Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Η Αγγλία Τερματίζει όλους τους Αντιεπιστημονικούς Περιορισμούς : τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας και τους περιορισμούς εργασίας


Οι περιορισμοί, συμπεριλαμβανομένων των διαβατηρίων COVID-19, των εντολών μάσκας και των οδηγιών για εργασία από το σπίτι, θα καταργηθούν στην Αγγλία, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον....

Ο Johnson άφησε επίσης να εννοηθεί ότι οι κανόνες αυτοαπομόνωσης μπορεί επίσης να απορριφθούν στα τέλη Μαρτίου, καθώς η πανδημία του ιού CCP (Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα) γίνεται ενδημική.

Με άμεση ισχύ, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δεν ζητά πλέον από τους ανθρώπους να εργάζονται από το σπίτι.

Η εντολή για το διαβατήριο COVID για τα νυχτερινά κέντρα και τις μεγάλες εκδηλώσεις δεν θα ανανεωθεί όταν λήξει στις 26 Ιανουαρίου.

Και από την Πέμπτη, η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους δεν θα είναι πλέον υποχρεωτική οπουδήποτε στην Αγγλία.

Η απαίτηση για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να φορούν μάσκες κατά τη διάρκεια του μαθήματος και σε κοινόχρηστους χώρους θα καταργηθεί επίσης από τις εθνικές οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας.

Βροντερές επευφημίες από τους νομοθέτες ακούστηκαν στη Βουλή των Κοινοτήτων μετά τις ανακοινώσεις του Johnson για τις μάσκες.

Ο πρωθυπουργός Boris Johnson μιλάει κατά τη διάρκεια των πρωθυπουργικών ερωτήσεων στη Βουλή των Κοινοτήτων, στο Λονδίνο, στις 19 Ιανουαρίου 2022. (House of Commons/PA)

Τα άτομα που έχουν θετικό αποτέλεσμα για το COVID-19 και οι ανεμβολίαστες επαφές τους εξακολουθούν να υποχρεούνται να αυτοαπομονώνονται, αλλά ο Τζόνσον δήλωσε ότι " αναμένεται, μάλλον, να μην ανανεωθεί" ο κανόνας όταν οι σχετικοί κανονισμοί λήξουν στις 24 Μαρτίου.

"Καθώς ο COVID γίνεται ενδημικός, θα πρέπει να αντικαταστήσουμε τις νομικές απαιτήσεις με συμβουλές και οδηγίες, προτρέποντας τους ανθρώπους με τον ιό να είναι προσεκτικοί και διακριτικοί απέναντι στους άλλους", δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Breaking! Από την Αγγλία στο Ισραήλ, η αφήγηση καταρρέει.


Ερωτηθείς για την κατάργηση των κανόνων ελέγχου για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν προς το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Johnson δήλωσε ότι η κυβέρνηση επανεξετάζει τις ρυθμίσεις για τον έλεγχο στα ταξίδια και ότι μια ανακοίνωση μπορεί να αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Αρνήθηκε όμως να επανεξετάσει την εντολή εμβολιασμού για τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή της υγειονομικής περίθαλψης, επιμένοντας ότι "τα στοιχεία είναι σαφή ότι οι επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης πρέπει να εμβολιαστούν".

Ο Johnson δήλωσε στους βουλευτές ότι το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε να άρει τα λεγόμενα μέτρα του "Σχεδίου Β" το πρωί της Τετάρτης, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι το κύμα Omicron έχει κορυφωθεί σε εθνικό επίπεδο, και απέδωσε τη σταθεροποίηση των αριθμών των εισαγωγών στα νοσοκομεία στην "έκτακτη εκστρατεία αναζωογόνησης" και στη συμμόρφωση του κοινού στα μέτρα περιορισμού.

Η άρση των μέτρων του "Σχεδίου Β" κατά του ιού CCP ήρθε καθώς ο πρωθυπουργός μάχεται με την αυξανόμενη πίεση που τον καλεί να παραιτηθεί για τα φερόμενα πάρτι παραβίασης του αποκλεισμού στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, την επίσημη κατοικία του πρωθυπουργού, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ήρθε επίσης αφού ο Αριθμός 10 έλαβε τη Δευτέρα ένα ψήφισμα που υπογράφηκε από περισσότερους από 200.000 ανθρώπους, ζητώντας να σταματήσουν τα διαβατήρια εμβολίων και οι παρόμοιες πιστοποιήσεις COVID.

Ένα ξεχωριστό ψήφισμα που ζητούσε την αντιστροφή των εντολών εμβολιασμού για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, το οποίο παραδόθηκε επίσης στον αριθμό 10 τη Δευτέρα, έλαβε περίπου 160.000 υπογραφές.

Οι κυβερνήσεις της Σκωτίας και της Ουαλίας ανακοίνωσαν επίσης την άρση των περιορισμών του Omicron, αλλά η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους και τα διαβατήρια COVID θα παραμείνουν σε ισχύ.


Lily Zhou, TheEpochTimes.com

---------------

Δικτυογραφία:

England Ends All COVID Passports, Mask Mandates & Work Restrictions - Humans Are Free

https://humansarefree.com/2022/01/england-ends-all-covid-passports.html

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – Tι συμβαίνει στον πλανήτη; Προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για ….

    ---
    …. πολυάριθμες παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης ενώ ο Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri που έφερε στο φως τα ντοκουμέντα των παρενεργειών του εμβολίου της Pfizer έχει καταγραφεί ήδη στην Ιστορία.
    ---
    https://www.triklopodia.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%83-%CE%B7%CF%80%CE%B1-t%CE%B9/

    ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ . ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive