Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Kαναδάς: Το κονβόι της ελευθερίας κατευθύνεται προς την Οτάβα - Ξεσηκωμός εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών. ΒΙΝΤΕΟ

«Να μπει τέλος στον διχασμό και στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού», ζητούν οι οδηγοί φορτηγών στον Καναδά.  Το κομβόι της ελευθερίας, όπως έχει ονομαστεί, κατευθύνεται προς την Οτάβα και αποτελείται από δεκάδες χιλιάδες φορτηγά.... Οι επαγγελματίες οδηγοί, αλλά και πολίτες που συμμετέχουν μαζί τους στις κινητοποιήσεις, αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό που τους έχει επιβάλει η κυβέρνηση Τριντό για να μπορούν να διασχίζουν τα σύνορα. Μάλιστα είναι αποφασισμένοι να κλείσουν τους δρόμους για πολλές μέρες και να παραλύσει η εφοδιαστική αλυσίδα.

 





Απίστευτη η κινητοποίηση των Καναδών πολιτών που παρατάσσονται στις άκρες των δρόμων για να υποστηρίξουν το κομβόι των 50.000 φορτηγών που κατευθύνεται προς την Οτάβα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμού και τα περιοριστικά μέτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive