Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Ο εμβολιασμός κατά της γρίπης Δεν Είναι Μόνον Άχρηστος, αλλά και Όσοι Εμπλέκονται το Γνωρίζουν❗️

 

Όλοι οι αναγνώστες του Corona_Facts είναι εξοικειωμένοι με το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη για τους ιούς που προκαλούν ασθένειες. Αυτό το έχουμε εξηγήσει λεπτομερώς και κυρίως κατανοητά σε πολλά άρθρα μας.... Οι περισσότερες από τις πληροφορίες στο ακόλουθο άρθρο προϋποθέτουν την τρέχουσα αφήγηση ότι υπάρχουν ιοί και ότι θα εντοπίζαμε δεδομένα που πιστεύουμε ότι μπορούν να πουν κάτι. 

Ωστόσο, θα δούμε ότι ακόμη και αν υποθέσουμε την αλήθεια αυτού του ισχυρισμού, ο οποίος δεν έχει καμία απολύτως επιστημονική βάση, εξακολουθεί να ρίχνει το εμβόλιο της γρίπης σε κακό φως. 

Δεδομένου ότι, χάρη στον κορονοϊό (Corona), πολλοί καταλαβαίνουν πλέον πώς λειτουργεί το τεστ PCR, θα είναι ακόμη πιο ικανοί να εκτιμήσουν ότι τα στοιχεία των ακόλουθων μελετών βασίζονται σε ένα θετικό αποτέλεσμα του τεστ PCR, το οποίο δεν έχει καμία εγκυρότητα και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποδείξει την παρουσία ενός ιού!

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να ειπωθούν σχετικά με το εμβόλιο της γρίπης και τον υποτιθέμενο ιό της γρίπης, οπότε αυτό το άρθρο αντιπροσωπεύει μόνο ένα μέρος του, θα ακολουθήσουν περισσότερα. 

Αλλά ας ξεκινήσουμε!

Η Corona-Initiative Deutscher Mittelstand (CIDM Online) παρήγαγε γραφήματα και στατιστικά στοιχεία με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία των θεσμικών οργάνων. Προσδιόρισαν μια μέση αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού της τάξης του 10%.

Το CIDM Online δημιουργεί τα γραφικά για τα στοιχεία του εμβολιασμού κατά της γρίπης με βάση το RKI

Επομένως, 10% αποτελεσματικότητα του εμβολίου για τον εμβολιασμό κατά της γρίπης.


Αυτή η στατιστική είναι ένα καλό παράδειγμα του πόσο ανούσια είναι η δήλωση σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού κατά της γρίπης. Για όλους εκείνους που είναι ήδη κάπως μέσα στο θέμα και γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη για τον ιό της γρίπης, δεν χρειάζεται να τους πω ότι η αποτελεσματικότητα δεν είναι μόνο 0%, αλλά ακόμη χαμηλότερη και προκαλεί μόνο βλάβη. 

Είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς από αυτά τα στατιστικά στοιχεία ότι τα τελευταία 3 χρόνια η αποτελεσματικότητα είναι αρνητική. Αυτό είναι θέμα ερμηνείας στο βαθμό που θα μπορούσε κανείς να το δει και με τέτοιο τρόπο ώστε τα εμβολιασμένα άτομα να είναι εκτεθειμένα σε υψηλότερο κίνδυνο να προσβληθούν από γρίπη με την ίδια έκθεση.  

Η Cochrane, πρώην Cochrane Collaboration, διεξήγαγε μια μετα-ανάλυση για το εμβόλιο κατά της γρίπης. Στην οποία αναφέρεται αποτελεσματικότητα του εμβολίου 0-4%.

Η Cochrane είναι μία από τις πλέον σεβαστές ανεξάρτητες επιστημονικές ενώσεις στον κόσμο. Στη μετα-ανάλυσή τους έδειξαν πολλά γεγονότα ταυτόχρονα. Τα δεδομένα όχι μόνο δεν έδειχναν κανένα όφελος υπέρ του εμβολιασμού κατά της γρίπης, αλλά τα δεδομένα ήταν συχνά τόσο κακής ποιότητας που δεν μπορούσαν να εξαχθούν σοβαρά συμπεράσματα. Πώς μπορεί λοιπόν οποιαδήποτε φαρμακευτική εταιρεία, πολιτικοί όπως ο Spahn, ο Lauterbach και οι συνοδοιπόροι τους να ισχυρίζονται ότι αυτός ο εμβολιασμός είναι ασφαλής, αποτελεσματικός και ανεκτός;

Μια συστηματική ανασκόπηση των εμβολίων στους ηλικιωμένους [1] υπογραμμίζει τη διαφορά που κάνει ο εμβολιασμός σε μια μόνο περίοδο (μειώνει τον κίνδυνο γρίπης από 6% σε 2,4%)- ωστόσο, χρειάζεται προσοχή καθώς έχουμε πολύ λίγες πληροφορίες για το τι συμβαίνει την επόμενη περίοδο.

Επιπλέον, για μια παγκόσμια προτεραιότητα για τη δημόσια υγεία, είναι απορίας άξιον γιατί υπάρχουν μόνον 8 μελέτες (εκ των οποίων μόνο οι 4 πραγματοποιήθηκαν για την αξιολόγηση της βλάβης) με λίγο πάνω από 5.000 συμμετέχοντες για την ενημέρωση της λήψης αποφάσεων και τη μείωση της αβεβαιότητας - η πρώτη πραγματοποιήθηκε το 1965 και η τελευταία το 2000. Και δεν υπάρχουν στοιχεία για τις νοσηλείες σε καμία μελέτη, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων πνευμονίας, και επίσης πολύ λίγες πληροφορίες για τους θανάτους. Όλα τα κρίσιμα αποτελέσματα που είναι σημαντικά για τη λήψη αποφάσεων!


Η επόμενη δημοσίευση της μετα-μελέτης αφορούσε την πρόληψη της γρίπης με εμβόλια σε υγιείς ενήλικες:

Στην παρούσα ανασκόπηση συμπεριλήφθηκαν 52 μελέτες που αφορούσαν πάνω από 80.000 άτομα. Τα αδρανοποιημένα εμβόλια γρίπης μείωσαν τη γρίπη από 2,3% σε 0,9%:

Το επαναλαμβάνω για εσάς, το όφελος αναφέρθηκε σε 1,4 ποσοστιαίες μονάδες. 

Θεωρητικά, αυτό σημαίνει ότι 71 υγιείς ενήλικες θα πρέπει να εμβολιαστούν για να αποτρέψουν ένα άτομο να προσβληθεί από γρίπη - χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η επίδραση στη νοσηλεία, στις ημέρες απουσίας από την εργασία και στην ελαφρά αύξηση του πυρετού κατά τη στιγμή του εμβολιασμού! [2]


Αβεβαιότητες υπάρχουν επίσης σχετικά με τα εμβόλια για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Μια συστηματική ανασκόπηση από την ίδια ομάδα βρήκε τέσσερις ομαδικές RCT και μια μελέτη κοορτής σχετικά με τον εμβολιασμό των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που φροντίζουν άτομα ≥ 60 ετών σε οίκους ευγηρίας. [3] Οι μεροληψίες της έρευνας περιλάμβαναν προβλήματα με την έλλειψη τύφλωσης, τη μόλυνση και τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού στις ομάδες παρέμβασης.

Ο αντιγριπικός εμβολιασμός των εργαζομένων σε οίκους μακροχρόνιας φροντίδας μπορεί να έχει μικρή ή καθόλου επίδραση στον αριθμό των κατοίκων που αναπτύσσουν εργαστηριακά αποδεδειγμένη λοίμωξη. Η ανασκόπηση δεν βρήκε πειστικά στοιχεία για τα οφέλη του εμβολιασμού των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης σε σχέση με τις κρίσιμες επιπλοκές: Πνευμονία, νοσηλεία ή θάνατος.

Δεν φαίνεται απλώς έτσι, είναι γεγονός ότι η απάτη με τα εμβόλια έχει αποκαλυφθεί εδώ και πολύ καιρό. Οι εμπλεκόμενοι σε αυτό γνωρίζουν τα λανθασμένα δεδομένα τους.


Πηγές: 

[1] Pubmed - Εμβόλια για την πρόληψη της γρίπης στους ηλικιωμένους.

[2] Pubmed - Εμβόλια για την πρόληψη της γρίπης σε υγιείς ενήλικες

[3] Pubmed- Εμβολιασμός κατά της γρίπης για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που φροντίζουν άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω που ζουν σε ιδρύματα μακροχρόνιας φροντίδας.


Ο ειδικός σε θέματα υγείας καθηγητής Gerd Glaeske (Γερμανός φαρμακοποιός και επιστήμονας υγείας) - η αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού κατά της γρίπης είναι 0 - 20

Στην εκπομπή του ARD (Hart aber Fair) της 19ης Μαρτίου 2018, στην οποία ήταν παρών και ο Jens Spahn (δηλ. γνωρίζει ακριβώς τα γεγονότα), ο ειδικός σε θέματα υγείας καθηγητής Gerd Glaeske έδωσε μια καταδικαστική ετυμηγορία για τον εμβολιασμό κατά της γρίπης (βλ. στο λεπτό 45:50 έως 48:50): 

  • η αιτιολόγηση του εμβολιασμού κατά της γρίπης είναι πολύ ισχνή
  • το όφελος από τον εμβολιασμό κατά της γρίπης είναι ανεπαρκές
  • λιγότερο από το 50% των ανθρώπων εμβολιάζονται
  • μεταξύ των νέων, η αποτελεσματικότητα θα ήταν 20%.
  • για τους ηλικιωμένους, η αποτελεσματικότητα είναι πρακτικά 0%.
  • δεν υπάρχουν συγκριτικές μελέτες.

Ο καθηγητής Gerd Glaeske απάντησε στο ερώτημα αν ο ίδιος εμβολιάζεται με ένα ηχηρό "όχι".

Ο καθηγητής Gerd Glaeske φαίνεται να είναι καλύτερα πληροφορημένος, αλλά δυστυχώς δεν έχει καταφέρει ακόμη την πιο σημαντική αποδοχή του γεγονότος, που είναι ότι μέχρι σήμερα δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξη του υποτιθέμενου ιού της γρίπης . Όλοι οι ιοί που ισχυρίζονται ότι προκαλούν ασθένειες έχουν υποβληθεί σε μια λεγόμενη ευθυγράμμιση, δηλαδή σε μια υπολογιστική προσθήκη στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, κατά την οποία πολλές σύντομες αλληλουχίες κατασκευάζονται σε ένα μαθηματικό μοντέλο (in silico).

Ο καθηγητής Gerd Glaeske, όπως και πολλοί άλλοι, είναι θύμα του ισχυρισμού των μεταλλάξεων. Ο ισχυρισμός ότι ένας ιός μεταλλάσσεται διαρκώς είναι αβάσιμος και οφείλεται σε καταναγκαστική καλωδιακή σκέψη. Θα αναφερθούμε σε αυτό με περισσότερες λεπτομέρειες σε άλλο άρθρο. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η δικαιολογία της μετάλλαξης δημιουργήθηκε για να μπορούν να συνεχίσουν να υποστηρίζονται τα διαψευσμένα γεγονότα.

Πηγή: hart aber fair 19.03.18 | Αναμονή δεύτερης κατηγορίας - τι βελτιώνεται για τους ασθενείς της SHI, κ. Spahn;


Μια μεγάλη ευρωπαϊκή μετα-ανάλυση (2019) εξέτασε την αποτελεσματικότητα του σημερινού εμβολίου κατά της γρίπης κατά την τρέχουσα περίοδο και κατέληξε σε ακόμη χειρότερα αποτελέσματα από τα συνηθισμένα ...

Διαπίστωσε ότι η περίοδος γρίπης 2018/19 κυριαρχήθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου από τη γρίπη Α με διαφορετικούς υποτύπους και ότι η αποτελεσματικότητα του αντιγριπικού εμβολιασμού ήταν πρωτοφανώς χαμηλή εκείνη τη χρονιά ...

Η αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού έναντι όλων των τύπων γρίπης Α και σε όλες τις ηλικιακές ομάδες κυμαίνεται από 32 έως 43%, αν και η μεγάλη διασπορά των διαστημάτων εμπιστοσύνης στη στατιστική ανάλυση καταδεικνύει αφενός την αβεβαιότητα αυτής της δήλωσης και αφετέρου μπορεί κάλλιστα να περιλαμβάνει τιμές έως και -25% (δηλ. μια πιθανώς σημαντική αύξηση του κινδύνου γρίπης λόγω του εμβολιασμού).

Ειδικά στην κύρια ομάδα-στόχο του εμβολιασμού, τα άτομα άνω των 64 ετών, η αποτελεσματικότητα κατά της γρίπης A/H1N1 (ο πιο κοινός υπότυπος της φετινής περιόδου) ήταν απλώς μηδενική σε επιμέρους τμήματα της μελέτης, και αυτό παρά το γεγονός ότι η συνήθης δικαιολογία για τη χαμηλή αποτελεσματικότητα του εμβολίου - η έλλειψη αντιστοιχίας μεταξύ της σύνθεσης του εμβολίου και του ιού - δεν έπαιξε ρόλο φέτος:

"Μέχρι σήμερα, όλοι οι ιοί A(H1N1)pdm09 που χαρακτηρίστηκαν στην Ευρώπη ήταν αντιγονικά παρόμοιοι με τον ιό του εμβολίου".

Και έναντι του δεύτερου κύριου υποτύπου, της γρίπης Α/H3N2, οι ερευνητές αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι. 

"τρεις από τις τέσσερις μελέτες πρωτοβάθμιας περίθαλψης δείχνουν ότι το εμβόλιο δεν ήταν αποτελεσματικό σε όλες τις ηλικίες μαζί".

(AΡΑ ΚΑΝEΝΑ ΑΠΟΤEΛΕΣΜΑ!)

Πηγή: Kissling E. 2019. Euro Surveill. 2019;24(8):pii=1900121. ανακτήθηκε στις 31 Mar 2019.


Μια μεγάλης κλίμακας μελέτη στην οποία συμμετείχαν πολυάριθμα ευρωπαϊκά νοσοκομεία αποκάλυψε επίσης ένα κακό αποτέλεσμα για το έτος 2012/2013.

Σε μια μεγάλη μελέτη στην οποία συμμετείχαν πολλά ευρωπαϊκά νοσοκομεία, το εμβόλιο κατά της γρίπης πέτυχε μέση αποτελεσματικότητα λίγο πάνω από 20% κατά την περίοδο 2012/2013. Αν παραμείνουμε στην αφήγηση και αφήσουμε το 20% ως έχει, αυτό θα σήμαινε ότι περίπου το 80% του πληθυσμού δεν ωφελήθηκε καθόλου από το εμβόλιο της γρίπης. Με άλλα λόγια, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί για εκατομμύρια ευρώ με κάτι που ωφέλησε μόνο το ένα πέμπτο των εμβολιασθέντων. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, το στατιστικό "διάστημα εμπιστοσύνης" αυτής της μελέτης περιέχει επίσης αρνητικές τιμές, οι οποίες δείχνουν ότι ο εμβολιασμός στην πραγματικότητα αύξησε τον κίνδυνο ασθένειας. 

Είναι πάντα αξιοσημείωτο ότι εμφανίζονται μεγάλα διαστήματα εμπιστοσύνης από τις μείον τιμές έως τις μεσαίες τιμές. Φαίνεται να είναι εξαιρετικά αυθαίρετο. Η αιτία είναι ορατή στους φωτισμένους: όπου δεν υπάρχει ιός που προκαλεί ασθένεια, δεν μπορεί να βοηθήσει ούτε το εμβόλιο!

Θα ήταν επομένως ενδιαφέρον να μάθουμε πόσοι από το 80% υπέστησαν ή υποφέρουν από παρενέργειες του εμβολίου. Το PEI (Ινστιτούτο Paul Ehrlich) και ο EMA (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων) θα κληθούν να το κάνουν αυτό. Ιδιαίτερα όταν ένα εμβόλιο έχει τόσο προφανή έλλειψη οφέλους.

Πηγή: Αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά της γρίπης 2012/13 έναντι της γρίπης A(H1N1)pdm09, A(H3N2) και B που νοσηλεύεται σε νοσοκομεία: εκτιμήσεις από ένα ευρωπαϊκό δίκτυο νοσοκομείων


Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ - Τα εμβολιασμένα παιδιά (6-15 ετών) είχαν τετραπλάσιο κίνδυνο να προσβληθούν από λοιμώξεις εκτός γρίπης.

Μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ διεξήγαγε μια μελέτη με συνολικά 115 παιδιά ηλικίας 6-15 ετών.

Ορισμένοι έλαβαν το κανονικό εμβόλιο κατά της γρίπης, άλλοι ένα ουδέτερο εμβόλιο placebo. Στη συνέχεια, τα παιδιά παρατηρήθηκαν για περίοδο 272 ημερών.

Όταν εμφανίζονταν λοιμώξεις, διερευνούταν αν επρόκειτο για γρίπη ή άλλες λοιμώξεις. Πρόκειται για μια μελέτη που πληρούσε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας: διπλά τυφλή, τυχαιοποιημένη - και για μακρά περίοδο παρατήρησης.

Τα εμβολιασμένα παιδιά είχαν υπερτετραπλάσιο κίνδυνο να προσβληθούν από λοιμώξεις εκτός γρίπης.

Είναι η πρώτη φορά που η συχνά ακουόμενη δήλωση: "Ποτέ δεν αρρώστησα τόσο συχνά όσο τη χρονιά που εμβολιάστηκα κατά της γρίπης" τεκμηριώνεται επιστημονικά. Οι συγγραφείς εξηγούν το εκπληκτικό αποτέλεσμα ως εξής:

"Οι εμβολιαζόμενοι κατά της γρίπης μπορεί να υποστούν προσωρινή ανοσολογική ανεπάρκεια έναντι άλλων ιογενών λοιμώξεων του αναπνευστικού".

Πηγή: Αυξημένος κίνδυνος λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος από ιό μη γρίπης που σχετίζεται με τη λήψη αδρανοποιημένου εμβολίου γρίπης.


Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, μόνο το 22-29% των Γερμανών γιατρών και νοσηλευτών είναι εμβολιασμένοι κατά της εποχικής γρίπης.

Σύμφωνα με το δελτίο του RKI, φαίνεται ότι το ιατρικό προσωπικό στη Γερμανία είναι ένα τμήμα του πληθυσμού που είναι πολύ πιο ευαίσθητο στα εμβόλια από ό,τι είναι ευρέως γνωστό. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, μόνο το 22-29% των Γερμανών γιατρών και νοσηλευτών είναι εμβολιασμένοι κατά της εποχικής γρίπης. Άνθρωποι όπως οι γιατροί, οι οποίοι θα έπρεπε να γνωρίζουν αν ένας εμβολιασμός είναι καλός ή όχι, απορρίπτουν στην πλειοψηφία τους τον εμβολιασμό κατά της γρίπης.

Πηγή: RKI - Εμβολιασμός κατά της γρίπης στη Γερμανία

Άμεση πρόσβαση -> Αποτελέσματα της μελέτης "Health in Germany up-to-date" (GEDA) 2009


Το επόμενο άρθρο σχετικά με τον εμβολιασμό κατά της γρίπης θα ασχοληθεί με τον εμβολιασμό κατά της γρίπης σε έγκυες γυναίκες και παιδιά, καθώς και με την ανίχνευση των παθογόνων μικροοργανισμών και τη ζημιά του εμβολίου. 

------------------

Δικτυογραφία :

Die Grippe-Impfung ist nicht nur nutzlos, die Beteiligten wissen darüber Bescheid❗️ – Telegraph

https://telegra.ph/Die-Grippe-Impfung-ist-nicht-nur-nutzlos-die-beteiligten-wissen-%C3%BCber-den-Betrug-bescheid-11-11

 

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ
    Άρχισαν τα όργανα..

    https://twitter.com/cioc_m/status/1515412020379754502?cxt=HHwWjIC9sYPN6YcqAAAA

    ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ?????
    ΜΠΑ,ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ..........


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive