Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Ξεβρακώνονται οι «ειδικοί» φοβούμενοι το ναυάγιο! - Γκίκας Μαγιορκίνης: «Δεν μπορεί να επιτευχθεί ανοσία της αγέλης. Δεν το έχουμε δει με τους άλλους κορωνοϊούς. Είχαμε μια ελπίδα αρχικά, όχι πλέον όμως...» (Video)

Σιγά σιγά «ψεκάζονται» και οι «ειδικοί», που για το καλό της τσέπης τους, επιβάλλονται στους Έλληνες πολίτες τα πιο επαχθή δικτατορικά μέτρα!Τι μας λέτε κ. Μαγιορκίνη; Δεν μπορεί να επιτευχθεί τελικά «ανοσία της αγέλης» ή «πληθυσμιακή ανοσία» όπως είναι το ορθόν, καθώς δεν είμαστε ζώα...; Ποιος είναι τελικά «ψεκασμένος» σε αυτή τη χώρα;...

Γράφει ο Αιγιστέας

Όταν πολλοί άλλοι πραγματικοί επιστήμονες το φώναζαν, από πέρσι, απέναντι στις φανφάρες που εκστομίζατε όλοι εσείς οι «ειδικοί», με τις πλάτες της κυβέρνησης η οποία σας χρησιμοποίησε για να φτάσει η χώρα εδώ σήμερα, τα «δημοκρατικά» ΜΜΕ τους λοιδορούσαν, κάνοντας λόγο για «ψεκασμένες απόψεις, ενώ οι «ελεγκτές» των Μέσων Κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να φιμωθεί η άποψη αυτή, επέβαλαν περιορισμούς σε χιλιάδες προφίλ και Σελίδες για «ψευδείς ειδήσεις»!!

Και τώρα ΕΝΑΝ χρόνο μετά έρχεστε να επιβεβαιώσετε, για άλλη μια φορά, ΟΛΟΥΣ τους «ψεκασμένους» και τους «διασπορείς ψευδών ειδήσεων;; Χωρίς ντροπή; Χωρίς να κουνηθεί φύλλο; Αλλά από ποιον να κουνηθεί; Από τη δικτατορική κυβέρνηση που εφαρμόζει πείραμα κοινωνικής μηχανικής στον ίδιο της το λαό; Από τα ΜΜΕ που τα κάνουν όλα με το αζημιωτο...; Από τον κόσμο που έχει συνηθίσει πλέον ότι θα πρέπει να εμβολιάζεται εις το διηνεκές για να έχει το δικαίωμα να ΖΕΙ...; Αφού λοιπόν κύριε «ειδικέ» δεν μπορεί να υπάρξει «ανοσία της αγέλης»......τότε γιατί κυνηγάτε τον κόσμο; Για αυτο το λόγο δεν λέγατε οτι τον κυνηγουσατε να εμβολιαστεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive