Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

ΚΑΚΟΗΧΟ - ΠΕΡΙΕΡΓΟ "Κελάηδισμα" κ.ΦΛΩΡΟΥ. Τι άλλο μένει ν`ακούσουμε;;; Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ !! είπε τα Σκόπια «Βόρεια Μακεδονία»!! – ΒΙΝΤΕΟ

 

Στο πάνελ συμμετείχε ο Αθανάσιος Πλατιάς, καθηγητής Στρατηγικής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.Στο πλαίσιο, ωστόσο, πλήρους συμμόρφωσης με τις διεθνιστικές επιταγές και παρά το γεγονός πως οι Σκοπιανοί δεν τηρούν ούτε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών...

καθώς παντού παρουσιάζονται σαν Μακεδονία, ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων, εναρμονισμένους με τους πολιτικούς αποκάλεσε τα Σκόπια «Βόρεια Μακεδονία».

Και από την άλλη υπάρχουν ένοπλες δυνάμεις άλλων κρατών που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους!

Στο πάνελ συμμετείχε ο Αθανάσιος Πλατιάς, καθηγητής Στρατηγικής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Στο πλαίσιο, ωστόσο, πλήρους συμμόρφωσης με τις διεθνιστικές επιταγές και παρά το γεγονός πως οι Σκοπιανοί δεν τηρούν ούτε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, καθώς παντού παρουσιάζονται σαν Μακεδονία, ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων, εναρμονισμένους με τους πολιτικούς αποκάλεσε τα Σκόπια «Βόρεια Μακεδονία».

Και από την άλλη υπάρχουν ένοπλες δυνάμεις άλλων κρατών που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους!

Δείτε το βίντεο:https://www.el.gr/war/ti-allo-menei-o-archigos-geetha-eipe-ta-s/

3 σχόλια:

  1. Για να πάρει αυτόν τον βαθμό καποιος πρέπει να γίνει καπποιος. Δηλαδή ΜΑΣΟΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΜΑΡΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΧΑΓΟ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ''ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΚΟΜΑΝΤΑΡΑ''' ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ??ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ..ΣΑΠΙΛΑ....ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΗΤΕΙΑ ΞΕΥΤΙΛΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΑ,ΠΑΜΕ ΒΙΣΣΗ ΛΟΧΑΓΕ? ΑΣΤΟ ΠΑΜΕ ΝΤΟΡΑ..ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive