Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Ο Γερμανός υπουργός Υγείας λέει ότι οι Tυραννικοί Περιορισμοί του Covid-19 για τους ανεμβολίαστους Βασίστηκαν σε ένα " Σφάλμα Λογισμικού"

082c521481dc2553604586ac284e6203.webp

Αφού τρομοκρατούσε επί μήνες τους ανεμβολίαστους, ο Γερμανός υπουργός Υγείας Karl Lauterbach  υπαναχωρεί και χρεώνει τις προηγούμενες δηλώσεις του περί "πανδημίας των ανεμβολίαστων" σε "λάθος λογισμικού"....

Τον Νοέμβριο του 2021, τα ειδησεογραφικά πρακτορεία ανέφεραν αύξηση του αριθμού των "περιστατικών" στο Αμβούργο. Ο ισχυρισμός ήταν ότι μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, το ποσοστό κρουσμάτων για το Covid-19 αυξήθηκε από 111,6 άτομα ανά 100.000 σε 160 άτομα ανά 100.000. Καθώς προχωρούσε ο Νοέμβριος, ο αριθμός αυτός αυξήθηκε σε 209,2 κρούσματα ανά 100.000 άτομα, για να εκτοξευθεί στο τέλος του μήνα στο ιστορικό υψηλό των 223,3 κρουσμάτων ανά 100.000 άτομα.

Αυτοί οι απίστευτα υψηλοί αριθμοί, οι οποίοι τώρα αποκαλύφθηκε ότι ήταν εξ ολοκλήρου κατασκευασμένοι, χρησιμοποιήθηκαν ως δικαιολογία για να νομιμοποιηθούν οι περιορισμοί του Covid που ονομάστηκαν "2G". 

Τα μέτρα αυτά περιελάμβαναν την απαίτηση οι άνθρωποι να είναι είτε εμβολιασμένοι είτε να έχουν "αναρρώσει" από θετικό τεστ COVID για να εισέλθουν σε καταστήματα, να φάνε σε εστιατόρια ή να πάνε σε κλαμπ. Στους ανεμβολίαστους είπαν επίσης ότι έπρεπε να αποφεύγουν κάθε κοινωνική επαφή και να μένουν μακριά από τους εμβολιασμένους.

Ο δήμαρχος του Αμβούργου Peter Tschentscher συνέβαλε στην τροφοδότηση της υστερίας υποστηρίζοντας ότι μόνο το "εμβόλιο" θα έβγαζε τη Γερμανία από τον εφιάλτη του COVID .

Τώρα, μια έρευνα των εφημερίδων Sueddeutscher Zeitung και Welt διαπίστωσε ότι η έξαρση των κρουσμάτων που διατυμπάνιζαν ο Lauterbach και ο Tschentscher ήταν εντελώς ψεύτικη.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Αμβούργου διαστρέβλωσαν δραστικά τους αριθμούς για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ενός ακόμη "κύματος" ασθένειας μεταξύ των ανεμβολίαστων, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι οι υπηρεσίες αυτές δεν γνώριζαν καν εκείνη τη στιγμή ποιοι ήταν εμβολιασμένοι και ποιοι όχι.

"Αυτό, ωστόσο, δεν τους εμπόδισε να κατατάξουν όλους όσους είχαν άγνωστη κατάσταση ως ανεμβολίαστους", εξηγεί ο Wahagen Khabayan από το The National Pulse. "Πράγματι, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, ένα επιβλητικό 70% των θετικών κρουσμάτων είχε άγνωστη κατάσταση".

Ο δήμαρχος του Αμβούργου δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου τον Νοέμβριο ότι το 90 τοις εκατό όλων των νέων μολύνσεων από COVID στην πόλη συνέβαινε σε ανεμβολίαστους. Φυσικά, αυτό ήταν ψευδές.

Συνέχισε να λέει ψέματα για τους μέσους όρους μόλυνσης επτά ημερών τόσο για τους ανεμβολίαστους όσο και για τους εμβολιασμένους, ισχυριζόμενος ότι ήταν 605 ανά 100.000 και 22 ανά 100.000, αντίστοιχα.

68cc7f1f400d92b809eaa920e04bbc2d.png
Αντίθετα, δεν ήθελαν να αποκαλύψουν ότι στην πραγματικότητα ήταν οι πλήρως εμβολιασμένοι που υπέφεραν περισσότερο από τον κορονοϊό.

Ο δήμαρχος του Αμβούργου ισχυρίζεται τώρα ότι οι λανθασμένες ταξινομήσεις ήταν αποτέλεσμα "διαφορετικών συστημάτων πληροφορικής", ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

"Με την κατάσταση στο Αμβούργο ... μπορώ να ισχυριστώ χωρίς αμφιβολία ότι το πρόβλημα ήταν στον αυτόματο ταξινομητή του λογισμικού", πρόσθεσε ο Lauterbach, προσπαθώντας επίσης να σώσει τα προσχήματα.

"Το πρόβλημα έχει λυθεί τώρα ... και ήταν ένα λάθος και δεν έγινε επίτηδες προκειμένου να κατηγορηθούν σε μεγάλο βαθμό οι ανεμβολίαστοι για την πανδημία".

63d06888f8302b07959bdfd010edb95e.webp

---------------

Δικτυογραφία:

German Health Minister Says Tyrannical Covid-19 Restrictions For Unvaccinated Were Based on “Software Error”

https://dailyexpose.uk/2022/01/28/german-health-minister-says-tyrannical-covid-19-restrictions-for-unvaccinated-were-based-on-software-error/

German Health Minister Says Tyrannical Covid-19 Restrictions For Unvaccinated Were Based on “Software Error” - Europe Reloaded

https://www.europereloaded.com/german-health-minister-says-tyrannical-covid-19-restrictions-for-unvaccinated-were-based-on-software-error/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive