Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Γελάει με λυγμούς ο Πούτιν! ΒΙΝΤΕΟ

Ένα θέατρο του παραλόγου στήθηκε σήμερα στην Ανατολική Ουκρανία. Χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους της δεύτερης σε μέγεθος πόλης της Ουκρανίας που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα σύνορα με την Ρωσία κρατώντας πανώ με συνθήματα όπως... «το Χάρκιβ είναι Ουκρανία» και «Σταματήστε την ρωσική επίθεση», καθώς συνεχίζεται η κρίση που έχει προκαλέσει η συγκέντρωση ισχυρών στρατιωτικών δυνάμεων στην ρωσοουκρανική μεθόριο.

Το Χάρκοβο, η σημαντικότατη βιομηχανική πόλη της ανατολικής Ουκρανίας που απέχει μόλις 42 χιλιόμετρα από τα ρωσικά σύνορα, αναφέρθηκε από τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ως πιθανός στόχος μίας ρωσικής επίθεσης.

Οι διαδηλωτές στο Xάρκοβο τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο ανεμίζοντας ουκρανικές σημαίες ή σημαίες συμμάχων που υποστηρίζουν το Κίεβο, όπως οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Ευρωπαϊκή Ενωση.

Σε δηλώσεις τους στην κάμερα μιλάνε κατά της υποτιθέμενης “ρωσικής προπαγάνδας”, σχεδόν παρακαλώντας τους δυτικούς να τους σώσουν από τον “κακό” Πούτιν.

Πρόκειται για εικόνες που αναμφίβολα προκάλεσαν κύμα γέλωτος στο Κρεμλίνο

   


 

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive