Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Διαβάστε με ΜΕΓΑΛΗ προσοχή. ΣΥΡΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ..... ΚΑΙ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ''ΕΙΔΙΚΩΝ'' ΑΣΧΕΤΟΛΟΓΩΝ. Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ

Το ότι δεν μιλάω και δεν σχολιάζω αυτά που συμβαίνουν και λέγονται στον Ελληνόφωνο δημόσιο διάλογο, δεν σημαίνει ότι δε ξέρω τι συμβαίνει στον πλανήτη ή ότι συμφωνώ με τις μπούρδες που εκστομίζονται δεξιά και αριστερά, από στρατηγούς, καθηγητές γεωπολιτικής, διεθνολόγους και λοιπούς αυτοχρηζόμενους ειδικούς.... Επίσης, δε θα διακινδυνεύσω την ασφάλεια ανθρώπων που συνεργάζομαι και το εμπιστευτικό των συνομιλιών, αλλά και δε θα κάνω καθόλου εύκολη τη ζωή της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα, ούτε της κινεζικής, λέγοντας πράγματα δημόσια, τα οποία θα αποκαλύψουν γεωπολιτικές κινήσεις. Τώρα, που πήγε ο Άσαντ στα Εμιράτα, μπορώ και εγώ, να αναφέρω κάποια πράγματα.
Μπούρδα, μπουρδάρα πρώτη που έχει ειπωθεί και έχει γίνει καραμέλα. Η Ελλάδα, πρέπει να στηρίξει την Ουκρανία, διότι η Τουρκία θα εκλάβει την ρωσική εισβολή ως γεωπολιτικό δεδικασμένο και θα επιτεθεί στην Ελλάδα. Από πού κι ως πού από το 1974 μέχρι σήμερα χρειάζονταν η Τουρκία το ρωσικό «δεδικασμένο» για να επιτεθεί στη χώρα μας; Χρειάστηκε το σοβιετικό προηγούμενο για να εισβάλει στην Κύπρο; Μιμήθηκε τους Ρώσους και κατέλαβε τα Ίμια; Μήπως της έδωσε το ok η Μόσχα, για να υπογράψει το Τουρκολιβυκό μνημόνιο και να κόψει στη μέση την ελληνική ΑΟΖ; Μήπως εμπνεύστηκε από τον Πούτιν και έστειλε τα γεωτρύπανα στο Αιγαίο;
Η Τουρκία, δεν αντιγράφει τους άλλους, ούτε έχει ανάγκη τα «δεδικασμένα» για να κινηθεί εναντίον μας. Οι Τούρκοι, περιμένουν μόνο το ok από το Βερολίνο και την συγκατάθεση των Ισλαμιστών της Ουάσινγκτον για να κάνουν την κίνησή τους και αυτό το γεγονός, μάλλον κάποιοι σκόπιμα, προσπαθούν να τον αποκρύψουν.
Πάμε λοιπόν, να δούμε και τα της Ουκρανίας. Οι ίδιοι παίκτες στην Ουάσινγκτον που δημιούργησαν τον ISIS και στήριξαν τους Αδελφούς Μουσουλμάνους και την Αραβική Άνοιξη για να αποσταθεροποιήσουν την Μέση Ανατολή και να επιτεθούν στο Χριστιανισμό, είναι αυτοί που χρησιμοποιούν σήμερα τους νεο-ναζιστές του Κιέβου, για να επιτεθούν στην Ρωσία και ό,τι αυτή πρεσβεύει πολιτισμικά, θρησκευτικά και πολιτικά. Όπως διέλυσαν την Συρία, έτσι διαλύουν τώρα και την Ουκρανία, με το χρήσιμο – ηλίθιο Ζελένσκι. Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, Νάνσυ Πελόζι, Χίλαρι Κλίντον, Τζο Μπάιντεν και Βικτόρια Νούλαντ, είναι τα πρόσωπα που δημιούργησαν τέρατα στη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία.
Με ποιους λοιπόν, μας θέλουν να συνταχθούμε; Με τους δημιουργούς του ISIS και των νεοναζί Ουκρανών υπεργολάβων του Χουσεΐν Ομπάμα;
Από την ώρα που εγκαταστάθηκε παράνομα στον Λευκό Οίκο ο αιμομίκτης Τζο Μπάιντεν, έχουμε σε ολόκληρο το κόσμο, την επανάληψη των πολιτικών του Ομπάμα. Ο ISIS, ανασυγκροτείται σε ολόκληρο τον πλανήτη, μόλις ανέλαβε την εξουσία η συμμορία Κλίντον. Τυχαίο; Καθόλου! Πάλι, οι ίδιοι άνθρωποι που κάνουν κουμάντο στην Ουάσινγκτον, δίνουν λεφτά και την άδεια στους Ιρανούς μουλάδες, να αποκτήσουν πυρηνικά όπλα, κάτι που σημαίνει, ότι κάθε Ισλαμικό κράτος, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, θα αποκτήσει και αυτό άμεσα, πυρηνικές κεφαλές!
Δηλαδή, οι Άραβες, που δε θέλουν να μιλήσουν με τον Μπάιντεν είναι ηλίθιοι και εμείς οι πανέξυπνοι που ταυτιζόμαστε με το Ζελένσκι; Οι Ισραηλινοί, είναι και αυτοί ηλίθιοι που κινούνται πολύ προσεκτικά απέναντι και στους δύο εμπολέμους και δεν παίρνουν το μέρος κανενός, τυπικά, αλλά κλίνουν ελαφρά προς την Ρωσία;
Έχουμε ιδέα τι θα συμβεί στον πλανήτη και ειδικά στην περιοχή μας, εάν ευοδωθεί το σχέδιο του Ισλαμιστή Ομπάμα ως προς το να πέσει ο Πούτιν ή να αποσταθεροποιηθεί η Ρωσία και κατά συνέπεια, η Συρία και η Αίγυπτος; Πόλεμος στη Μέση Ανατολή, που θα συμπαρασύρει και εμάς, σφαγές και οικονομική κρίση που όμοιά της δε θα έχει δει ποτέ η ανθρωπότητα! Ήδη, τα οικονομικά απόνερα της Ουκρανικής κρίσης, έχουν μειώσει το εισόδημα τον πολιτών κατά 20% και ακόμα, είμαστε στην αρχή του οικονομικού πολέμου και της εξαθλίωσης των κοινωνιών.
Φανταστείτε λοιπόν, να πάρει φωτιά, που θα πάρει, εάν πέσει ο Πούτιν, ο Περσικός Κόλπος και η Ανατολική Μεσόγειος.
Το σχέδιο αυτό, το είδαμε να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας, κατά τη διάρκεια της Χουσεϊνικής προεδρίας. Αυτός ο τσόγλανος, δε θα ησυχάσει, αν δεν καταστρέψει την Αμερική και τον κόσμο. Στις ΗΠΑ, κυβερνά ο Αμερικανός Τσίπρας, ο Αμερικανός Τσακαλώτος και ο Αμερικανός Κοτζιάς. Όπως ξεπούλησαν τη χώρα μας στον Γερμανο-Ισλαμικο παράγοντα, το ίδιο κάνουν και οι ομόλογοί τους στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού.
Το περιμέναμε ότι ο Χουσεΐν θα στραφεί εναντίον του δολαρίου από την πρώτη μέρα. Ξέραμε τι θα κάνει. Η ουκρανική κρίση, βοηθάει τα μάλα, ώστε να ενισχυθεί το Γουάν και να οδηγηθεί ο κόσμος στην αποδολαριοποίηση. Όσο η Δύση πολεμάει στρατιωτικά και οικονομικά τους Ρώσους, τόσο πιο πολύ ενισχύεται η Κίνα, η οποία θα θριαμβεύσει γεωπολιτικά, πολιτισμικά και οικονομικά, αφού οι αντίπαλοί της θα έχουν εξαντληθεί από τον αλληλοσπαραγμό. Λοιπόν, έχουμε ένα σάπιο ραμολιμέντο στον Λευκό Οίκο, που έχει αρπάξει όλη του η οικογένεια δισεκατομμύρια από τους Κινέζους, έχει αρπάξει δισεκατομμύρια από τους Ουκρανούς με την υπόθεση της Μπουρίσμα, έχουμε έναν Μουσουλμάνο πράκτορα της Γερμανίας, τον Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, που ενορχηστρώνει πολέμους και εμφυλίους και θα πρέπει όλοι εμείς, να στηρίζουμε αυτούς τους τύπους. Ας το κάνουν ο Ιγνατίου μαζί με τον Παπαχελά όπως κάνουν τόσα χρόνια. Εμείς, έχουμε εθνική σπονδυλική στήλη.
Ουσιαστικά λοιπόν, μας ζητάνε, να στηρίξουμε την εξαθλίωσή μας, τον μελλοντικό ακρωτηριασμό της χώρας μας και την υποταγή μας στο Ισλάμ, που σε μερικά χρόνια θα πάρει και την πολιτική εξουσία στην Ελλαδα.
Αυτό ζητάνε τα κανάλια και η κυβέρνηση να κάνει ο κόσμος. Να υποστηρίξει την ίδια του την αυτοκαταστροφή, όπως έγινε με τα εμβόλια. Το κακό είναι ότι πάρα πολλοί αδελφοί μας, έχουν τσιμπήσει και πάλι στην κυβερνητική και μιντιακή προπαγάνδα και δε βλέπουν λίγο παραπέρα, ώστε να καταλάβουν τι μας περιμένει στο εγγύς μέλλον.
Ο πόλεμος που έχουν κηρύξει ο Χουσεΐν Ομπάμα και το Βερολίνο, στον πατριώτη και μεγάλο φιλέλληνα, Μπέντζαμιν (Μπίμπι) Νετανιάχου, όπου ήθελε μαζί με τον Πρόεδρο Τραμπ και τους Άραβες, να φτιάξουμε ένα νέο ΝΑΤΟ, φράγμα στους Κινέζους, που θα φτάνει μέχρι την Ινδία, με την Ελλάδα και το Ισραήλ να αποτελούν τις πολιτικές.οικονομικές και πολιτισμικές υπερδυνάμεις του μέλλοντος, δε θα τους βγει. Ξέρουμε τι κάνουν και που στοχεύουν. Το έδειξαν, σε μία ανεπανάληπτη κίνηση μίσους κατά της Ελλάδος και του Ισραήλ, αποσύροντας την υποστήριξή τους στην κατασκευή του East Med. Τώρα, σπρώχνουν το δοσίλογο Μητσοτάκη, να παραδώσει τη χώρα στον Ισλαμιστή και ηγέτη των Αδελφών Μουσουλμάνων, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Το παραδέχθηκε ο Γερμανός αλήτης Σόλτς, ότι εκείνος σπρώχνει προς την παράδοση της χώρας μας στον Τούρκο.
Είναι φανερό που την πήγαιναν τη δουλειά, από την πρώτη μέρα που ανέλαβαν. East Med, το νέο ΝΑΤΟ και η γόνιμη σύνδεση της Ρωσίας στο νέο σχήμα που θα δημιουργούνταν, αποτελούν τον μεγάλο τους εχθρό.
Θα επαναλάβω ό,τι φωνάζω τόσα χρόνια. Οι χώρες, όταν έρθει η ώρα τους, πέφτουν σαν τραπουλόχαρτα. Αίγυπτος, Λιβύη, Συρία και Ουκρανία, είναι μερικά παραδείγματα, όταν κάποιοι αποφασίζουν να τις διαλύσουν. Οι Ουκρανοί, μέχρι πριν από ένα μήνα, νόμιζαν ότι είχαν χώρα, έπιναν τα καφεδάκια τους και τις βότκες τους αμέριμνοι, έλεγαν, όπως εμείς, τις μπουρδίτσες στους στα social media και ξαφνικά, έναν μήνα αργότερα, όχι μόνο δεν έχουν χώρα, αλλά είναι και πρόσφυγες.
Όσοι λοιπόν, πιστεύουν, ότι η Ελλάδα είναι μία σταθερή χώρα και ότι δε θα πληρώσουν οι πολιτικές και οικονομικές της ελίτ τα γεωπολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά εγκλήματα που έχουν διαπράξει, θα έρθει η ώρα που θα καταλάβουν πόσο λάθος υπολογισμούς έκαναν. Το είπε και η Ζαχάροβα, αλλά μάλλον κάποιοι, έκαναν ότι δεν ακούν…
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive