Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Από χθες η χώρα μας ξεπέρασε και σε αυτόν τον δείκτη σε θανάτους το Βέλγιο και σύντομα θα ξεπεράσει και την Ιταλία.

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "LAST YEAR ΣΗΜΕΡΑ o ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΟ "ΣΗΜΕΡΑ" 09:02 "ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ το ΒΕΛΓΙΟ" "OLVEH ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ TO ΒΕΛΓΙΟ 0:60 ΣΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ/ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΑΠΟ COVID JWHE YEAR THIS ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.. #MHBYM"

Θυμάστε τα πανηγύρια του Άδωνι Γεωργιάδη στα τέλη του 2020 ότι η Ελλάδα είναι 12 φορές καλύτερα από το Βέλγιο, όσον αφορά τους θανάτους ανά κάτοικο; Αν όχι να σας τα θυμίσουμε εμείς:... https://youtu.be/sflSx14dpqM?t=73
⚫Από χθες η χώρα μας ξεπέρασε και σε αυτόν τον δείκτη το Βέλγιο και σύντομα θα ξεπεράσει και την Ιταλία. Κατάφερε, λοιπόν, να καλύψει τη διαφορά που είχε προκύψει στην αρχή της πανδημίας, όταν δεν γνωρίζαμε τόσο πολλά για την αντιμετώπιση του ιού και όταν δεν υπήρχαν ακόμα τα εμβόλια.
🟡Άραγε ποια θα είναι η δικαιολογία του κυρίου Γεωργιάδη τώρα αν ερωτηθεί τι γίνεται με την κούρσα πρωτιάς της χώρας μας όσον αφορά τους θανάτους/κάτοικο από covid;
⚫Ρητορικό το ερώτημα. Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές κι η υποκρισία περισσεύει. Εμείς άλλωστε εξ αρχής τονίζαμε ότι μόνος τους οδηγός είναι τα επιχειρηματικά κέρδη και η περιστολή των δικαιωμάτων εργαζομένων και πολιτών.
🟡Εξάλου πλέον το μενού δεν περιλαμβάνει ''φονικό ιό'' και ''αόρατο εχθρό''. Αυτοί οι νεκροί δεν μετράνε. Το αφήγημα τώρα στόχο θα έχει να ετοιμάσει φρέσκο κρέας για τα κανόνια των επερχόμενων συγκρούσεων και σιωπηλούς πολίτες στα μετόπισθεν που θα δουλεύουν με μισθούς πείνας για να πληρώνουμε για εξοπλιστικά προγράμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive