Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Βιτάλι Κλίτσκο : ¨Είμαστε πολύ ευγνώμονες στην Τουρκία, είναι πραγματικός φίλος της Ουκρανίας¨

 

Ο Βιτάλι Κλίτσκο-δήμαρχος του Κιέβου πρωτεύουσας της Ουκρανίας, δήλωσε ότι είναι ευγνώμων στην Τουρκία για την υποστήριξη που έδωσε στη χώρα του όπου οι Ρώσοι διεξήγαγαν πόλεμο και είπε:....

«Μπορούμε να δούμε ποιος είναι ο αληθινός φίλος της Ουκρανίας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Υπογραμμίζοντας ότι ο ουκρανικός λαός υποστηρίζει την ειρήνη και δεν επιτίθεται σε κανέναν, ο Κλίτσκο είπε: «Η Ουκρανία είναι μια χώρα που πάντα υποστηρίζει την ειρήνη. Ο ουκρανικός λαός δεν ενήργησε επιθετικά προς κανέναν, αλλά οι στρατιωτικές εντάσεις συνεχίζονται σήμερα. Ενώ οι αεροπορικές επιθέσεις εναντίον των πόλεων και των πολιτών μας συνεχίζονται, δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να υπερασπιστούμε τη χώρα μας¨.

Δήλωσε ότι ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την Τουρκία μεταξύ των κρατών που στήριξαν τη χώρα του, ο Κλίτσκο είπε: «Είμαστε πολύ ευγνώμονες στην Τουρκία για την υποστήριξή της στον πολιτικό και στρατιωτικό τομέα, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, μπορούμε να δούμε ποιος είναι ο πραγματικός φίλος της Ουκρανίας¨.

https://www.yenisafak.com/dunya/kiev-belediye-baskani-klicko-gercek-dostumuz-turkiye-3795339

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive