Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Η Ασθένεια της Ασφυξίας λόγω της Χρήσης Μάσκας "M.A.D." (Mask Asphyxiation Disease) Σαρώνει τώρα την Αμερική και τον Κόσμο

 

(Natural News) Η υπερκαπνία εμφανίζεται όταν τα επίπεδα του CO2 είναι αυξημένα στον οργανισμό. Αυτό συμβαίνει όταν επανεισπνέουμε τον αέριο απόβλητο αέρα που βγαίνει από το στόμα και τη μύτη μας, επιβάλλοντας βλαβερές και επικίνδυνες επιπτώσεις στο μυαλό και το σώμα.... Η αναπνοή του CO2 αυξάνει την αρτηριακή σας πίεση και οδηγεί σε ταχυκαρδία, πόνο στο στήθος, σύγχυση, συσπάσεις, πονοκεφάλους, κόπωση, κρίσεις πανικού και ψύχωση μαζικού σχηματισμού. Μόλις αυτό γίνει διαρκές, αυξάνεται η βλάβη των οργάνων και η πιθανότητα ασφυξίας. Περίπου διακόσια εκατομμύρια Αμερικανοί υποφέρουν από αυτό το σχετικά νέο σύνδρομο που προκύπτει από τη στέρηση των κατάλληλων ποσοτήτων οξυγόνου. Πρόκειται για αργή ασφυξία και για όλα φταίνε οι μάσκες Covid, είτε είναι αυτοσχέδιες είτε N95.

Η ασφυξία συμβαίνει όταν το διοξείδιο του άνθρακα παρεμβαίνει στην οξυγόνωση των ιστών. Το μακροπρόθεσμο τελικό αποτέλεσμα είναι ο θάνατος. Τα ζόμπι που φορούν διαρκώς μάσκες περιορίζουν το οξυγόνο που εισέρχεται στους πνεύμονες, μειώνοντας έτσι το οξυγόνο στο αίμα τους, και επομένως μειώνοντας το οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά που μεταφέρονται στους ιστούς του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου. Η έρευνα αποκαλύπτει ότι η παρατεταμένη χρήση μάσκας Covid, αυτοσχέδιας ή N95, μπορεί να προκαλέσει απώλεια οξυγόνου από πέντε τοις εκατό έως και 20 τοις εκατό.

Βγείτε έξω αυτή τη στιγμή και θα παρατηρήσετε ένα σημαντικό συντρέχων θέμα που είναι διαφορετικό από τότε που ξεκίνησε η Covid. Οι άνθρωποι που φορούν μάσκες συμπεριφέρονται πολύ παράξενα, ακανόνιστα, αγχωμένα και επιθετικά. Μερικοί άνθρωποι παθαίνουν κρίσεις πανικού στα καταστήματα, παλεύοντας να φτάσουν πρώτοι στα προϊόντα. Άλλοι έχουν κρίσεις ιλίγγου και διπλής όρασης κατά την οδήγηση, προκαλώντας μερικές φορές "εμβολιαστικά ατυχήματα" (από τον συνδυασμό παρενεργειών του εμβολίου και της μάσκας).

Η αυτοσυγκέντρωση επιβραδύνεται, καθώς και ο χρόνος αντίδρασής τους. Πάσχουν από την ασθένεια MAD - Ασθένεια της Ασφυξίας λόγω της μάσκας. Η έξαρση της επιθετικότητας στο δρόμο είναι πολύ πιο συχνή τώρα μετά την αποκάλυψη του εμβολίου και της μάσκας. Η χημεία του αίματος των ανθρώπων έχει αλλάξει, σύμφωνα με τους γιατρούς και τους επιστήμονες, γεγονός που έχει οδηγήσει σε αλλαγές στο επίπεδο συνείδησης. Η στέρηση οξυγόνου από την παρατεταμένη χρήση μάσκας Covid προκαλεί μόνιμες νευρολογικές βλάβες σε ορισμένους ανθρώπους, σύμφωνα με Γερμανούς νευρολόγους.

Εάν ΔΕΝ είστε άρρωστοι, ΔΕΝ πρέπει να φοράτε μάσκα προσώπου. Αυτό το γνωρίζαμε από την αρχή, και το παραδέχτηκε ακόμη και ο Δρ. απατεώνας Fauci. Μέλος της τεράστιας προπαγάνδας να πείσει μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια Αμερικανούς να κάνουν ενέσεις γονιδιακής μεταλλαγής ανά τρίμηνο ήταν πρώτα να τους πείσει να κάνουν τους εαυτούς τους ηλίθιους και μονίμως παρανοϊκούς φορώντας μια μάσκα Covid όλη μέρα, χωρίς ούτε ένα διάλειμμα για να αναπνεύσουν καθαρό αέρα. Τώρα η MAD (ψύχωση της μάσκας) είναι σε πλήρη ισχύ, καθώς οι περισσότεροι από τους χρήστες της μάσκας πιστεύουν ότι πρέπει να φορούν τη μάσκα τους ανά πάσα στιγμή για να είναι ασφαλείς από όλα τα μικρόβια παντού.

Oρισμένοι από τους χρήστες μάσκας έχουν ΜΑD σε τέτοιο βαθμό που φορούν τη μάσκα τους όταν είναι μόνοι τους, στο αυτοκίνητο, περπατώντας έξω, ακόμα και στο ίδιο τους το σπίτι.

Η Μ.Α.D. είναι μια μορφή ψύχωσης που πυροδοτείται από σωματικό τραυματισμό (μακροχρόνια χρήση μάσκας) και ψυχολογικό τραύμα (προπαγάνδα ψευδών ειδήσεων του Covid). Όπως και το σύνδρομο Mad Hatter από την τοξικότητα του υδραργύρου. Μεγαλύτερη έκθεση σε ψεύτικες ειδήσεις και μάσκες που στερούν οξυγόνο θα επιδεινώσει το σύνδρομο. Δεν θα το διαβάσετε αυτό στις κύριες ειδήσεις, ποτέ.


Πηγές:

NaturalNews.com

TheGatewayPundit.com

Censored.news

UCC.org/daily

EmedicineHealth.com

Technocracy.news

---------------

Δικτυογραφία:

Mask Asphyxiation Disease

https://www.naturalnews.com/2022-01-17-mask-asphyxiation-disease-sweeping-across-america-world.html#

1 σχόλιο:

  1. AΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ----- ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ

    ❌❌ [ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝDHMIΑ] ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Δρ. Α. ΡΑΛΛΗ

    https://www.youtube.com/watch?v=-SCm9FOFpdw

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive