Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

ΗΧΗΤΙΚΟ: Ξεκινούν ομαδική απεργία πείνας οι υγειονομικοί σε αναστολή – Μεγάλη συγκέντρωση χθες στην Αθήνα


Νέα μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών με αφετηρία το πάρκο Ελευθερίας πραγματοποίησαν χθες οι υγειονομικοί σε αναστολή. Σήμερα ξεκινά και ομαδική απεργία πείνας έξω από το υπουργείο Υγείας....

“Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια γέφυρα επικοινωνίας, υπάρχει αδιαλλαξία από το Υπ. Υγείας, κάποιοι συνάδελφοι δυστυχώς θα προχωρήσουν σε απεργία πείνας, επιλέγοντας ένα ένδοξο θάνατο από την πείνα μπροστά στα σκαλιά του υπουργείου παρά έναν άδοξο και ατιμωτικό θάνατο ενός φτωχοποιημένου υγειονομικού επειδή δεν έκανε το εμβόλιο…”. 

Αυτά είπε μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στην δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο επεμβατικός καρδιολόγος, Αργύρης Νταλιάνης.

«Πολλοί από τους υγειονομικούς σε αναστολή βρίσκονται σε απόγνωση. Έχουν φτάσει στα όρια τους και περιμένουν στην ουρά για συσσίτια, άλλοι ψάχνουν ακόμη και στα σκουπίδια. Δεν μπορούν να συντηρήσουν την οικογένειά τους … σκέφτονται να φύγουν στο εξωτερικό» είπε.

Ακούστε εδώ: https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CE%B1%CF%81%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CF%82-180322/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive