Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

"ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ & Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ". Θετικά βλέπουν την προσκληση Ζελένσκι να μιλήσει στην Ελληνική Βουλή ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝ.ΑΛ. ΟΙ "ΕΤΑΙΡΕΣ" ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ διά του Γ. Κατρούγκαλου χαρακτήρισε ως «θετική κίνηση αλληλεγγύης» την πρόσκληση στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι να μιλήσει στην Ελληνική  Βουλή....

«Η Ελλάδα πρέπει να πρωταγωνιστήσει στη διπλωματική προσπάθεια για άμεσο τερματισμό του πολέμου, ως χώρα ειρήνης και ήπιας ισχύος», ανέφερε ο Γιώργος Κατρούγκαλος σε ανάρτησή του στο Twitter.

Θετικά βλέπει αυτή την κίνηση και το ΚΙΝ.ΑΛ τονίζοντας ότι από την πρώτη στιγμή είχε στηρίξει την ανθρωπιστική βοήθεια που στάλθηκε στην πληττόμενη από τον πόλεμο χώρα, αλλά και την παροχή στρατιωτικού υλικού.

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε ανοικτά την διαφωνία του αναφέροντας:

«Ο Ζελένσκι εκπροσωπεί μια αντιδραστική κυβέρνηση, που στηρίζεται από το στρατόπεδο των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε. και ευθύνεται, όπως και η Ρωσία, για το δράμα του ουκρανικού λαού. Αυτή η κυβέρνηση εδώ και χρόνια έχει στηρίξει και ενσωματώσει ναζιστικές οργανώσεις, διώκει και φυλακίζει κομμουνιστές, έχει θέσει εκτός νόμου το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας. Είναι προφανής η στάση μας και το ίδιο θα κάναμε αν ερχόταν ο Πούτιν, ο Μπάιντεν κ.λπ.».

2 σχόλια:

  1. Συγνώμη αλλά ποιοι τους ψηφίζουν; Δεν μπορώ άλλο πραγματικά, δεν καταλαβαίνει κανένας τι γίνεται; Ελλάς --> αυτάρκεια- δικαιοσύνη - αυτοδιάθεση τώρα!
    Καλή Λευτεριά Άνθρωπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι σκατά και το φτυάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive