Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Όταν μια κυβέρνηση στέλνει μήνυμα στους δικαστές ότι μπορεί να μπλέξουν άσχημα αν ενοχλήσουν το σύστημα εξουσίας, είναι φασισμός, ναι ή όχι; Του Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Όταν οι δικαστές στην απειλή αυτή σιωπούν και μένουν απαθείς είναι άτακτη υποχώρηση και αποδοχή του κυβερνητικού αυταρχισμού, ναι ή όχι;Το γεγονός ότι η πρώην Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη καλείται ως κατηγορούμενη επειδή ερεύνησε την υπόθεση Novartis για μένα σημαίνει ότι φτάσαμε πιο κάτω και από τον πάτο... Πρώτα οι αρπαχτάκηδες υπουργοί την διασύρανε ως σκευωρό, μετά της αφαιρέσανε την αρμοδιότητα και τώρα την εγκαλούν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση καθήκοντος.

Η πολιτική ευθύνη για την εκτίναξη της φαρμακευτικής δαπάνης, με σημαία τη Novartis, δεν υπάρχει πουθενά. Υπάρχει μόνο το εντυπωσιακό μένος της ΝΔ εναντίον της Ελένης Τουλουπάκη. Δεν την καταγγέλλουν ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά της αλλά ότι λειτούργησε ως όργανο του Παπαγγελόπουλου εναντίον πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή, την συκοφαντούν για βαρύτατα ποινικά αδικήματα, αμφισβητούν ευθέως την εντιμότητά της και προσπαθούν να την εξοντώσουν.
Η περιπέτεια της Ελένης Τουλουπάκη δεν είναι προσωπική υπόθεση, είναι θεσμικό ζήτημα μεγάλης σημασίας. Είναι άθλια και ελεεινή επίθεση στο κράτος δικαίου, αυτών που ενορχήστρωσαν την τιμωρία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive