Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Ο κόσμος περιμένει αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε να λογοδοτήσουν άπαντες…

Δημοσιεύθηκε πως ο την επικαιρότητα καλύπτων Ιερός Πατέρας / τέρας ακόλαστον, χειροτονήθηκε παπάς από τον παραιτηθέντα Αγιον πρώην Ζακύνθου, και αδικαιολογήτως επανακάμψαντα,σήμερα Άγιον Δωδώνης! 

Τί του ζήλεψε άραγε;Του μέν παπά ο Μητροπολίτης, του δέ Μητροπολίτη η Ι. Σ. ;; Ο Μακαριότατος, η Ιερά Σύνοδος θα δράσουν τάχιστα αποκαθιστούντες ούτω τα πρέποντα, πρέποντα πράττοντες; Ο κόσμος περιμένει.

4 σχόλια:

  1. Ο κοσμος ειναι ηλιθιος[εδω ψηφισε Μητσοτακη]οποτε ασ'τον να περιμενει.Και συ μαζι που ακομη πιστευετε οτι Ο Ιερωνυμος και οι αλλοι κιναιδοι γυρω του ανηκουν στην Εκκλησια των Ορθοδοξων Χριστιανων.Καθειστε να τους λιβανιζετε.Αν δεν μπορειτε να διακρινετε την απατη του διαβολου,ουτε για αρνια κανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΚΥΡΟΣ....ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ, ΟΠΩΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΜΕΝΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΣ ΣΦΟΔΡΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ(ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;) ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΩΔΩΝΗΣ (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΟΝ ΤΩΝ ΚΑΝΙΟΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΙΑ)...ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΛΙΒΟΜΑΣΤΕ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ Η ΜΑ ΣΟ ΝΙΑ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑ ΦΟ ΜΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει η παραμικρή απόδειξη πως ο παπάς έκανε όσα λέει η κοπέλα, που από ότι διάβασα είναι αλβανίδα..... Μιλάει για ροζ βίντεο, φωτογραφίες, και μηνύματα, κι όμως η αστυνομία δε βρήκε τίποτα, ούτε φυσικά παρέδωσε κάτι η αλβανίδα.... Μη βιάζεστε να τον καταδικάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο σας! Με μια καταγγελία βγάζετε στη φόρα το πρόσωπο του κατηγορούμενου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive