Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Θα έχουν λοιπόν την χαρά να χειροκροτήσουν τα 300 λαλάκια της Βουλής των Ελλήνων τον τηλεοπτικό σταρ της Ουκρανίας,.Του Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο

Μεσοβδόμαδα Τετάρτη ή Πέμπτη αναμένεται να απευθυνθεί, μέσω τηλεδιάσκεψης, στο ελληνικό Κοινοβούλιο, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Ο Ουκρανός πρόεδρος αποδέχθηκε σχετική πρόσκληση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη....
Θα έχουν λοιπόν την χαρά να χειροκροτήσουν τα 300 λαλάκια της Βουλής των Ελλήνων τον τηλεοπτικό σταρ της Ουκρανίας, που σήμερα συνεχίζει την καριέρα του στην τηλεόραση, ενώ η χώρα του καταστρέφεται.
Θα χειροκροτήσουν δηλαδή τα 300 λαλάκια της Βουλής των Ελλήνων την Γκρέτα Τούνμπεργκ της πολιτικής που έχει βαλθεί να μπλέξει όλες τις χώρες του κόσμου σε πόλεμο.
Κοντολογίς τα 300 λαλάκια της Βουλής των Ελλήνων θα ακούνε επί 20 λεπτά έναν τύπο που την έχει δει πλανητάρχης.
Θα ακούνε δηλαδή έναν τύπο που βρέθηκε με offshore στα Pandora Papers. Θα ακούνε έναν τύπο που απαγορεύει τα κόμματα στην Ουκρανία.
Πάντως, τον παραδέχομαι τον Ζελένσκι. Περιμένω την έκβαση του πολέμου, για να δω αν από τσιράκι των Αμερικανών, θα καταλήξει τσιράκι του Πούτιν. Βέβαια, μπορεί να είναι το τσιράκι και των δυο.
Τώρα το αν και πόσο δημοκρατία είναι η Ουκρανία το διαπιστώσαμε όλοι, όταν το 2014 διέρρευσε ένα τηλεφώνημα της -τότε και σήμερα- υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Victoria Nuland με τον τότε πρέσβη των ΗΠΑ στο Κίεβο -και σήμερα στην Αθήνα- Geoffrey Pyatt, όπου συζητούσαν πώς θα ανατρέψουν την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Ουκρανίας, και ποιους θα βάλουν στη νέα ουκρανική κυβέρνηση, ενώ δημιουργήθηκε και διπλωματικό επεισόδιο των ΗΠΑ με τις ευρωπαϊκές χώρες, αφού η κυρία Nuland ακούγεται να λέει “F*ck the EU”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive