Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Υβριδικός πόλεμος Τουρκίας-Πακιστάν κατά Ελλάδας: Με “στρατό” δημοσιογράφων & ”μεταναστών” απειλούν την Ελλάδα. Συνεχίζουν τα πακιστανικά ΜΜΕ να μεταδίδουν εικόνες από την Ομόνοια. Οι εικόνες αυτές δεν κάνουν καλό στην Ελλάδα!













Έχουμε προειδοποιήσει για τα σχέδια Τουρκίας-Πακιστάν. Αυτές οι εικόνες την ίδια στιγμή περνάνε και ένα άλλο μήνυμα!Κάνουν κάλεσμα στους χιλιάδες Πακιστανούς που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα: “Ελάτε στην Αθήνα, κάνουμε ότι θέλουμε.”...

Δείτε βίντεο:

Εξέχοντα τουρκικά κρατικά πρακτορεία ειδήσεων έχουν προσλάβει δεκάδες Πακιστανούς δημοσιογράφους για αυτήν ακριβώς την αποστολή, αλλάζοντας την πολιτική της πρόσληψης δυτικών δημοσιογράφων.

Πρόκειται σαφώς για τουρκο-πακιστανική πληροφοριακή συμμαχία στο πλαίσιο του τουρκικού υβριδικού πολέμου, ο οποίος ασκείται από την Άγκυρα κατά της Ελλάδας σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια.

Οι αξιωματικοί του Πακιστανικού Στρατού και οι πράκτορες της πακιστανικής υπηρεσίας πληροφοριών ISI έχουν επιταχύνει τις συναντήσεις τους με τον “σκοτεινό” επικεφαλής της ιδιωτικής μισθοφορικής εταιρείας Tanriverdi για να ενισχύσουν τη συνεργασία Τουρκίας-Πακιστάν σε αυτές τις περιοχές.

directus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive