Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Το Μαξίμου στον αστερισμό του “Τζούλια Man”! Τρίβει τα χέρια του ο Δημητριάδης με την ξεφτίλα του Γεραπετρίτη… ελέω Φουρθιώτη! Ο π. πορνομάνατζερ ισχυρίζεται ότι διαθέτει κασέτα με την “μεγάλη κυρία”! Ο μέντορας Βρυώνης και η μεγάλη απάτη.

Του Άρη Σπίνου

Πέρα από το φαιδρό της υπόθεσης που δείχνει το κατάντημα μιας κυβέρνησης αφού ο σκιώδης πρωθυπουργός συνομιλεί με π. π@ρνο μάνατζερ και νυν υπόδικο για κακουργήματα, προκύπτει και η σοβαρότητα του θέματος....

Μπορεί το χιόνι να σκέπασε τα γεγονότα που ακουμπούν το Μαξίμου, αλλά ένα πουλάκι μας είπε, ότι ο Φουρθιώτης θα κάνει ανακωχή μέχρι να χαθεί η επικρατούσα επικαιρότητα και θα επανέλθει με σειρά ηχητικών όπου ανάμεσα τους, προς το τέλος αυτό, θα μάθουμε και τι του είπε η “μεγάλη κυρία”. Μέχρι τότε κάποιοι απολαμβάνουν την ολική ξεφτίλα που υπέστη ο Γεραπετρίτης. Ανάμεσα σε αυτούς μας λένε ότι βρίσκεται και ο Γρηγόρης Δημητριάδης αφού ποτέ δεν είδε με καλό μάτι το δίδυμο Βρυώνη – Φουρθιώτη που προσπάθησε να βάλει πόδι στο Μαξίμου. Βέβαια και αυτός χρειάστηκε μερικά ραντεβού για να διαπιστώσει την τοξικότητα τους. Βέβαια ο Βρυώνης που όπως έχει αποκαλύψει το edolio5 είναι κατηγορούμενος για απάτη 72.000.000 ευρώ ισχυρίζεται ότι ο “Γρηγόρης” είναι συχνός συνομιλητής του. Το βέβαιο είναι ότι το serial με τον Φουρθιώτη θα συνεχιστεί αφού δεν έχει να χάσει τίποτα άλλο. Πήγε φυλακή και ενδεχομένως με όσα εκκρεμούν σε βάρος του να ξαναπάει.

edolio5.blogspot.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive