Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Μυοκαρδίτιδα και «ξαφνικοί» θάνατοι. Από τη χρονιά της «ανοσίας των εμβολίων» που ποτέ δεν επιτεύχθηκε, στη χρονιά του «ξαφνικά»!!!

Ξαφνική μυοκαρδίτιδα, ξαφνικοί θάνατοι ή ξαφνική μαζική ψύχωση;;; Τα στοιχεία λένε ότι τα εμβόλια είναι πολύ πιο επικίνδυνα απ' ότι μας έχουν πει. Τα δεδομένα του VAERS δείχνουν ότι τα ποσοστά μυοκαρδίτιδας που προκαλούνται από το εμβόλιο είναι πολύ μεγαλύτερα από τα ποσοστά που προκαλούνται από τον COVID...  Τα μικρά παιδιά φαίνεται να παθαίνουν μυοκαρδίτιδα τακτικά συχνά τώρα, ενώ δεν θα βλέπατε σχεδόν ποτέ αυτές τις περιπτώσεις πριν από την κυκλοφορία των εμβολίων.


Ανάλυση από το Game theory

Επιμέλεια: Ελλήνων Αφύπνιση


Όλο και πιο συχνά βλέπουμε μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς του 2021 την εμφάνιση μυοκαρδίτιδας κυρίως στους ενήλικες, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του καλοκαιρού. Από τις αρχές του φθινοπώρου που κατέβηκε το όριο ηλικίας και άρχισαν οι εμβολιασμοί στα παιδιά, βλέπουμε το ίδιο φαινόμενο να εμφανίζεται και σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες. Αλλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι ένα περιστατικό στο Ηράκλειο οπού ένας 13χρονος εμβολιασμένος με 2 δόσεις που εμφάνισε μυοκαρδίτιδα - και ενώ αυτό έπρεπε να είναι η πραγματική είδηση!!! - αντιθέτως φαίνεται ότι τα ΜΜΕ προτίμησαν να το προβάλουν ως «περιστατικό κρούσματος όμικρον».





Αυτό που προκαλεί εντύπωση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι με πόση αναλγησία οι  «επίσημους φορείς» που δήθεν νοιάζονται για την υγειά μας, μας λένε ξεδιάντροπα ότι η μυοκαρδίτιδα είναι απλά ένα «μικρό πρόβλημα» (sic!)

Αλήθεια; Μικρό πρόβλημα που βαίνει βελτιούμενο;

Δε ξέρει ο ακαταδίωκτος «επιστήμονας» ότι η μυοκαρδίτιδα είναι μια σοβαρή κατάσταση που σχετίζεται έντονα με θανατηφόρες αρρυθμίες και χρόνιες παθήσεις, επειδή τα μυοκύτταρα είναι αναντικατάστατα, με εμφάνιση καρδιακής ανεπάρκειας και σημαντική σχετιζόμενη θνησιμότητα;  Δε ξέρει ότι στη βιβλιογραφία το συνολικό ποσοστό θνησιμότητας για τη μυοκαρδίτιδα μετά από ένα έτος είναι 20%  και μετά από πέντε χρόνια  44%  έως  56%, που σημαίνει ότι οι θάνατοι θα συνεχίζουν να εμφανίζονται για πολλά χρόνια μετά από τα εμβόλια για τη Covid.  Ακόμα και να επιζήσουν αυτοί οι άνθρωποι τα επόμενα 5 χρόνια σίγουρα θα έχουν ένα μικρότερο προσδόκιμο ζωής από το αναμενόμενο, διότι τα κύτταρα της καρδίας δε διορθώνονται ούτε αντικαθίστανται!  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive