτικής μουσουλμανικής εορτής του Ραμαζανιού παραβρέθηκα χθες έπειτα από πρόσκληση στο Ιφτάρ, στο δείπνο που παραδοσιακά παρατίθεται.

Η πρόσκληση ήταν από τον Δήμο Γιλντιρίμ Προύσας και κατά τη διάρκεια του δείπνου όπως αποτυπώνεται και από την φωτογραφία, την οποία παραθέτω, δεν υπάρχει καμία σημαία της γείτονος χώρας.

Αυτό συνέβη ξαφνικά, όπως με ενημέρωσαν εκ των υστέρων οι συνεργάτες του πολιτικού μου γραφείου στην Ξάνθη που ήταν παρόντες, κατά τη λήξη της προσευχής χωρίς καμία ενημέρωσή μου για μια τέτοιου είδους ενέργεια. Μετά το συμβάν μάλιστα αποχώρησα.

Η πορεία μου ως Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου έως τώρα έχει αποδείξει ότι καταβάλω τα μέγιστα στο να είμαι αρωγός της αρμονίας και της ειρηνικής συνύπαρξής μας στην Ξάνθη.

Δεν θα επιτρέψω προβοκατόρικες ενέργειες που ως στόχο έχουν μόνο να πλήξουν το κύρος και την πολιτική μου σταδιοδρομία υπό το πρίσμα του δόλου και της ρατσιστικής προκατάληψης εναντίον εμού και του κόμματος το οποίο εκπροσωπώ”. tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive