Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Εθελόδουλοι, ποταποί, σπιθαμιαίοι και άχρηστοι είναι οι πολιτικοί που τους εμπιστευτήκαμε την ψήφο μας για να μας κυβερνήσουν. Του Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Εθελόδουλοι, ποταποί, σπιθαμιαίοι και άχρηστοι είναι οι πολιτικοί που τους εμπιστευτήκαμε την ψήφο μας για να μας κυβερνήσουν. Όταν τα ισχυρίζομαι αυτά πολλοί από τους συνομιλητές μου τα θεωρούν υπερβολές.... Κι όμως η πραγματικότητα καταγράφει ότι την Μακεδονία την ξεπούλησαν όλοι και αυτοί που υπογράψαν και οι άλλοι που θα το ακύρωναν όταν θα ερχόταν στα πράγματα. Ποιος Κυριάκος, ποιος Άδωνις, ποια Ντόρα, ποια Φώφη όλοι μα όλοι είναι υποτακτικοί των Αμερικανών, είναι οι ναι σε όλα των Αμερικανών, είναι οι ότι πεις εσύ αφεντικό Αμερικάνε. Τι να μας πουν όλοι αυτοί οι εθνικοί μειοδότες από την στιγμή που τους ξεβράκωσαν τα ίδια τους τα αφεντικά οι Αμερικανοί. Στις 8 Ιουνίου 2021 ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν υπέγραψε διάταγμα βάσει του οποίου προβλέπονται κυρώσεις σε όσους υπονομεύουν, απειλούν ή παρεμποδίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών. Το έμαθε κανείς στο Ελαδιστάν; Τι να κλάσει ο Κούλης και τι να μας πουν οι Νεοδημοκράτες και ο Βελόπουλος που δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα. Προφανώς οι ΗΠΑ δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται ότι μπορεί να ανατραπεί η Συμφωνία των Πρεσπών. Πέρασαν αυτό που ήθελαν και τώρα προσπαθούν να το διαφυλάξουν ως κόρην οφθαλμού. Και φυσικά μετά τις Αμερικανικές απειλές ήρθε και το πιάτο με τα Αμερικανικά σκατά που τα καταβροχθήσαμε αμάσητα. Στις 22 Οκτωβρίου 2021 η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ (U.S. House of Representatives) υπέβαλε το ψήφισμα H.Res.741, το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Εκφράζοντας την υποστήριξη για τον χαρακτηρισμό του μήνα Σεπτεμβρίου 2022 ως “Μήνα της Μακεδονικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς” και γιορτάζοντας τη μακεδονική γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό των Μακεδόνων Αμερικανών και την απίστευτη συνεισφορά τους στις Ηνωμένες Πολιτείες», «η φετινή χρονιά (εννοεί το 2021) είναι σημαντική για τους Μακεδόνες Αμερικανούς, επειδή στις 8 Σεπτεμβρίου σηματοδοτείται η 30η επέτειος της ανεξαρτησίας ενός μακεδονικού κράτους», «η Βουλή των Αντιπροσώπων εκφράζει θερμά

συγχαρητήρια
και τις καλύτερες ευχές σε όλους τους Μακεδόνες σε όλο τον κόσμο για τον εορτασμό της Μακεδονικής Ημέρας Ανεξαρτησίας». Το ψήφισμα αυτό ποιος το έμαθε στο Ελαδιστάν; Να θυμίσω ότι στις 8 Σεπτεμβρίου 1991 είχε διεξαχθεί στα Σκόπια το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία του συγκεκριμένου κράτους, εξ ου και η 30η επέτειός τους.
Σαφώς και δεν περιμέναμε να υποστηρίξουν τα εθνικά μας συμφέροντα οι Αμερικανοί, από τη στιγμή που δεν το κάνουν οι Έλληνες πολιτικοί.
Και ρωτώ πρέπει ή δεν πρέπει να διασφαλίζουμε μόνοι μας τα δίκαιά μας; πρέπει ή δεν πρέπει να έχουμε το θάρρος να αντιδρούμε αποφασιστικά όταν οι σύμμαχοί μας λειτουργούν κόντρα στα συμφέροντα της πατρίδας μας; πρέπει ή δεν πρέπει να παραπεμφθούν όλοι οι μειοδότες στην δικαιοσύνη, από τη στιγμή που δεν υπάρχει όχι ένα, αλλά ούτε καν μισό κέρδος της Ελλάδας από την Συμφωνία των Πρεσπών; Νεοδημοκράτες, Συριζαίοι και Κιναλίτες τα δώσαν όλα στους Σκοπιανούς και μας προσπορίσανε από τα τρία το μακρύτερο κατά το κοινώς λεχθέν.

2 σχόλια:

  1. Η λέξη "προδοσία" έχει χάσει κι αυτή το νόημά της μ' αυτά που γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σατανολατρία-κρυφή καί φανερή-
    "σαρώνει" όλα τά κράτη,ειδικά τήν Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive