Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Γαλλική Aσφαλιστική Εταιρεία Αρνήθηκε την Πληρωμή Αποζημίωσης σε άνδρα που Πέθανε από το εμβόλιο Covid-19


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μια ασφαλιστική εταιρεία ζωής με έδρα τη Γαλλία αρνήθηκε να πληρώσει πολλά εκατομμύρια λίρες για ένα θάνατο από το εμβόλιο Covid-19, επειδή ο άνδρας γνώριζε για τον κίνδυνο θανάτου και συμμετείχε "εθελοντικά" στο ιατρικό πείραμα....Σε όλο τον κόσμο, ο αριθμός των ασφαλιστικών αποζημιώσεων, που καλύπτουν κυρίως νέους ανθρώπους, εκτοξεύτηκε στα ύψη το 2021. Μόνο στις ΗΠΑ, τα ποσοστά θνησιμότητας στην πρώτη ηλικία ήταν 40% υψηλότερα το 2021 σε σύγκριση με το 2019. Οι απαιτήσεις αυτές ασκούν πίεση στις ασφαλιστικές εταιρείες ζωής. Στην Αμερική, για να αντισταθμίσουν την υπέρβαση της θνησιμότητας στην πρώτη ηλικία, οι εργοδότες αρχίζουν να αρνούνται τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής για όσους δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Αντίθετα, στους πλήρως εμβολιασμένους ανθρώπους καταβάλλονται πλήρεις ασφαλιστικές παροχές όταν πεθαίνουν.

Με τους θανάτους των πλήρως εμβολιασμένων να αυξάνονται ραγδαία, οι ασφαλιστικές εταιρείες ζωής θα πρέπει σύντομα να αναγνωρίσουν τα ζητήματα ασφάλειας που αφορούν το εμβόλιο.

Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης από τη Γαλλία, ένας επιχειρηματίας από το Παρίσι πέθανε μετά τον εμβολιασμό κατά του ιού Covid-19. Ο θανών είχε προηγουμένως συνάψει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής πολλών εκατομμυρίων λιρών προς όφελος των παιδιών και των εγγονών του. Ωστόσο, η ασφαλιστική εταιρεία αρνείται να πληρώσει. Υποστηρίζουν ότι ο άνδρας έλαβε μέρος σε ένα ιατρικό πείραμα με δική του ευθύνη και ότι οι παρενέργειες του εμβολίου είναι γνωστές και διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Η ίδια εταιρεία έχει δηλώσει ότι το COVID-19 δεν χαρακτηρίζεται ως "κρίσιμη ασθένεια", αλλά ότι στις ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου περιλαμβάνεται και ο θάνατος.

Η γαλλική ασφαλιστική εταιρεία ισχυρίστηκε ότι το θανόν άτομο παραβίασε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο συμμετέχοντας σε ένα ιατρικό πείραμα με γνωστούς κινδύνους. Ενώ η οικογένεια μήνυσε την εταιρεία, δεν είχε επιτυχία σε μεγάλο βαθμό. Καθώς ο άνδρας πήρε ένα απειλητικό για τη ζωή του ρίσκο που μπορεί να αναγνωριστεί νομικά ως αυτοκτονία, η ασφάλεια ζωής δεν υποχρεούται να πληρώσει και αρνείται επίσης να πληρώσει για θανάτους που προκλήθηκαν άμεσα από τα εμβόλια.

Την υπόθεση κοινοποίησε στο διαδίκτυο ο δικηγόρος της οικογένειας Carlo Alberto Brusa, ο οποίος αποκάλυψε ότι το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ της ασφαλιστικής εταιρείας. Αυτό συνέβη επειδή το δικαστήριο αναγνώρισε την ταξινόμηση του θανάτου του άνδρα από την ασφαλιστική εταιρεία και ότι ο άνδρας γνώριζε τους κινδύνους του εμβολίου, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου.

Με τραγικό τρόπο, η έφεση της οικογένειας απορρίφθηκε επειδή το συμβόλαιο της ασφάλειας ζωής είναι σαφές: Ένας θανατηφόρος κίνδυνος που είναι δημόσια γνωστός "δεν καλύπτεται από το συμβόλαιο" και "θεωρείται νομικά ως αυτοκτονία". Συμπερασματικά, το δικαστήριο έκρινε ότι ο άνδρας συμμετείχε οικειοθελώς σε ιατρικό πείραμα.

---------------

Δικτυογραφία:

French Life Insurance Company Allegedly Denied Payment to Man Who Died From Covid-19 Vaccine – The Expose

https://dailyexpose.uk/2022/01/20/french-life-insurance-company-allegedly-denied-payment-to-man-who-died-from-covid-19-vaccine/

1 σχόλιο:

  1. ΣΟΚ: Πάνω από 1.000 μελέτες που δημοσιεύτηκαν σε ιατρικά περιοδικά, με αξιολόγηση από ομότιμους, αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια είναι επικίνδυνα...! Όλα τα links!

    https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2022/01/Sok-pano-apo-xilies-meletes-pou-dimosieythikan-se-iatrika-periodika-me-axiologisi-apo-omotimous-apodeuknyoun-oti-ta-emvolia-einai-epikindina.html

    Πάνω από χίλιες επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 είναι επικίνδυνα και ότι όλοι όσοι προωθούν την ατζέντα των υποχρεωτικών εμβολιασμών διαπράττουν έγκλημα κατά της δημόσιας υγείας...

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive