Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Καταστράφηκε το δικηγορικό γραφείο της Έλενας Τζούλη από την έκρηξη

Τίποτα δεν έμεινε όρθιο στο δικηγορικό γραφείο της Έλενας Τζούλη, συζύγου του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, από την έκρηξη που σημειώθηκε στις 07:00 το πρωί στους Στύλους του Ολυμπίου Διός. Ακόμα και οι τοίχοι έπεσαν στο γραφείο της δικηγόρου Έλενας Τζούλη....

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες της «Ζούγκλας» αποτυπώνουν τη σφοδρότητα της έκρηξης, η οποία και προκάλεσε αυτή την καταστροφή. Ο Πάνος Καμμένος και η Έλενα Τζούλη βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο της έκρηξης παρακολουθώντας τις έρευνες των αστυνομικών Αρχών.


Μέχρι στιγμής, και από τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξαν οι πυροτεχνουργοί (ΤΕΕΜ), φαίνεται πως η έκρηξη προκλήθηκε πιθανότατα από διαρροή αερίου, ωστόσο η Αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.
 

Δείτε το υλικό από το δικηγορικό γραφείο της Έλενας Τζούλη:

 

 

 

 

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τις έρευνες των πυροτεχνουργών (ΤΕΕΜ):

 

 

 

Τεχνικοί του φυσικού αερίου ερευνούν τα αίτια της έκρηξης

Το χρονικό της έκρηξης

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί της Τετάρτης σε ημιώροφο εξαώροφου κτηρίου επί της λεωφόρου Συγγρού 3, απέναντι από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός. Στο ισόγειο του κτηρίου στεγάζεται κατάστημα με βιολογικά προϊόντα, στον ημιώροφο υπάρχει διαμέρισμα, και στον πρώτο όροφο διαμέρισμα υπό ανακαίνιση.

Από την έκρηξη υπάρχει ένας τραυματίας, ο οποίος βρισκόταν στο ισόγειο του κτηρίου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Πρόκειται για έναν 78χρονο που φέρει εγκαύματα σε άνω και κάτω άκρα. Εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Τυχεροί στάθηκαν ο οδηγός ταξί και η επιβάτιδα που κινούνταν στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Συγγρού. Στο όχημα προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές. 

Από το ωστικό κύμα έσπασαν τζάμια σε ακτίνα μέχρι και τη Μακρυγιάννη και τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ενώ αμέσως ξέσπασε πυρκαγιά. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, που τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 8 το πρωί, έσπευσαν στο σημείο και επιχείρησαν δεκαοκτώ πυροσβέστες με έξι οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive