Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Η Εσφαλμένη Αντίληψη σχετικά με τους Ιϊκούς Οργανισμούς (ιούς).


Όλες οι λεγόμενες "λοιμώξεις από ιϊκούς οργανισμούς'' είναι στην πραγματικότητα η φυσική διαδικασία αποτοξίνωσης του σώματός σας που δημιουργεί σωματίδια βλέννας και χημικές ουσίες φλεγμονής για να στείλει σήματα μέσω του σώματος για να θεραπεύσει, να προστατεύσει και να μετακινήσει αντιγονικό υλικό έξω από το σώμα... Δεν υφίστανται μεταδοτικοί μεταλλασσόμενοι ιικοί οργανισμοί που τρώνε τη σάρκα σας ή αναπαράγονται μόνο για να εκραγούν έξω από τα κύτταρά σας για να μολύνουν περισσότερα κύτταρα και όλους τους άλλους γύρω σας αυτή η θεωρία είναι μια παρανόηση της πραγματικότητας.

Οι ιϊκοί οργανισμοί είναι εντελώς φανταστικά πράγματα που έχουν δημιουργηθεί από μια λανθασμένη αντίληψη των λειτουργιών του ανθρώπινου σώματος.

Αυτές οι φανταστικές ιδέες διαπαιδαγωγήθηκαν σκόπιμα σε άτομα για προσωπικά, εμπορικά οφέλη και για να προκαλέσουν υστερία για τον έλεγχο των ανθρώπων και επιλεγμένων πληθυσμών.

Όλοι οι άνθρωποι θα έχουν μια παρόμοια εμπειρία αποτοξίνωσης και πολλοί θα την περάσουν ταυτόχρονα. Οι ιϊκοί οργανισμοί δεν υπάρχουν και δεν προκαλούν στους ανθρώπους να αρρωστήσουν με οποιαδήποτε συμπτώματα, ολόκληρη η διαδικασία αποτοξίνωσης διαμεσολαβείται από τη μοναδική γενετική του DNA σας με τη δημιουργία πολυμορφικών εξωσωμάτων (exosomes) σηματοδότησης από κύτταρο σε κύτταρο, όχι κάποιου μεταλλαγμένου άγριου ιϊκού οργανισμού που πετάει μέσα και έξω από τα ζώα και μολύνει τους ανθρώπους.

Αυτά τα εξωσώματα μπορούν να μεταδίδουν σήματα μεταξύ των ανθρώπων αλλά δεν προκαλούν ασθένειες, μπορούν να μεταδίδουν σήματα μεταξύ των ανθρώπων για να ελέγξουν αν έχουν δηλητηριαστεί ή για να ενεργοποιήσουν ορισμένες λειτουργίες του σώματος.

Με τον ίδιο τρόπο που ένα χασμουρητό φαίνεται μεταδοτικό στους ανθρώπους η διαδικασία αποτοξίνωσης μπορεί επίσης να φαίνεται μεταδοτική στους ανθρώπους.

Για παράδειγμα, αν δείτε κάποιον να χασμουριέται το σώμα σας λαμβάνει ένα σήμα, δεν χρειάζεται καν να δείτε το άτομο να χασμουριέται. Το σώμα μπορεί να το λάβει λόγω της κυτταρικής σηματοδότησης μικροσκοπικών σωματιδίων που ονομάζονται πολυμορφικά εξωσώματα.

Αυτά τα νανοσωματίδια μπορούν να λειτουργήσουν μέσα και έξω από το σώμα, μπορεί να γνωρίζετε αυτές τις χημικές αντιδράσεις ως φερομόνες. Αυτές οι φερομόνες διαμεσολαβούνται επίσης από τα πολυμορφικά εξωσώματα.

Τι είναι ένα πολυμορφικό εξώσωμα; Διαβάστε σχετικά εδώ, αλλά το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε είναι ότι τα εξωσώματα είναι απλά πακέτα πληροφοριών. Πακετάρουμε κάθε είδους πράγματα μέσα σε αυτά τα νανοσωματίδια για να σηματοδοτούμε μεταξύ όλων των πραγμάτων με τα οποία αλληλεπιδρούμε.

Με τον ίδιο τρόπο που μπορούμε να κάνουμε τους ανθρώπους να θυμώσουν ή να νιώσουν αγάπη μπορούμε να σηματοδοτήσουμε όλα τα είδη των πραγμάτων.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι επιλέγουν με ποιους κάνουν φίλους και με ποιους αλληλεπιδρούν κ.λπ. Οι συνδέσεις του σώματός μας αναπηδούν διαρκώς η μία από την άλλη. Όλες οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι λειτουργίες του σώματος μπορούν να γίνουν αισθητές και κατανοητές στο μοριακό επίπεδο της βιολογίας.

Στην πραγματικότητα η ιολογία είναι μια χειραγώγηση της βιολογίας, μια θεωρία ότι όλες οι ασθένειες προκαλούνται από μικρόβια που έρχονται από έξω από το σώμα αντί να συνειδητοποιήσουμε ότι όλες οι ασθένειες δημιουργούνται από το σώμα προκειμένου να θεραπεύσει και να προστατεύσει το σώμα ακόμη και τους καρκίνους.

Αν αλλάξετε το περιβάλλον ενός ατόμου ή το τι βάζει το άτομο αυτό στο σώμα του ή ακόμα και τι σκέφτεται, ολόκληρο το σώμα θα αλλάξει. Αυτή η διαδικασία αλλαγής μπορεί να είναι ήπια ή ακραία.

Οι μοριακές λειτουργίες είναι γνωστό ότι συμβαίνουν για όλες τις διαδικασίες στο σώμα μας και στο περιβάλλον στο οποίο ζούμε.

Όλες οι οικογένειες που ζουν στο ίδιο σπίτι θα συγχρονιστούν μεταξύ τους. Αυτή η διαδικασία δεν γίνεται εν γνώσει τους, αλλά για παράδειγμα ένα νοικοκυριό θα περάσει από αποτοξίνωση σε στάδια προκειμένου τα μέλη της οικογένειας να φροντίζονται κατάλληλα. Και αυτό ελέγχεται από τα σήματα των εξωσωμάτων και τους τοξικούς ελέγχους στο εσωτερικό του σώματος.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως ένδειξη ότι τα μικρόβια προκαλούν ή οι μεταδοτικοί οργανισμοί ιών κυνηγούν τους πάντες και προκαλούν ασθένειες και θάνατο.

Αυτή η ιδέα είναι στην πραγματικότητα μια διανοητική διαταραχή που ονομάζεται μικροβιοφοβία και σύνδρομο Μινχάουζεν και οι γιατροί συμφωνούν μαζί της καθώς εργάζονται για μια κατηχούμενη βιομηχανία που κερδίζει τρισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο αναγνωρίζοντας αυτά τα πράγματα ως φυσικά προβλήματα αντί για φυσική θεραπεία και διανοητικές διαταραχές.

Η σαδιστική εγκληματική φαρμακευτική/ιατρική βιομηχανία "Βig Ρharma" αποδέχεται αυτές τις αυταπάτες και τις παρανοήσεις ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να προωθούν επιβλαβή δηλητηριώδη σκευάσματα ως φάρμακα. Απλά ισχυρίζονται ότι η ασθένεια προκαλείται από έναν αόρατο οργανισμό ιό και ή κακά μικρόβια αντί να ενημερώνουν τους ανθρώπους ότι αυτά τα πράγματα είναι στην πραγματικότητα φυσιολογικές και φυσικές εκδηλώσεις που δημιουργούνται από το ανθρώπινο σώμα για να βοηθήσουν το σώμα να θεραπευτεί και να αποτοξινωθεί από τις τοξίνες. Αυτή η διαδικασία βοηθάει στην παροχή προειδοποιητικών σημάτων για να τα αναγνωρίσει ο άνθρωπος, ώστε να μπορέσει να αλλάξει συμπεριφορά ή να καθαρίσει το περιβάλλον όπως χρειάζεται.

Όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να είναι οι δικοί τους γιατροί και οι γύρω τους θα έπρεπε να τους βοηθούν να θεραπεύονται, να τους μεγαλώνουν, να τους διδάσκουν και να τους υποστηρίζουν κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Αντ' αυτού, μας έχουν πει ψέματα και μας έχουν χειραγωγήσει από τη γέννησή μας, αυτά τα ψέματα έχουν εμφυτεύσει ψευδείς πραγματικότητες μέσα στο μυαλό δισεκατομμυρίων ανθρώπων προκαλώντας δια βίου προβλήματα ψυχικής υγείας. Τόσοι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν στο αδύνατο και αγνοούν το δυνατό.

Υπάρχουν πολλές υπέροχες δυνατότητες, αλλά μόνο αν είμαστε σε θέση να τις αναγνωρίσουμε εξαρχής, διαφορετικά θα επαναλαμβάνουμε τα ψέματα ξανά και ξανά και θα ξεχνάμε εντελώς τι είναι πραγματικά δυνατό.

Ο φυσικός μας κόσμος και ο τρόπος λειτουργίας του σώματός μας αποκρύπτεται σκόπιμα από εμάς με τη δημιουργία επαναλαμβανόμενων αφηγήσεων που είναι εντελώς λανθασμένες και βασίζονται σε μια λανθασμένη αντίληψη της βιολογίας και της φύσης.

Ποτέ δεν υπήρξε στην πραγματικότητα απομόνωση ολόκληρου ιικού οργανισμού και οι ιολόγοι ανέκαθεν αποκαλούσαν τα εξωσώματα ιικούς οργανισμούς και μόλις απομόνωσαν το εξωσώμα δεν είδαν ολόκληρο γονιδίωμα του ιού οπότε ερμήνευσαν τα ευρήματά τους λέγοντας ότι ο ιικός οργανισμός "καταλαμβάνει" το εξωσώμα το οποίο είναι ψέμα όπως είναι ψέμα όταν λένε ότι ο ιός καταλαμβάνει τον κυτταρικό μηχανισμό για να κάνει αντίγραφα του εαυτού του.

Το σώμα μας θα φτιάξει δισεκατομμύρια εξωσώματα για να εξαναγκάσει τις τοξίνες να βγουν από το σώμα μας, αυτό μπορεί να σηματοδοτηθεί μεταξύ των ανθρώπων αλλά δεν είναι μεταδοτικό Όπως εξηγήθηκε παραπάνω.

Αυτή είναι η πραγματική έννοια και η φυσική λειτουργία του όρου "ανοσία αγέλης", καθώς αυτά τα σήματα μας βοηθούν να ενεργοποιήσουμε τη φυσική αποτοξίνωση και να αναπτύξουμε το προσαρμοστικό ανοσοποιητικό μας σύστημα και το σωτήριο για τη ζωή μικροβίωμα.

Η φύση μας είναι πολύ πιο πολύπλοκη από το να κολλήσουμε απλώς έναν ιό οργανισμό από κάποιον που προκαλεί και μεταδίδει ασθένειες. Το να κολλάμε μικρόβια από άλλους δεν συμβαίνει και είναι μια ψευδεπίγραφη επιστήμη της σκουπιδολογίας.

Αν δεν έχετε ανάγκη από μια ακραία αποτοξίνωση δεν θα περάσετε από μια τέτοια. Είναι τόσο απλό.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα έρχονται όταν προσπαθούμε να εμποδίσουμε, να σταματήσουμε ή να καθυστερήσουμε να συμβεί αυτή η υγιής αποτοξίνωση επειδή δεν μας αρέσει η αίσθηση της θεραπείας.

Όλοι αυτοί οι εσωτερικοί μηχανισμοί του σώματος είναι γνωστοί και είναι ο λόγος για τον οποίο κατασκευάστηκαν μεταδοτικά mRNA λιπιδικά νανοσωματίδια που μιμούνται τα "εξωσώματα".

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7398508/#!po=1.02041

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30092198/

Ένα πολύ καλό ανάγνωσμα που εξηγεί τις φυσικές λειτουργίες του σώματος :

Dr.Steph "Πραγματικά συνειδητοποίησα πόσο λάθος ήμουν, η γλώσσα που χρησιμοποιούσα, οι έννοιες. Χρησιμοποιούσα φράσεις όπως "σκοτώστε τα "κακά" βακτήρια στο έντερό σας" ή "υποστηρίξτε τα "καλά" βακτήρια στο έντερό σας".

Είναι τόσο εκτός πραγματικότητας και δεν βασίζονται σε τίποτα. Δεν υπάρχουν καλά ή κακά βακτήρια. Υπάρχουν απλώς βακτήρια. Το περιβάλλον υπαγορεύει τι κάνουν και τι παράγουν αυτά τα βακτήρια ως απόβλητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι απόλυτα υγιείς άνθρωποι έχουν στρεπτόκοκκο μέσα τους, ακόμα και σπειροχαίτες (τα βακτήρια που υποτίθεται ότι ευθύνονται για το Lyme) σε σχέση με τον άρρωστο άνθρωπο που έχει τα ίδια και είναι χρόνια άρρωστος. Δεν έχει καμία σχέση με τα βακτήρια, απλά βρίσκονται στον τόπο του εγκλήματος.

Όσο περισσότερα τοξικά απόβλητα έχουν να επεξεργαστούν, τόσο περισσότερα φρικαλέα παραπροϊόντα θα παράγουν. Και επιπλέον αν έχεις διαρροή ιστών/μεμβρανών θα έχεις κάθε είδους έξαρση.

Δεν θα πετύχετε τίποτα σκοτώνοντας τα βακτήρια, στην πραγματικότητα, πιθανότατα θα επιδεινώσετε τα πράγματα μακροπρόθεσμα μετά από μια σύντομη ανάπαυλα που θα νιώθετε καλύτερα αφού η διαδικασία επούλωσης σταμάτησε.

Οι διαδικασίες επούλωσης δεν είναι τρομερά ευχάριστες, αν ήταν, δεν θα είχαμε ποτέ λόγο να προστατεύουμε τον εαυτό μας από δηλητήρια ή βλάβες. Έτσι, όταν σταματάμε τη διαδικασία επούλωσης, σίγουρα αισθανόμαστε καλύτερα προσωρινά. Ακριβώς όπως όταν σταματάμε έναν πυρετό ή έναν βήχα. Δεν λύσαμε κάποιο πρόβλημα, απλώς καταπιέσαμε κάτι βαθύτερα στον ιστό. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους σχηματίζονται όγκοι κατά τη γνώμη μου, επειδή το Σώμα χρειαζόταν να περιφράξει κάτι, αφού δεν μπόρεσε ποτέ να το αποβάλλει.

Θυμάμαι όταν καθόμουν σε ένα μάθημα μικροβιολογίας και ο καθηγητής μιλούσε για τα "φυσικά αντιβιοτικά" σκέφτηκα....χμμμ.... πώς αυτό το βότανο ξέρει ποια βακτήρια να σκοτώσει και ποια βακτήρια να μην σκοτώσει.

Εξάλλου, ο καθηγητής είπε ότι το βότανο "σκοτώνει τα κακά μικρόβια". Ποιος είναι λοιπόν αυτός ο μηχανισμός; Πού το βρήκε αυτό;

Τώρα καταλαβαίνω ότι αυτές οι φυσικές ουσίες που δίνει η γη δεν "σκοτώνουν" τίποτα. Βοηθούν στην επιδιόρθωση, βοηθούν στην αποκατάσταση των ιστών, καθαρίζουν τον τόπο, αφαιρούν κάποια από την ανάγκη των αποβλήτων να ανακυκλωθούν εξ αρχής. Έτσι, η εντατική βακτηριακή επεξεργασία είναι λιγότερο απαραίτητη σε αυτόν τον βαθμό.

Όπως είπε ο BJ Palmer, αν η θεωρία των μικροβίων ήταν σωστή, κανείς δεν θα ζούσε για να την πιστέψει."

------------------

Δικτυογραφία :

Misconceived Percept

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive