Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Ξέσπασμα στον «αέρα» του Δ.Καμπουράκη: «Μας λέγατε εμβολιαστείτε για να μην πεθάνετε και οι μισοί νεκροί είναι εμβολιασμένοι»

Ξέσπασε του ο δημοσιογράφος κατά του Ευάγγελου Μανωλόπουλου. Τώρα που η 4η δόση έχει έρθει στο προσκήνιο και σε λίγο καιρό “πλήρως εμβολιασμένος” δεν θα θεωρείται ούτε εκείνος που έχει τριπλοεμβολιαστεί... ένας ένας οι δημοσιογράφοι έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν τις αντιφάσεις που υπάρχουν σε ότι αφορά τους εμβολιασμούς.  Χαρακτηριστική είναι η αγανάκτηση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ Δ.Καμπουράκη προς τον Ευάγγελο Μανωλόπουλο.


1 σχόλιο:

  1. Dr. SHERRI TENPENNY-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ...

    https://www.brighteon.com/4c493b42-e1e7-497f-9991-920c7e550d92
    Μια ακόμα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η ιατρός Dr. Sherri Tenpenny στην εκπομπή του Stew Peters στις 28/1/2022.

    «Η γενοκτονία στοχεύει στη πραγματικότητα μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, όπως για παράδειγμα ο μαύροι, οι Εβραίοι, οι Ινδιάνοι της Αμερικής κλπ. Όμως η δημοκτονία, αν δείτε τον ορισμό, είναι η μαζική δολοφονία άοπλων ανθρώπων από μια κυβερνηση και από ανθρώπους που έχουν τον έλεγχο και αυτό είναι που συμβαίνει σήμερα. Αφορά τους πάντες. Τα αγέννητα παιδιά, που γίνεται με τις αποβολές σε έγκυες γυναίκες, παιδιά ηλικίας άνω των 5 ετών και οι πάντες μέχρι τους ηλικιωμένους. Βλέπουμε να πεθαίνουν άνθρωποι σωρηδόν. Είναι δημοκτονία»

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive