Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΒασιΒλακόπουλος: «Αν το πρόστιμο αφαιρείτο από τη σύνταξη θα είχαμε 500.000 εμβολιασμένους». Τα ΠΑΠΑΡΙΑ μας θα είχατε βρωμερό σκουλίκι. ΒΙΝΤΕΟ


«Δεν είναι σοβαρή υποχρεωτικότητα αυτή η οποία επεβλήθη, και γι’ αυτό δεν έχει πιάσει. Είμαστε ένας πλούσιος λαός, είναι 6.000 – 7.000 υγειονομικοί που αντέχουν επί 6 – 7 μήνες χωρίς μισθό. Εγώ δεν αντέχω να ζήσω 6 – 7 μήνες χωρίς μισθό, δεν βγαίνω. Τι είναι 100 ευρώ...

για τον άλλο τον πλούσιο. Θα τα δώσει κανείς; Όχι, είμαι σίγουρος. Πιστεύετε ότι θα τα πληρώσει κάποιος ή θα εισπραχθούν; Χρειάζονται “πιο δύσκολα” πρόστιμα “στην πηγή”… «αν το πρόστιμο αφαιρείτο από τη σύνταξη αντί για 220.000, θα είχαμε 450.000 με 500.000 εμβολιασμένους». Αυτά είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

1 σχόλιο:

  1. Βρε παληανθρωπε ΕΚΒΙΑΣΤΗ, δικτατορισκο, ανθρωποειδες ον με αγελαδισια μορφη και Γκαιμπελικο λογο και εκφραση, δεν ντρεπεσαι καθολου γι'αυτα που λες?

    Εσυ και το συναφι σου δεν ειστε αυτοι που μας κυτταζετε στα ματια μετα την 'εξεταση' για να δειτε ποτε θα ελθει το ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ, και ποσο παχυ θα ειναι?

    Εσυ ρε αχρηστε γελοτοποιε δεν μπορεις να ζησεις?? Σε ποιους απευθυνεσαι ρε λαμογιο?
    Αλλα τι λεω? Τα προβατα που σε κυτταζουν στο λημερι σου στο Σκαι σε βλεπουν θεο!

    Ουστ κακομοιρη μικροπωλητη της Pfizer και των υπολοιπων Pharma μαφιοζων..

    Σταυρος Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive