Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Ουκρανοί αποστάτες στρατιώτες: «Είχαμε εντολή να πυροβολήσουμε αμάχους». BINTEO


Τρεις στρατιώτες της ουκρανικής εθνικής φρουράς που διέσχισαν την πρώτη γραμμή πριν από λίγες ημέρες και παραδόθηκαν στις μονάδες της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ αναφέρουν σε βίντεο που κυκλοφόρησε την Κυριακή από το γραφείο Τύπου της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του Λουγκάνσκ ότι είχαν εντολή να πυροβολήσουν αμάχους....

Σύμφωνα με αυτούς, οι στρατιώτες αναπτύχθηκαν στους οικισμούς Rubezhnoye, Severodonetsk και Lisichansk. Αφού ξεκίνησαν οι μάχες στα τέλη Φεβρουαρίου, οι διοικητές τους εξέδωσαν διαταγές να πυροβολήσουν οποιονδήποτε δεν μπορούσε να αναγνωριστεί ότι ανήκε σε ουκρανικές μονάδες.

Ένας από τους άνδρες λέει:

«Οι διοικητές μας μάς ανάγκασαν… μας έδωσαν εντολή να πυροβολήσουμε οποιονδήποτε άνθρωπο κινούνταν, ανεξάρτητα από το αν ήταν πολίτης ή όχι».

Οι άνδρες ανέφεραν επίσης ότι πριν από λίγες ημέρες, NAZI αντάρτες έφεραν μια ομάδα αιχμαλώτων αμάχων από την πόλη Rubezhnoye στην βάση της Εθνικής Φρουράς και διέταξαν να πυροβοληθούν αυτοί οι πολίτες:

“Υπήρχαν άνδρες και γυναίκες ανάμεσά τους. (…) Φορούσαν λευκά περιβραχιόνια, ήταν κάτοικοι της πόλης Rubeshnoye. Είχαν παραταχθεί μπροστά μας και μας δόθηκε εντολή να τους πυροβολήσουμε».

Οι άνδρες λένε ότι αρνήθηκαν να εκτελέσουν την εντολή και οι ίδιοι φυλακίστηκαν σε ένα μπουντρούμι για αυτό. Αφού οι φρουροί τους ήταν σε βαριά μέθη μια από τις επόμενες νύχτες, οι τρεις άνδρες κατάφεραν να διαφύγουν. Στην συνέχεια πέρασαν την πρώτη γραμμή και παραδόθηκαν στις μονάδες της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του Λουγκάνσκ.

Οι πληροφορίες που παρέχονται από τους αποστάτες δεν μπορούν επί του παρόντος να επαληθευτούν ανεξάρτητα.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive