Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα, με τα όργανα της τάξης να «προασπιζονται» τη δημοσια υγεία, έχοντας κλείσει την μία είσοδο του νοσοκομείου! Παιδων Πεντελη. ΦΩΤΟ

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν κλείσει τη μία πύλη του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης το οποίο αν και σήμερα είχε γενική εφημερία, με εντολή Θάνου Πλεύρη και Μίνας Γκάγκα μένει κλειστό.Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου είχαν απευθύνει κάλεσμα.... σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στην πύλη σε μία προσπάθεια να κρατήσουν το νοσοκομείο ανοιχτό. Όπως κατήγγειλαν, αστυνομικές δυνάμεις έχουν κλείσει τη μία πύλη του νοσοκομείου. «Καλημέρα, με τα όργανα της τάξης να "προασπιζονται" τη δημοσια υγεία, έχοντας κλείσει την μία είσοδο του νοσοκομείου!» αναφέρουν.

Image
Image
Image
Image


1 σχόλιο:

  1. Μην γυρισει να πει κανεις οτι αυτη η νοσηρη συμμορια σκεφτεται τα παιδια μας.Μονο οταν ειναι για το συμφεροντων Λιγναδηδων Δρακων,Γεωργιαδηδων,Ευστρατιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive