Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

BOMBA !! O ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ "ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ". ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ο..... ΔΕΝΔΙΑΣ !! Σ`ΟΛΑ ΜΕΣΑ Η "ΑΓΙΑ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ DON KORLEONE

Μια απλή και μικρή έρευνα, μετά την είδηση πως η Αττική Οδός θα δώσει αποζημίωση 2000 ευρώ σε κάθε εγκλωβισμένο οδηγό, «μετά από αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη».  

Εν τάχει και επιγραμματικά:...

– Ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ, όπως διαβάζουμε στην εταιρική ιστοσελίδα του ομίλου: «διαθέτει πλειοψηφική συμμετοχή στους αυτοκινητοδρόμους ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ (65,8%) και ΜΩΡΕΑΣ (71,7%)…».

– Την πλειοψηφία των μετοχών του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, έχει από πέρυσι τον Ιανουάριο, το ολλανδικό fund Reggeborgh Invest.

– Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ (μη εκτελεστικό μέλος), τοποθετήθηκε, με πρόταση της Reggeborgh Invest, ο νομικός Γιώργος Μυλωνογιάννης, ένας εκ των Ιδρυτών Εταίρων της δικηγορικής φίρμας fdma.

Και… (κρατηθείτε).

Ο Γιώργος Μυλωνογιάννης, είναι από το 2019, Νομικός Σύμβουλος για φορολογικά θέματα, του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.
(πηγή: Πρώτο Θέμα)

Και… (κρατηθείτε κι άλλο).

Ο Γιώργος Μυλωνογιάννης, διετέλεσε την τριετία 1990-1993, Σύμβουλος Επενδύσεων του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
(Πηγή: βιογραφικό του Γιώργου Μυλωνογιάννη στην εταιρική ιστοσελίδα της δικηγορικής φίρμας fdma)

 

Το Γραφείο Δένδια εκπρόσωπος της Αττικής Οδού

Νομικός σύμβουλος των Ολλανδών επενδυτών (δηλαδή του βασικού μετόχου) είναι το νομικό γραφείο του υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Δένδια. Το γνωρίζουν όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ. Τα σχόλια είναι περιττά. Να πώς δικαιολογούνται η αναλγησία και η επιχειρηματική απληστία των εταιρειών που κάνουν κουμάντο στην Αττική Οδό.

Έτσι έφθασαν να διεκδικούν από το κράτος αποζημίωση, άκουσον-άκουσον, για τα lockdowns στην Πανδημία. Έτσι δεν τοποθέτησαν ποτέ το αναλογικό σύστημα πληρωμής των διοδίων, δηλαδή την καταβολή αντιτίμου ανάλογα με την απόσταση που διανύει το κάθε όχημα. Υποτίθεται πως η ανακοίνωση κατά της Αττικής Οδού από την κυβέρνηση ήταν και επίθεση (κάτω από το τραπέζι) του περιβάλλοντος Μητσοτάκη κατά του Νίκου Δένδια. Όλα αυτά είναι παραπολιτικές ανοησίες και δεν πείθουν κανέναν. Κυρίως εκείνους που εγκλωβίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive