Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Nίκη Ρωσίας: Χάθηκε ολόκληρο το ιστορικό Ντονμπάς για το Κίεβο - Περικυκλωμένοι 50.000 Ουκρανοί στρατιώτες! Αποκόπτονται οι ουκρανικές δυνάμεις και σε Χάρκοβο

Αρθρογράφος: Βασίλης Καπούλας. “Βόμβα” έχει σκάσει εδώ και λίγες ώρες στο αρχηγείο των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων καθώς τα ιστορικά σύνορα του Ντονμπάς (όχι αυτά που ήλεγχαν προ του πολέμου Ντονέτσκ-Λουγκάνσκ) περνούν υπό ρωσικό έλεγχο. Η Ουκρανία χάνει μια ολόκληρη διοικητική περιφέρεια και τα χειρότερα έρχονται:....

Περικυκλώνονται και οι Ουκρανικές δυνάμεις που υπερασπίζονται το Χάρκοβο.

Οι Ρώσοι κινούμενοι από δύο κατευθύνσεις (δείτε χάρτη παρακάτω) έκλεισαν τον θύλακα που είχαν τεχνητά δημιουργήσει με συνέπεια 50-60.000 Ουκρανοί στρατιώτες, οι πιο ετοιμοπόλεμοι του ουκρανικού Στρατού, να είναι αυτή τη στιγμή περικυκλωμένοι.

Τις τελευταίες 48 ώρες, στην ΝΑ Ουκρανία η πρόοδος του ρωσικού Στρατού και των δυνάμεων των Ντονέτσκ-Λουγκάσνκ επικεντρώνεται στα εξής σημεία:

Στον έλεγχο των πόλεων Μαριούπολη, Skadovsk, Volnovakha (κόμβος και προπύργιο των ουκρανικών δυνάμεων) και Popasnaya, στην κατάληψη της πόλης  Izyum στο Χάρκοβο και στην περικύκλωση 50-60.000 Ουκρανικών δυνάμεων στο Ντονμπάς.

Οι Ρώσοι με χειρουργικές κινήσεις έχουν πλήξει καίρια τις ουκρανικές δυνάμεις. Δείτε τους χάρτες πως έχουν αλλάξει στην περιοχή.

Η πόλη Skadovsk η οποία ελέγχεται από τον ρωσικό Στρατό βρίσκεται σε απόσταση 94 χλμ από την περιοχή της Χερσώνας. Πρόκειται για λιμάνι στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας στην Νότια Ουκρανία. Οι Ρώσοι ελέγχουν πλέον ολόκληρη την ακτογραμμή της Χερσώνας.

Παράλληλα στην Μαριούπολη ρωσικές δυνάμεις έχουν εισέλθει μέσα στην πόλη και αναπτύσσονται στις περιοχές Zhovtnevyi, Kalmiuskyi και Livoberezhnyi.

Δείτε βίντεο

2 σχόλια:

  1. 1982 ΑΘΗΝΑ δυτικά Ηλίας

    είσαι σίγουρος ότι οι Ρώσοι είναι οι καλοι??

    Εγώ θέλω να σιγουρευτώ 100%
    Όπως και για τα εμβόλια

    το συμφέρον μας είναι η Αμερική
    αν θες φράγκα
    και φαγητό

    αν θες μεγάλη ιδέα
    θυμάσαι το 1922

    εγώ προτιμώ φαγητό και χρήμα
    και όχι μεγάλες ιδέες

    ελπίζω κάποτε να καταλάβετε το κάνεις σας

    μόνο στην Αμερική έχεις ευκαιρία για business και χρήμα
    και άνετη ζωή

    ξυπνήστε Κοιμάστε όρθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον εσύ κοιμάσαι όρθιος πιό πολύ καί από τούς κοιμησμένους πού είναι...ξάπλα.!
    Άντε κρύψου στή τρύπα σου καί βάλτο τό χρήμα εκεί που..ξέρεις
    καί όταν σιγουρευτείς ότι τόβαλες
    τράβα καί μιά μα@@@κία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive