Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Τώρα που το COVID τελειώνει, ο Klaus Schwab ξεκίνησε τη "Μεγάλη Αφήγηση" και αφορά την υπερθέρμανση του πλανήτη (όπως ακριβώς είχαμε προειδοποιήσει)

Καθώς η μανία με το Covid πλησιάζει στο τέλος της και έχοντας πετύχει πολλά από αυτά που είχε θέσει ως στόχο με τη "Μεγάλη Επανεκκίνηση", ο συγγραφέας Klaus Schwab προχωρά στη λεγόμενη "κλιματική έκτακτη ανάγκη" στο δεύτερο βιβλίο της σειράς "Μεγάλη Επανεκκίνηση" (Great Reset)....


Τώρα που το COVID τελειώνει, ο Klaus Schwab ξεκίνησε τη "Μεγάλη Αφήγηση" και αφορά την υπερθέρμανση του πλανήτη (όπως ακριβώς είχαμε προειδοποιήσει)

Το 2021, ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Schwab και ο Thierry Malleret, συνιδρυτής και κύριος συγγραφέας του Μηνιαίου Βαρόμετρου, δημοσίευσαν ένα βιβλίο με τίτλο "COVID-19: Η Μεγάλη Επανεκκίνηση". Στο βιβλίο, ορίζουν τη Μεγάλη Επανεκκίνηση ως μέσο αντιμετώπισης των "αδυναμιών του καπιταλισμού" που υποτίθεται ότι αποκαλύφθηκαν από την πανδημία του Covid.

Το νέο βιβλίο έχει τίτλο "Η Μεγάλη Αφήγηση" (The Great Narrative)

"Το περιβάλλον βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής και η κλιματική αλλαγή αποτελεί υπαρξιακή απειλή", επιμένει ο Schwab.

Σύμφωνα με τον Schwab, ο κόσμος πρέπει να μετασχηματιστεί ταχύτατα σύμφωνα με τα σχέδια μιας τεχνοκρατικής ελίτ και "εμείς" πρέπει να υιοθετήσουμε τις ιδέες και τις πολιτικές προτιμήσεις 50 επιλεγμένων "αφηγητών" που πήραν συνέντευξη για το βιβλίο, τους οποίους περιγράφει ως "παγκόσμιους στοχαστές και δημόσιους διανοούμενους".

Ο Schwab λέει ότι το βιβλίο "υπερβαίνει τη σφαίρα της θεωρίας", χρησιμεύοντας ως "πρόσκληση για δράση".

Γράφει: "Υιοθετούμε την άποψη ότι, καθώς ανακάμπτουν από την πανδημία και ξεκινούν μια πορεία προς ριζικές και επιταχυνόμενες αλλαγές, οι κοινωνίες και οι οικονομίες μας θα πρέπει να είναι ... συντονισμένες με τις ανάγκες των παγκόσμιων κοινών μας".

Γράφοντας στο The Covid World στις 21 Φεβρουαρίου, ο Jordan Schachtel σημείωσε:

"Η Μεγάλη Αφήγηση είναι μια απόπειρα υπενθύμισης για να μας κρατήσει σε εγρήγορση. Είναι ένα μεγάλο κάλεσμα να αναλάβουμε σαρωτική δράση "έκτακτης ανάγκης για το κλίμα" μέσω της διαπιστευμένης ελίτ του Klaus Schwab. Σφυρηλατεί αδυσώπητα την προφανή αναγκαιότητα ανάληψης δραματικής τυραννικής δράσης για παρέμβαση στο κλίμα. Και με την παρέμβαση στο κλίμα, εννοεί τον ριζικό αναπροσανατολισμό κάθε έθνους στη γη με την επιβολή μιας ολοκληρωτικής παγκόσμιας τάξης διακυβέρνησης".

Η κλιματική αλλαγή, σύμφωνα με τον Schwab, είναι το "μεγαλύτερο πρόβλημα συλλογικής δράσης με το οποίο έχουμε έρθει ποτέ αντιμέτωποι", προσθέτοντας ότι "η ανθρωπότητα δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ ένα εγχείρημα πιο πολύπλοκο, φιλόδοξο και εκτεταμένο από το να αναχαιτίσει την κατάρρευση του οικοσυστήματός μας και να σταθεροποιήσει το κλίμα".

"Ο Schwab έχει ένα απίστευτο σύμπλεγμα Θεού και συχνά υπενθυμίζει στον αναγνώστη τις προφανώς απεριόριστες τεχνοκρατικές του ικανότητες", έγραψε ο Schachtel. "Αποκαλύπτει συστηματικά ότι πιστεύει ότι η ομάδα των συναδέλφων του έχει θεϊκές δυνάμεις και ότι μόλις ενώσουν τη συνολική τεχνογνωσία τους, αυτοί οι τεχνοκράτες, μόλις αναλάβουν την ευθύνη για όλους μας, μπορούν να επιφέρουν πρωτοφανή ευτυχία και τάξη".

Στη Μεγάλη Αφήγηση, ο Schwab ξεκαθαρίζει ότι προτιμά ένα σύστημα κρατικού ελέγχου, το οποίο, κατά την άποψή του, θα μείωνε τις "διαδηλώσεις και τις κοινωνικές αναταραχές".
Υποστηρίζει "ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο" και την ενοποίηση των παγκόσμιων κεντρικών τραπεζών γύρω από τη δράση για το κλίμα.

Στη "βιοοικονομία", όπως την περιγράφει ο Schwab, η αξιόπιστη ενέργεια στοχεύει στην καταστροφή και οι άνθρωποι θα αναγκαστούν να τρώνε "εναλλακτικές πηγές πρωτεϊνών τροφίμων", όπως τα φασόλια και τα έντομα.

Η "κλιματική μηχανική", σύμφωνα με τη Μεγάλη Αφήγηση, θα χρησιμοποιηθεί για πράγματα όπως το μπλοκάρισμα του ήλιου για να προσπαθήσει να χειραγωγήσει τις παγκόσμιες θερμοκρασίες.

Ο Schachtel γράφει:

"Ο Κλάους Σβαμπ είναι ένας κακοποιός κόμικς και στο βιβλίο του "Η Μεγάλη Αφήγηση" εκθέτει την πραγματικά παράλογη, εξτρεμιστική ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, το οποίο, μέσω του φόρουμ του Νταβός, λειτουργεί ως το κατάστημα πολιτικής και ιδεών της άρχουσας τάξης. Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτό το βιβλίο, ώστε να είστε ενήμεροι για τις "μεγάλες αφηγήσεις" που θα προκύψουν σύντομα από τις παγκόσμιες ελίτ. Σπάνια συναντάτε τόσο γνήσιο, απροκάλυπτο κακό σε αυτόν τον κόσμο. Ο Κλάους και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, μέσω της απόπειρας πειρατείας των ελευθεριών μας μέσω του δούρειου ίππου της "κλιματικής έκτακτης ανάγκης", ταιριάζουν απόλυτα στο γνήσιο κακό".


Αναφορά: WorldTribune.com

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το ξεφωνημένο πουστ@ριό ,αυτή την τρελή νυφούλα,θα πρέπει να τη ρωτήσει κάποιος από τους συναγελαζόμενους μαζί της,αν θα συμμετάσχει κι ο καγκεμπίτης πούτιν ,στην ''υπερθέρμανση'' του γλόμπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive