Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

ΓΕΛΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΠΕΙΛΕΙ-ΦΟΒΕΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ: «ΑΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΟΥ 1917»!

 

ΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΠΕΙΛΕΙ-ΦΟΒΕΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ: «ΑΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΟΥ 1917»!

Νέες προσαρτήσεις και «ανεξάρτητες» Δημοκρατίες φοβάται ο Ζελένσκι που φοβερίζει την Μόσχα με νέο 1917... Μια ακόμα προσάρτηση από την πλευρά της Ρωσίας θα έχει ως αποτέλεσμα....

να υπάρξουν κυρώσεις που θα την φέρουν σε επίπεδα φτώχειας της περιόδου του 1917, επισήμανε ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι σε ένα μήνυμά του προς την Μόσχα χθες το βράδυ, κάτι που σημαίνει πως η κυρίευση της Μαριούπολης από την πλευρά των Ρώσων έχει επί της ουσίας ολοκληρωθεί...

Θέλω να πω αμέσως: καμία «Λαϊκή Δημοκρατία της Χερσώνας» δεν πρόκειται να πετάξει. Εάν κάποιος θέλει μια νέα προσάρτηση, μπορεί να οδηγήσει μόνο σε νέες ισχυρές κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Θα κάνετε τη χώρα σας τόσο φτωχή όσο δεν ήταν η Ρωσία από τον εμφύλιο πόλεμο του 1917. Οπότε είναι καλύτερα να αναζητήσετε την ειρήνη τώρα.

 πληροφορίες: PENTAPOSTAGMA

1 σχόλιο:

  1. Ε, αφού αυτο το "βιολί" πιστεύει οτι εχει πλατες,
    στο τέλος θα μεινει χωρίς ώμους και οτι πιθανον
    θα κρεμμοταν απο αυτους.
    ΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive