Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΨΕΜΑ σε ελληνικό κανάλι! ΕΙΠΑΝ ότι «κυνηγάει το ποντίκι για να το φάει», αλλά.. όταν ΔΕΝ υπάρχει εισαγγελεας να εφαρμόσει ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ νόμους, ΑΥΤΑ θα συμβαίνουν ΠΑΝΤΑ. ΒΙΝΤΕΟ


Προβληματισμό και αντιδράσεις έχει προκαλέσει χθεσινό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star

για τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους οι άμαχοι στη Μαριούπολη.... Στο εν λόγω ρεπορτάζ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε μια είδηση που θέλει έναν Ουκρανό να κυνηγάει ένα ποντίκι για να το φάει. Μάλιστα ο σταθμός αναπαρήγαγε και βίντεο από το συγκεκριμένο περιστατικό.
«Εικόνες που δεν τις χωράει ο ανθρώπινος νους. Ο άνδρας που βλέπουμε στα πλάνα μας μέσα στο κέντρο της βομβαρδισμένης Μαριούπολης κυνηγάει αυτό το ποντίκι για να το φάει. Είναι η μόνη του πρόσβαση σε τροφή», σχολιάζει σε δραματικούς τόνους η δημοσιογράφος του Star με την τηλεπαρουσιάστρια να συμφωνεί.

Εδώ έχουμε να κάνουμε όχι με ποντίκι, αλλά με ένα ινδικό χοιρίδιο. Με ένα δηλαδή οικόσιτο ζώο που  ο ιδιοκτήτης του  το κυνηγάει για να το πιάσει και όχι για να το φάει...
Κυνηγάει το ποντίκι για να το φάει γιατί δεν έχει τροφή ισχυρίζεται η «δημοσιογράφος» στο παράθυρο & στο πλάνο φαίνεται ένας τύπος να κυνηγάει ένα ινδικό χοιρίδιο που πιθανότατα είναι κατοικίδιο το οποίο μάλλον το έσκασε! Μα να μην ξέρουν πώς είναι τα αρούρια της πόλης οι κυρίες!
Translate Tweet



1 σχόλιο:

  1. Αφού πέρασε η προπαγάνδα για τον κοροϊδοϊο, σου λέει καλά χάπατα είναι , τούτα δω, τώρα ότι και να τους πούμε , θα το καταπιούνε αμάσητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive