Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Αλέξη γνωρίζεις ότι ο γιός της Γαβριελάτου συνελήφθη για την δολοφονία του Άλκη;

Παραδόθηκε πρίν απο λίγες ημέρες στις αρχές για την δολοφονία του Άλκη ο 25χρονος Αλέξανδρος Βελαλόπουλος, ο οποίος προέρχεται από γνωστή οικογένεια της Τήνου και είχε φύγει από το νησί πριν από αρκετά χρόνια, για να φοιτήσει σε σχολή μαγειρικής στην Αθήνα....

Η μητέρα του, Βαλεντίνα Γαβριελάτου, ήταν πρόεδρος του Κέντρου Υγείας του νησιού και αναπληρώτρια συντονίστρια της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες

Μήπως ήρθε η ώρα να πούμε αλήθειες… όσο σκληρές και να είναι αυτές; Σαν τώρα θυμάμαι τον Αλέξη να κατηγορεί την Μενδώνη για τον Λιγνάδη… “ότι όφειλε να ξέρει”.

Αλήθεια… εκείνος δεν όφειλε να ξέρει για το στέλεχός του; Διότι μαθαίνω πώς η εμπλοκή του 25χρονου με τους χουλιγκάνους κρατάει εδώ και χρόνια… και οφείλεται σε παρεάκια μυημένα σε παράνομες πράξεις… μέχρι και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Έλα τώρα με το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς. Όσο το διαβάζω τόσο μου κάνει “ανέκδοτο με τον Τοτό”.

1 σχόλιο:

  1. Επειδη και ο στοκος εχει ορια στη συνοχη του,προφανως εισαι χειροτερος απο τον πνευματικο αυνανισμο στο οριο του.Η προσπαθεια σου να υποστηριξεις τον αρχιαλητη και τα αλλα λαμογια που εχουν ξεπουλησει τη χωρα,σε αναγκαζει να σκαρφιζεσαι ηλιθιοτητες.Παντου,για το οτιδηποτε φταιει ο Συριζα.Για τους 17500 δολοφονημενους,αποδεδειγμενα,κανεις,πουστρακι.Τις δικες σου τυψεις που πιαστηκες πολυ μαλακας και ψηφισες διεστραμμενους δεν θα τις πληρωσουν αλλοι.Οσο για το τσολι,τη Μενδωνη,μασαει ο Μπομπολας ξυνοντας τ'αρχιδια του.Πανυβλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive