Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

ΑΡΑΓΕ ΣΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΒΑΖΕΙ ΡΟΔΙ ......??? Η 22α ΜΑ'Ι'ΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ.

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Βρε, όξω πούστη απ' την παράγκα!" HOSTESS"
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες Κυριακή 22 Μαϊου 2022 θα είναι λέει μία υπέροχη μέρα !
Λαός που πεινάει και ξεπαγιάζει σε ξεσκίζει...ΝΟΜΟΣ !!!... Μπορεί τώρα να τρώει τον σκασμό ο προδότης με τον άλλον στην Κωνσταντινούπολη, αλλά έρχεται και η ώρα για να "φαγωθούν" και οι αυτοί. Και ακόμη καλά καλά δεν πάτησε το πόδι του εκεί και παρέλυσε η πόλη από τον χιονιά. Όπου πάει σπέρνει την καταστροφή.Έχουμε "μοναδικό πύραυλο μεγάλου βεληνεκούς" λέμε. Τόσο γκαντέμης είναι.
Οι τουρκικές εφημερίδες γράφουν για την συνάντηση Εθνάρχη - Ερντογάν σε μονόστηλα.... εκεί που συνήθως αναφέρουν τα ατυχήματα και τα μνημόσυνα.... ενώ επικεντρώνονται στην αυριανή συνάντηση του τούρκου προέδρου με τον Γερμανό καγκελάριο. Ξεκάθαρα τον υποτιμούν τον θεωρούν δεδομένο.
Μετά την συνάντηση, θα ρίξουν την τιμή της βενζίνης λίγο για να δεχτεί ο ραγιάς την προδοσία αμάσητα και να πάρει ο παλιόπουστας τις εκλογές. Έτσι νομίζουν όμως...ότι συμφωνηθεί σήμερα θα ανατραπεί αύριο.
Με μαύρο πένθιμο σακάκι μεσημεριάτικα και χωρίς γραβάτα και οι δύο έτσι;;
Να τα λέμε και αυτά. Αλέξη τα βλέπεις ;;;
Άραγε στα κόλλυβα ο Τούρκος βάζει ρόδι;; Τελευταία φωτογραφία του Σουλτάνου να ζουν να τον θυμούνται. Ενεργοποίησαν οι ΗΠΑ το μεγάλο τους όπλο κατά του Ταγίπ. Τελευταίο χαρτί. Με το που θα του ευχηθεί "πολυχρονεμένε μου" πατήθηκε το κόκκινο κουμπί.
Κοιτάξτε πως τον καρφώνει και χαμογελά σαρδόνια ο Κούλις. Ξέρει...Γιατί νομίζετε οι καμπάνες χτυπούσαν όταν πήγε στον Άγιο Γεώργιο!!!!!!!! Και έξω από το σπίτι του Ερντογάν έψαλε ο τουρκος παππάς τυχαίο;;; χα χα χα χα χα
Αδέλφια.. Αδέλφια ...μήνυμα σας φέρνω , ακούστε το Σύμπαν που σας φωνάζει στις 22 Μαΐου όλοι μαυρίζουμε αυτόν τον κερατά του Τυφώνειου Ιερατείου.
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ ......
ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive